Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bepii
A_Iulia, eu locuiesc departe de Bruge deci nu cunosc orasul, presupun ca sunt autobuze mai ales de la gara sunt catre toate directiile, insa taxiurile nu-s scumpe si daca hotelul e aproape de gara nu cred ca se merita sa astepti autobuzul. Ia un taxi si nu-ti fie teama ca nu-i ca-n Ro unde daca mergi undeva in apropiere nu te iau. Multa bafta.

Multumesc! Deci sa nu m-astept la o nota de plata ca-n UK, vreo suta de lire...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

A_Iulia, inainte de a ajungi, studiaza eventual un google maps ( maps.google.com ) si vezi pe unde e hotelul fata de gara. Iar in Bruxelles ar fi bine sa sti care gara, ca sunt destule :).
Pentru Bruxelles site-ul cu transport in comun e www.stib.be (si poti sa-i dai itinerar de unde pana unde vrei sa ajungi si-ti spune ce optiuni ai).
Pentru Bruges e DeLijn ...similar, dar site doar in olandeza : www.delijn.be (teoretic au si grafica si strict pentru partea de itinerar merge - e chenarul mare galben din stanga)
...asta daca vrei alta alternativa la taxi (dar e bun si taxi) - sau poate descoperi ca e hotelul la doar cateva sute de metri de gara si n-are rost sa te complici...

A venit toamna pe aici...
Iar eu peste vreo 2 ore am o intalnire extrem de importanta si ingrozitor de stresanta in acelasi timp... dincolo de motive de stres pe care le-am mai discutat cu unele dintre voi, mai e unul care mi-e teama sa-l discut dar care conteaza mult mai mult decat toate celelalte; ori la acest capitol sunt intr-o incertitudine care ma termina psihic. Sanse mari nici azi sa nu aflu nimic clar...dar cred ca orice as afla, e momentul sa nu mai fie secret, mai ales ca am nevoie sa pot discuta cu cineva.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Diana, inteleg ce-i in sufletul tau sau cel putin asa cred.... si stiu ca-i tare greu. Iti doresc multa bafta in tot ce se va intampla de-acum incolo, tin pumnii si nu uita un lucru: tot raul e spre bine! Esti tanara, desteapta, ai experienta, o familie f frumoasa si mai ales sunteti sanatosi. Asta conteaza cel mai mult in viata! Restul...se rezolva cu putintica rabdare. Iar daca doresti sa vorbesti despre problema ta, sti ca poti scrie oricand pralinelor pe FB si nu ma indoiesc ca acolo vei primi multa caldura, sfaturi si suport moral.
A_Iulia, vad ca Dia te-a sfatuit bine, m-am uitat si eu pe harta, e relativ aproape hotelul de gara. Bafta!
Pup toata suflarea si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Diana, nu am apucat sa vorbim deci nu stiu natura supararilor tale, dar iti doresc sa primesti cat mai curand numai raspunsuri ferme si pozitive si toata ceata sa se risipeasca. Bafta, sa fie totul cum iti doresti, te imbratisez.

Si eu am ratat bbq-ul din motive de indigestie, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca Marie-Dominique a fost sarbatorita.

Tania, eu am inteles ca se tine karaoke de vineri. As veni si eu dar lucrez si vineri si sambata, sa vad , poate vin numai sa va vad si sa va pup .

A_iulia, sedere placuta in Bruges si Brux, iti urez sa ai vreme frumoasa, ajuta mult la impresia generala .

pupici la toate bomboanele

Mergi la inceput

Am revenit
De fapt a fost o intalnire foarte placuta la care am primit vesti bune (si mult asteptate).
...mai stiti cum am ajuns in cutiuta voastra? cautand informatii despre un pediatru si despre un ginecolog care sa urmareasca o sarcina...pe care din pacate am pierdut-o .
Recent am descoperit ca sunt din nou insarcinata; din pacate avand antecedente n-am prea avut curaj sa cred inca de la inceput ca totul va fi bine; si cand sa prind curaj...dr mi-a spus ca la echo nu etotul ok, si nu stie exact care e problema, dar oricum sa nu spunem inca la nimeni de sarcina . Apoi ieri am fost la alt dr. pt echo specializat.
Si e ok!!!
Inca se mai vede ceva un pic neclar, dar se pare ca indiferent ce a fost, acum intra in normal (dr. spunea ca daca n-ar fi stiut si n-ar fi avut rezultatele de la echo dinainte ar fi zis ca totul e perfect normal pe baza echografiei de ieri ...asa ramane o mica incertitudine si mai vrea sa vada luna viitoare daca totul e ok, dar in principiu n-avem motive serioase de ingrijorare).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Diana, ma bucur, felicitari. Sarcina usoara si bebe sanatos. La ce dr mergi? Ti-l recomand cu incredere pe al meu, e super-profesionist, am zis mereu ca fara el probabil nu as fi avut doi copii. Felicitari inca o data si sa dea DD sa fie totul bine. Te pup

Mergi la inceput

Inca ceva, Diana, nu-ti face griji, aici toti dr te sfatuiesc sa nu anunti nimic oficial la serv primele 12 saptamani, asa e rutina lor, deci daca-ti spune asta nu te gandi ca e ceva in neregula.

Mergi la inceput

Merci Anto!
Merg la o dr. recomandata cu caldura de o prietena; pana acum sunt foarte multumita de ea).
Stiu ca primul trimestru e privit aici oricum cu reticenta, dar aum a fost un pic invers... la 8 saptamani ma intreba daca vreau deja sa am certificat de gravida si eu ii spuneam ca mai bine mai astept, si la 13 saptamani s-a razgandit brusc in urma rezultatelor de la echo, si chiar mi-a lasat senzatia ca sanse mari sa fie ceva foarte grav. Sincer la cat a insistat (de 3 ori) sa fie neaparat sotul de fata la echo de ieri, eram convinsa ca fie pt suport moral in caz de vesti proaste fie pentru ca ar trebui sa luam niste decizii nasoale pe care eu cu siguranta n-as fi in stare sa le iau singura.
...dar nu mai conteaza; bine ca nu e asa ;

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

dia, bafta multa si Doamne ajuta sa fie bine pana la capat! ma bucur tare mult, asta da veste buna!

btw, ai dpn-ul de ziua lui jeremica;)

Mergi la inceput

Mey, eu scriu si aici, in caz ca sunt fete care nu citesc dincolo: sunt amatoare sa mergem la Chipendei pe 28 oct la Bruxelles? Daca da, ziceti repede sa luam biletele cat mai curand.

Mergi la inceput