Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 15
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Nici o veste de la botez? Nici o poza sa ne clatim si noi ochii? Cleo, mai ai nevoie de info despre procura? Eu am facut-o, a fost nesperat de usor. Doar ca mi-au golit buzunarul :(. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
unde ai facut procura? expliciteaza-ne te rog. Nu ne trebuie acum, dar cine stie , se mai intampla si din astea.
Si mai ales, cat te-a costat.
Cand iti vin cupiii?
Felicitoci la celelalte fete pt botezareala si distractie!
andre_ea spune:
Cleo, daca nu-i urgenta mai bine sa nu o faci aici. Eu ziceam initial ca ma duc eu sa-i iau si m-am sucit ulterior, de aceea am facut procura aici.
Costa 60 euro. In tara o faci de 10 ori mai ieftina. Noi am zis ca vom face cate una pentru fiecare, intinsa pentru un an de zile, cand vom mai merge in Ro.
Procura aici se face la ambasada, sectia consulara (sunt in aceeasi cladire) pe Rue Gabrielle, nu retin nr.
Aaaa, si fiind act oficial, daca trebuie sa o trimiti de urgenta printr-un curierat, te costa inca vreo 100 eur din ce am inteles. Eu am avut noroc aici ca am trimis-o printr-un prieten care mergea in Ro.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andre_ea Cleo, daca nu-i urgenta mai bine sa nu o faci aici. Eu ziceam initial ca ma duc eu sa-i iau si m-am sucit ulterior, de aceea am facut procura aici. Costa 60 euro. In tara o faci de 10 ori mai ieftina. Noi am zis ca vom face cate una pentru fiecare, intinsa pentru un an de zile, cand vom mai merge in Ro. Procura aici se face la ambasada, sectia consulara (sunt in aceeasi cladire) pe Rue Gabrielle, nu retin nr. Aaaa, si fiind act oficial, daca trebuie sa o trimiti de urgenta printr-un curierat, te costa inca vreo 100 eur din ce am inteles. Eu am avut noroc aici ca am trimis-o printr-un prieten care mergea in Ro. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
Pai e scump, la 60 euro ..e un drum pana in Ro la low cost.
Noi am facut in Ro, cu 25lei, adica 5,5 euro. Dar ii da voie lui tati sa plece cu fifi.
E bine de stiut, insa, ca acte mai trebuie uneori.
Cat despre acte - nu poti trimite un fax din ambasada direct la aeroport? Cumva, de la oficialitate la oficialitate?
Sau sunt eu aeriana, si sa mai scot capul din calc.?
dia_tm spune:
Dragi pralinute, vad ca iar ati migrat pe FB (nu zic, minunate poze, asa ca e oarecum de inteles).
Dupa o scurta vara in septembrie inteleg ca vine deja iarna si se face frig frig frig.
Momentan eu nu prea am mult chef de vorba - sunt prea multe aspecte care stau asa in aer, asteptand o rezolvare sau un raspuns definitiv...si cand cred ca o sa obtin un raspuns clar de fapt se amana (sau si mai dragut, obtin un raspuns clar si pozitiv si-apoi realizeaza unii ca au uitat cate ceva si de fapt mai sunt n proceduri si mai e de asteptat si intre timp se poate intampla orice).
Dar rand pe rand o sa se clarifice ele, si probabil ca o le impartasesc cu voi, cum or fi ele, vesti bune sau rele.
Intre timp ne vedem duminia la BBQ (si daca e frig si ploaie o sa stam sub acoperis si-o sa fie mai usor de povestit ...ca la sezatoare)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Mihaela1171 spune:
Diana multa bafta...imi pare rau de perioada asta de incertitudine....; tin pumnii sa se termine cat mai curand :).
Hope is the companion of power, and mother of success; for who so hopes strongly has within him the gift of miracles. ~ Samuel Smiles
A_Iulia spune:
Puteti sa ma ajutati cu o informatie, va rog?
Aveti idee in Bruges cum as putea sa ajung de la gara (vin cu trenul din Bruxelles) la hotelul Lace cu adresa T Zand 5 ?
Sunt autobuze, sau taxi? Si daca e mai bine cu taxi, cam cat ar costa?
Multumesc!
A_Iulia spune:
De fapt m-ar mai interesa si in Brussels, cum as putea ajunge din gara (cand ma intorc de la Brugges) la hotel Louise pe 40 Rue Veydt 1050...doar taxi?
mihaela77O spune:
buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!
detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi
va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Bepii spune:
Madi, cu o zi intarziere vreau sa-i urez frumoasei Marie-Dominique multa sanatate, sa creasca mare, sa fie sanatoasa, norocoasa si viata sa-i ofere tot ce e mai frumos. La multi ani Marie, fata frumoasa :) Va pup si va imbratisez pe amandoua.
Imi pare rau ca am scapat ocazia sa ne vedem si implicit sa le revad iarasi pe pralinute la bbq dar asta e, "duty call"
Vad ca iarasi v-ati rasfatat cu bunataturi si v-ati simtit bine in ciuda vremii ploioase. Dar unde-s pralinele e si distractie !
Vad ca nu se pomeneste nimic despre karaokele de vinerea asta, se mai tine?
A_Iulia, eu locuiesc departe de Bruge deci nu cunosc orasul, presupun ca sunt autobuze mai ales de la gara sunt catre toate directiile, insa taxiurile nu-s scumpe si daca hotelul e aproape de gara nu cred ca se merita sa astepti autobuzul. Ia un taxi si nu-ti fie teama ca nu-i ca-n Ro unde daca mergi undeva in apropiere nu te iau. Multa bafta.
Va pup xxx