Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Ingrid,cu placere... va iau eu de la biserica si mergem impreuna la restaurant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Scumpi ,LA MULTI ANI!!!!!!!sa fii fericita si iubita de cei dragi!!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Scumpilina sa ne traiesti ,sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!La Multi Ani!

Carmen, de la biserica te pot lua si pe tine cu Stefi...si gata...sunt full!

Fete ati vazut ce vreme frumoasa a fost azi???Noi am fost in parc la bois des reves toata dupa-amiaza si a fost super frumos.Copii s-au jucat pana au facut pipi pe ei(reina) si eu am stat la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Saliu fetele,

De cand tot vreu sa scriu si nu ajung, of, de cand au inceput piticii scoala si activitatile nu am timp de nici unele.

Nina, ce inspirata ai fost ca te-ai dus azi in Bois de Reves, super. Eu am lucrat si cand ma plecat la serv si am vazut ce frumos e afara, mi-a parut rau ca nu mi-am luat concediu sa ies undeva cu piticii, daca stiam de voi poate ma mobilizam. Imi dau seama ca ti-e greu fara Reiji, dar ce bine ca vine mamanul tau. Cred ca si lui ii e greu fara voi acolo, cine stie, poate-si scurteaza sederea cand va vedea cum e.

Ana-san, te-am sunat azi dar nu te-am prins, mai incerc maine...daca apuc.

Incerc sa ajung si eu la Woluve joi. Sunt libera in ziua aceea, dar e posibil sa-si ia si sotu-mi o zi libera , aflu maine mai exact si va zic.

Scumpi, iti spun si aici La Multi Ani si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Noi nu putem lua pe nimeni cu masina pt botez pt ca vom ajunge mai tarziu. De la biserica la resto avem insa un loc (cam ingust :)) liber.

pupici la toate pralinele, o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

He, he, he, ce s-a animat forumul pralinelor! E suficient sa fie un eveniment ca iarasi dam navala! Asa imi place!
Deci:
Scumpi, iti doresc si pe aceasta cale multa sanatate, sa fiti fericiti, viata sa va ofere multe bucurii si impliniri si bebitza care e pe drum sa fie sanatoasa, mancacioasa si frumoasa. La multi ani !!!
Anutzo, esti ca de obicei o draguta! Insa nu e cazul sa iei scaune si alte lucruri din masina sa ne faci loc noua. Noi ne descurcam ca suntem mari, voua sa va fie bine ca nu-i usor cu doi copilasi.
Ninush si tu esti o draguta prin urmare o sa profitam si o sa abuzam de masinuta ta atatia cati vom incapea in ea. As propune pe Ingrid cu Cosmin si Carmen cu Stefi. Eu ma descurc pt ca-s singura si un loc se gaseste oricand. Si nu e cazul sa vi la gara ca de acolo ajungem usor la biserica. De la biserica vom vedea cum ne aranjam dar nu-mi fac nici o grija din punctul asta de vedere.
Eu deja am vorbit cu Ingrid, ne vom intalni la gara si de acolo plecam impreuna spre biserica. Am propus sa ne vedem mai devreme si eventual sa dam o raita prin magazine (ca tot suntem in zona) pana se apropie ora de dus la biserica.
Carmenstefi, pai hai si tu la gara si sa mergem impreuna, e mai placut in gaska! Intre timp vom consulta mersul trenurilor si vom alege unul care ajunge cam in acelasi timp din Lokeren si Mechelen. In principiu ne vom intalni in fata garii.
In ceea ce priveste intalnirea de joi eu vin. Sa-mi spuneti unde e locul de intalnire ca sa il pun pe gps pt ca n-am fost niciodata acolo si n-am nici cea mai vaga idee unde e.
Deocamdata cam atata am avut de zis, voi mai reveni cu detalii pt ziua de sambata.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Am uitat sa zic: fetele noi, daca aveti timp sunteti bine-venite la intalnirea de joi! Evident se vor ivi si alte ocazii cum ar fi BBQ-ul din octombrie dar daca se poate mai devreme de ce nu? Hai indrazniti :)
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Salutare pralinutze

Deci, am trecut si peste ultima interventie, sunt acasa (as fi vrut de ieri dar....complicatii), ceva febra dar sper ca va incepe antibioitcul sa lucreze. Sunt tare bucuroasa ca este ultima, in doua saptamani imi vor scoate sarmele din rinichi (stent), si incep si eu o viata normala, adica in sfarsit pot sa fac si eu sport/dansez/jump

Ninutzuk: eu sunt in afara subiectului, imi pare rau: inseamna ca Reji s-a mutat cu job-ul in Japonia? Cred ca este tare greu intradevar....; mult curaj iubita

Deagelor, legat de botez, putem lua si noi pe cineva de undeva....2 locuri sunt disponibile .

BBQ: Nina sotul meu s-a oferiy sa ajute, consumabile sau sambata cumparaturi, daca nu te deranjeaza il voi ruga se te sune direct....eu cu programul meu infernal, daca mai sunt si intermediar, mai mult va incurc .

Pralinutze, cum am zi si pe FB, sper ca v-ai distrat super astazi la cafea, imi pare rau ca nu am putut ajunge, am iesit din spital pe la 10 si m-am gandit sa nu exagerez iesind in oras imediat, ma mai lupt inca cu febra.

Va pup, o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Am uitat: Ardeiash, mai poti posta link-ul persoanei care face bijuteriile acealea frumoase? Era din BE, right? Multumesc mult, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

uite miha, l-am gasit http://www.inasworld.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nici o veste de la botez? Nici o poza sa ne clatim si noi ochii?

Cleo, mai ai nevoie de info despre procura? Eu am facut-o, a fost nesperat de usor. Doar ca mi-au golit buzunarul :(.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput