Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Multumesc de urari fetelor, sper si eu sa scap repede si intreaga ; mai laes ca Sambata avem mare eveniment mare ; nu lipsesc nici daca vin in carucior si halat de spital .

Superb WE, am vrut Luxembourg, dar in final am renuntat, si ne-am decis sa savuram acasa in curte superba vreme.

Pup cutia si enjoy the sunny wheather!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Si de la mine un bun venit fetelor noi!
Mai bag si eu cate un ochi pe aici dar nu prea mai am cand sa scriu.

Miha, iti doresc sanatate multa si sper sa fie mai usor decat datile trecute. Te pup si ai grija de tine!

Ardeiash, sa fie oare nostalgia de toamna? Dar ai scris frumos si cam ai dreptate.
Felicitari pentru casuta, si cum ti-am mai spus, toate se rezolva cu rabdare. Pasul cel important e facut si asta e tot ce conteaza.

Oana, ai un nepotel tare frumusel. Cand am comentat la poza ta ca seamana cu mamica lui, ma refeream la mamica lui. Chiar seamana cu ea, mai ales la ochisori.

Eu din septembrie am intrat intr-un iures la servici, cu ore suplimentare si muncit pe branci. Acasa intru in schimbul doi , asa incat uneori ma simt depasita. In weekend nu am cand sa ma odihnesc, ca trebuie sa fac tot ce nu reusesc sa fac in timpul saptamanii:cumparaturi, mancare, spalat, etc. Mama ma ajuta enorm in timpul saptamanii, ptr faptul ca sta cu Yasmine, dar nu pot avea pretentii nelimitate mai ales ca are si ea o varsta.
Pusha mea e inca babuta, nu i-a iesit nici un dintisor. Nici in fundulet nu sta prea bine, fara suport. Insa ar vrea sa stea in piciorushe, de fapt pe varfuri. A inceput sa faca fitze la mancare, de lapte nici sa nu mai auda. Asa ca mesele la noi dureaza ore... Insa inca e bucalata, e e vesela, rasfatata si smechera mare.

Si inca o rugaminte... Cine ii poate astepta sambata viitoare pe Ingrid si Cosmin la gara din Antwerp? Sotul Lui Ingrid nu mai poate veni din motive obiective.
Sau poate careva sa treaca si sa-i ia cu masina?

Pup fetele si sa ne vedem cu bine. Va spun ca am deja emotii

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Buna dimineata!
Incepe sa-mi placa toamna asta - vreme frumoasa, mai ales in week-end-uri - sper s-o mai tina asa cel putin o luna!

...zic eu ca pot sa plec in pauza de pranz dar deja sunt mai dese zilele in care aceastea posibilitate e pur teoretica; problema e ca sunt sanse mari sa va propun o zi, si-apoi sa fiu tocmai eu cea care anuleaza - si n-as vrea, dar nah, in timpul programului, daca intervine ceva important/urgent...n-am de-ales. Dar desigur asta nu inseamna sa nu incerc nimic

Ce ziceti, ne vedem joi la Woluwe shopping center? 12:30? (12:45)?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Dia, eu zic prezent pt joi :) Acum sa vedem daca mai sunt amatoare.
Astept repede confirmari.
Ror, abia astept sa vina sambata s-o vad pe frumoasa Yasmine si toata gasca de praline mari si mici.
Eu am consultat azi cu Swa harta Michelin a orasului Antwerpen pt ca ma bate gandul sa vin cu trenul. Sambata stiu ca-i nebunie in oras, e super aglomerat si sa gasesti un loc de parcare e un miracol. Mai ales ca asa cum ziceai la restaurant e cum se descurca fiecare cu parcatul.... Imi amintesc ca la botezul Lorenei am colindat pt un loc de parcare mai mult de juma de ora daca nu mai mult!
Deci de la gara la biserica este f aproape iar de la biserica la restaurant....o sa ma milogesc de cineva ca-s cam 2.5 km :)
De aceea poate stabilesc o intalnire cu Ingrid si Cosmin la gara din Antwerpen. Impreuna pe jos e mai placut. O sa iau legatura cu Ingrid sa vad ce zice.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Rorut,multumesc din suflet ca ai scris tu pentru mine
Tania,daca ne putem intalni la gara e perfect ca mi-e sa nu patesc ca la botezul Ilincutei,sa nu nimeresc biserica si sa ratez.Ma uit sa vad ce trenuri am ca sa ajung la timp.

Pupici la toate pralinele!

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

m-as oferi eu sa ii iau pe ingrid si cosmin dar nu stiu cum o sa ajungem, la ce ora (stiti cum e cu doi copii), plus ca ar fi doar un loc, celelalte doua din spate sunt ocupate cu carucioare etc
tania, de la bise te luam noi. o sa-l intreb pe vio sa vedem dc are loc caruciorul dc scoatem scaunele din spate

pup toata lumea

aaa, dia, si eu zic prezent joi:)
editez, fiinca scriu alandala

deci, dc se pot scoate scaunele si ramane loc de carucior, i putem lua la resto si pe ingrid si cosmin:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

apropos de nostalgia de toamna: mi-am cumparat gutui... de la makro de va intereseaza sa va puneti in geam , ca mine .. . abia astept sa se faca galbene , galbene si sa -mi miroasa in casa a toamna.. mmmmmm

fetelor.. imi pare rau . noi nu putem sa va luam din motiv ca noi luam ''actorul'' principal si-l ducem la crestinare .. adica o luam pe yasminuta si pe mamic, si pe bunicutz.... deci in total suntem 6 .. si asteptam cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Pt botezul Yasminei,ma ofer si eu sa iau pe cine are nevoie de la gara sau de oriunde...vin cu masina si sunt singura,deci e loc! Doar sa-mi spuneti sa stiu cum ma organizez cu timpul.

Pt joi la woluwe spun prezent si eu...am programare la unghii la 11 dar ajung in jur de 12h30(poate chiar mai repede) si tot am timp de o cafea cu voi

Fete,eu de 10 zile sunt singurica(cu copii) si e tare nashpa!Mie greu al naibii mai ales seara,cand obisnuiam sa stau cu reiji pana noaptea tarziu la povesti...acum dorm odata cu copii ...
Vestea buna e ca joi vine mama la mine pt o luna si o sa fie ceva mai bine...apoi iar singurei pana vine tati in vacanta din decembrie.Asta e...asa am hotarat ca e mai bine pt noi,deci ...curaj gaina ca te tai!!!

Cam asta e situatiunea la noi ...acum astept cu nerabdare sa ne vedem la botez si la bbq...
Va pupicesc pe toate si va doresc o saptamana frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc mult,Ana,eu m-am gandit sa ajung la biserica,dar de acolo la restaurant nu m-am mai gandit.Dar daca poate Nina sa ne ajute (multumesc Nina!),e mai bine decat sa te incurci tu cu carucioarele.De la gara spunea Tania ca e aproape si ca am ajunge in 15 minute,dar am sa vorbesc cu ea,poate e mai bine sa mergem cu tine,Nina,sa nu ne ratacim (cosmarul meu)
La Woluwe nu pot ajunge,desi mi-ar fi prins tare bine,dar din pacate joia dimineata am cursuri.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Salutare scumpe pralinutee!!
Spunem si noi prezent pe acii,dupa calatorii,nasit,musafiri multi, ma bucur ca ma voi intalni cu voi acum sambata,eu voi veni cu Stefi cu busul si pe jos la biserica ,iar apoi la rest. nu stim,alergam noigasim o cale sau venim cu bicii si gata,Ingrid si noi te putem ajuta de la gara,chiar daca nu stiu unde e biserica dar ma orientez ff rapid ca am hartaa si e simpluasa ca ora sa stim si facem grup de pralinute la gara
Ardeiash,multe imbratisari calde pt cuvintele atragatoare de aici,ce ne-am face fara tine si ce m-as face fara voi?doar asa v-am cunoscut.Dupa gutui am sa fug si eu maine,acum caut marar sa pun la congelator.
pupici la toate pralinutele

carmen si stefi

Mergi la inceput