Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Dia,sa dea Domnu sa fie totul ok pana la sfarsitul sarcinii...tin pumnii!!Ai sa vezi ca grijile vor disparea usor usor...fii optimista,nu lasa gandurile negative sa-ti umbreasca fericirea!Pup

Anto,io ma bag la musculosi aici la bxl...trece-ma pe lista!Se mai aboneaza cineva???La Antwerpen nu pot...desi mi-ar place sa fim in gaska mai mare...

va pup pe toate si va doresc un sf de sapt frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Diana, ce veste minunata! Sincere felicitari! Iti doresc multa sanatate tie si micutului bebe sa duci sarcina cu bine pana la capat si sa nasti un bebe sanatos si frumos.
Anto, imi pare rau ca nu ma altur voua la Chippendaii in Brussel dar asa cum am mai zis mie imi este peste mana sa merg la Brussel pt ca nu vorbesc franceza si nu cunosc deloc orasul pe cand in Antwerp ma simt mai in largul meu pt ca vin ades aici.
Va pup apasat pe toate si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

Buna scumpe pralinute,
iar cu greu ajung pe aici dar ajung.
Diana,sincere felicitari!!!!suntem alaturi de tine moral si fizic ,sarcina usoara sa ai si o sa fie totul bine!!
Ei la musculosi merg si eu,atmosfera sa fie sa ne mai clatim ochii,cum e de asteptat si eu vreau tot la Antwerpen dar apoi la urmatoare inatlnire de praline ne impartasim impresiile.(Anto,Nina soryy ca nu ma alatur de voi...dar ne vedem la kara)
pupacesc toata gasca de praline!!!

carmen si stefi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Dia, felicitari!!!! Sarcina usoara pana la capat si sa te vedem la anul cu un bebe sanatos si frumos precum surioara lui!
Pupici si ai grija de tine si de cel mic din burtik

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga Diana, asta este o veste SUPER! Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti satatosi amandoi, si sa te relaxezi ca sa te poti bucura de perioada asta fumoasa! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin clipe de indoiala, dar iata ca totul s-a terminat si sunt convinsa ca totul va fi bine acum. Asa cum spunea si Carmen, iti suntem alaturi, nu ezita sa imparti cu noi.

Antoanela, eu nu sunt mare amatoare de Chipendei, dar de dragul grupului, sa ne hizilim, merg si eu; imi este indiferent daca Anvers sau Brussels. Deci daca se strange gasca - da si eu. BTW: multumim mult pentru tarte si cadouri copiilor, sa va traiasca Victoras si sa aiba parte numai de bucurii!!!

Praline - referitor si la intrebarea Taniei, mergem maine au ba la kara? Eu o sa vin, nu prea mult dans, dar de atmosfera . Numai sa imi spuneti daca este valabil - as putea veni si cu o fosta colega din RO, este in BRU cu sotul....; Nora ai promis ca vii , vezi ca nu am uitat .

Eu mi-am scos cablurile (stent in rinichi), MULTUMESC TARE MULT pentru urari, aici si pe FB! Acum stam pana marti sa vedem daca "merge" rinichiul si singur , caci de un an a fost "ajutat" de cabluri, dar sper ca totul va fi OK. Deocamdata mi-a dat doctorul unda verde la viata normala: sport, S.X , dans, etc (ha ha ha , ordinea am pus-o eu :)).

Maine vine copchila din tabara.....YUPIIIIII....taaaaaare pustie este casa fara ea....am umplut-o cu musafiri zilele astea, dar tot degeaba .

Mirikutz tinem pumnii stransi lui jeremy: multa sanatate!!!

Pup cutia, M

Mergi la inceput

Fetelor, deci confirm; maine vineri e KARAOKE !!!
Dupa cum se anunta vom fi in gaska maaare asa cum n-am mai fost de mult si ce e minunat este faptul ca nu se mai fumeaza deci atmosfera va fi mult mai curata, plamanii aerisiti cat sa dansam pana cadem din picioare.
Cu aproximatie vom fi cam asa: Eu, Carmen, Carmita, Nina, Lucica, Mihaela + cuplu de prieteni, Cristina (noua pralina si poate cu prietenu), Mirik, Antoanela si nu mai stiu ce-ati mai vorbit la BBQ-ul de duminica.
Ar fi de ajutor daca am sti cat de cat nr de participanti pt ca primul sosit trebuie sa rezerve mesele si-n cazul asta e nevoie de o cifra. Deci dati cu subsemnatu.
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

...Mai adaog inca doua fete cucuiete impreuna cu Lucica + Luc, Simona + prietena si Noricik care in sfarsit s-a hotarat ;)
Mai sunt fete?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Mai e Vic...si cam atat!Eu am calculat vre-o 20 persoane, waaaw...super!!O sa fie distractie maxima.
Pupici si pe deseara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

In sfarsit e week-end
Multumesc mult pt gandurile frumoase!
Sper ca v-ati disrat la karaoke.

Maine la Bozar sunt 101 dalmatieni (doar pe ecran )- de la 14 in NL si de la 16 in FR, iar copiii pot merge costumati; oarecum ne-ar tenta ideea ...desi ma enerveaza ca pentru copii nu se pot comanda bilete online (doar prin telefon, sau luate de la caserie).

Pentru azi...stam cuminti in acsa ca ne bantuie o raceala relativ usoara, dar care deja de vreo 3 saptamani nu da semen ca ar vrea sa treaca si-n ultimele zile Adri a avut si febra un pic; sper o zi in casa la caldura sa ajute.

Pupici si week-end placut!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_tm

Am revenit
De fapt a fost o intalnire foarte placuta la care am primit vesti bune (si mult asteptate).
...mai stiti cum am ajuns in cutiuta voastra? cautand informatii despre un pediatru si despre un ginecolog care sa urmareasca o sarcina...pe care din pacate am pierdut-o .
Recent am descoperit ca sunt din nou insarcinata; din pacate avand antecedente n-am prea avut curaj sa cred inca de la inceput ca totul va fi bine; si cand sa prind curaj...dr mi-a spus ca la echo nu etotul ok, si nu stie exact care e problema, dar oricum sa nu spunem inca la nimeni de sarcina . Apoi ieri am fost la alt dr. pt echo specializat.
Si e ok!!!
Inca se mai vede ceva un pic neclar, dar se pare ca indiferent ce a fost, acum intra in normal (dr. spunea ca daca n-ar fi stiut si n-ar fi avut rezultatele de la echo dinainte ar fi zis ca totul e perfect normal pe baza echografiei de ieri ...asa ramane o mica incertitudine si mai vrea sa vada luna viitoare daca totul e ok, dar in principiu n-avem motive serioase de ingrijorare).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

felicitari pt sarcina! multa liniste si pace - totul va fi bine!!

Fetelor, am fost o fuga pana in Bucuresti, 4 nopti, si o gramada de drumuri. Una din probleme nerezolvate, a ramas alocatia. Deci noi suntem din iunie aici, si am aplicat aici pt alocatia copilului (inca nu au venit banutzii). Atat ca inca ii primim din Romania. A fost sotul in Bucuresti sa opreasca venitul alocatiei, a fost trimis de la directia sociala de sector la directia generala de pe Ion Campineanu, unde la tel. nu raspunde nimeni, dar a ajuns personal acolo si i-au cerut o cerere de oprire, sa returneze banii de pe iunie iulie august sept. plus un dosar cu: certificatul de nastere al copilului, buletinele parintilor, contractele de munca ale parintilor. Problema ca eu nu le aveam la noi, si in plus nu mi se pare normal sa dau contractul meu de munca la toata lumea (daca eram acolo, ma certam cu tanti aia si ii ceream si eu contractul ei de munca ).
Scenariul cu sa trimitem prin posta actele nu s-a pus in calcul, asa ca ... a ramas ca in pom, nici nu au i-au dat nr de inregistrare sotului la cererea scrisa.

Ideea ca noi am aplicat in belgia pt alocatie deja, si de aici nu au cerut absolut niciun act din Ro.

A mai trecut cineva prin situatia mea?

Mergi la inceput