La multi ani Mara Ilinca! Floricele-n vacanta!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

LA MULTI ANI MINUNATI...
HORIA ALEXANDRU
LUCA
TUDOR
MARIA ANTONIA
ELIAS ANDREI
FILIP

MARY
MONI_OR

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 35 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, ladies!

Ieri mi-am facut in sfarsit curaj si am lasat-o pe Maria sa-si manance singura iaurtul. Rezultatul probabil l-ati vazut deja pe facebook
Desi la sfrasit avea iaurt si in scutec (de haine o dezbracasem), o laveta umeda a fost suficienta pentru a o readuce la lumina zilei
Dar ce s-a mai bucurat!!!
Era asa fericita sa incerce sa bage lingurita in cutie, asa cum fac eu. Cand a inteles ca nu prea ii iese, a pus in functiune mana cu toate dejtele, pe care le-a lins de zor pana s-a saturat de iaurt.
Vlad era sa lesine cand a vazut cum arata Maria la sfarsit, dar nu s-a putut abtine sa nu rada de moaca ei fericita

Gabi, in continuarea discutiei de pe fb, cred ca suntem candidate perfecte pentru "schimb de mame"

Tot ieri am facut pentru prima oara in viata supa crema de spanac (creatie proprie inspirata din mai multe retete), care a iesit super-super delicioasa. A mancat si Maria (prima ei supa oficiala ), mai mult intinsa pe paine, ca era suficient de densa. Dar mai ales a mancat cu mare pofta sotul meu iubit, pentru care spanacul era cam singura chestie despre care nici nu vroia sa auda. La sfarsit mi-a zis ca supa asta intra in top 5 cele mai bune pe care le-a mancat vreodata. Bineinteles ca m-am umflat de mandrie

Voi ce mai gatiti bun?
Haideti sa mai facem schimb de idei "comestibile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

La multi ani Maria Antonia!
La multi ani Elias Andrei!
La multi ani Filip!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Maria Antonia
Filip
Elias Andrei

Mergi la inceput

Corina, musai tre' sa intru pa FB sa o vad pe Mariuta ! Adelinei i-am pus iaurtul in castronel, sa ii fie mai usor sa-si incarce lingurita; la fel ca Mariuta, a descoperit in scurt timp ca degetelele sunt un ajutor mai de nadejde, insa nu s-a oprit aici: si-a dat seama ca are si mai mult spor daca isi baga boticul direct in castron. Dupa ce a ispravit (mancat/varsat/facut tratament cosmetic) a trecut la "spalat" castronelul, adica lins tacticos de jur imprejur. Ultimele urme de iaurt au ajuns masca de par, cand la sfarsit si-a pus castronul in cap! Oare de ce nu mi-o fi venit si mie ideea sa o las doar in scutec ?!
Vreau si eu reteta de supa crema de spanac, ca poate, poate o sa ma conving sa mananc si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Corina, ne-am simti ca acasa : aceeasi faianta, acelasi iaurt, aceeasi lingurita, acelasi mod salbatic de a manca ...

eu fac un pilaf cu legume si ficat de pui. d e cam vegetarian de felul lui, asa ca nu stiu daca va ciuguli din ficat.
noi in ultimele zile stam pe branza cu rosii si castraveti, legume la tigaie cu paste fainoase, iaurturi, fructe proaspete (adica negatite, habar n-am cat sunt de proaspat culese), mai scapam si la cate o omleta cu adaos de legume si ierburi...in orice caz, ceva facut ad-hoc, nu mai am curajul sa tin mancare de pe o zi pe alta.

La multi ani sarbatoritilor de azi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, Maria Antonia!
La multi ani, Filip!
La multi ani, Elias Andrei!

La multi ani, moni_or!

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Moni

Mergi la inceput

Alina, multumim! La multi ani si Ioanei tale !

Si la multi ani tizilor nostrii, cu ocazia sarbatoririi nasterii Sf. Ioan Botezatorul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani cu sanatate,fericire si noroc cu carul copilasilor:
Maria Antonia
Filip
Elias Andrei

si mamicii, pe care o mai asteptam pe la noi:
Moni_or

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput