La multi ani Mara Ilinca! Floricele-n vacanta!
Raspunsuri - Pagina 6
n_a_n_a spune:
Mary 
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
Vivela spune:
MamideTheo, cum sunt bubitele? multe si marunte (adica una langa alta, ca o spuzeala) sau ici si colo si mai maricele? ca daca sunt multe si mici ma indoiesc ca sunt de la tantari, ca doar n-au tabarat pe el 1000 de tantari. as suspecta ca a facut una din bolile pentru care a fost vaccinat.
daca insa sunt mai mari, atunci e posibil sa fie de la tantari, ca si al meu e ca un dalmatian, e intepat si in cap si in talpa...
eu nu i-as da tratament daca nu pare sa-l deranjeze, mai ales ca dr nu stie ce e. pai pt ce afectiune i-a prescris tratamentul? of, doctorii astia, prescriu ceva doar ca sa nu te lase sa pleci de la ei cu mana goala, nu ca ar stii ce fac...
noi n-am facut si nu facem ROR-ul, cel putin nu acum.
n_a_n_a spune:
MamiDeTheo, imi pare rau, noi inca n-am facut vaccinul ROR... Zyneritul cred ca ti l-a dat pentru ca s-o fi gandit sa nu se suprainfcteze bubitele (mai ales ca zici ca unele bubite s-au facut mai urate) - antibioticul, desi cu spectru destul de mic, are efect si asupra altor crocobauri, nu doar asupra celui care cauzeaza acneea vulgara; acuma nu stiu ce sa zic, poate sa consulti si un alt medic...
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
corinasmile spune:
MamiDeTheo, nici noi n-am facut ROR. Eu cred ca in locul tau m-as duce si la alt medic.
Gabi, nu pot sa iti ofer niciun sfat, pentru ca la mine situatia e alta si nu pot extrapola defel. Eu doar raman un militant al alaptarii prelungite, insa ar fi culmea sa iti povestesc tocmai tie despre beneficiile laptelui mamei pentru copil ![]()
Iti tin pumnii sa se rezolve situatia intr-un fel sau altul, sa scapati de stres, ca nu e bun pentru niciunul dintre voi.
Sunt convinsa ca vei gasi o solutie care sa fie cea mai buna pentru voi si cu care sa fii impacata. 
Vivela spune:
Corina
. de-as stii ca ii pot face un program de hranit as continua mult si bine - e 100% compatibil, e hranitor, e gratis, e cald, nu se strica, e la indemana, nu spal vase dupa...si pot continua. sunt constienta de multele beneficii, altfel as fi renuntat demult...
fug ca d isi face baie cu suc de portocale. de-aia e asa finutz
.
cris_09 spune:
Mami de Theo noi am facut ROR-ul,bubite avea dinainte de vaccin,erau pe la gat,pe la gurita,pe spate,cica erau de la transpiratie,au trecut.
Noua la vaccin ni s-a spus ca daca ar fi sa apara reactii(febra,muci etc) vor aparea intre a 5-a si a 12 zi dupa vaccin,culmea a fost ca la o sapt a facut febra si diaree,dar era de la dinti![]()
Nu stiu cum sa te sfatuiesc dar ti-am spus experienta noastra si ce ne-a spus noua pediatra
Va pupam si multa sanatate!
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
Va las cafeaua pentru dimineata,si multumiri
pentru raspunsuri.
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
NicoletaB spune:
Neatza!
Preiau de la tura de noapte, Cris, s-o lasam sa doarma si va ofer eu cafelutza!
Uraaa, azi e vineri, s-a dus si saptamana asta de lucru!
NicoletaB spune:
Si pt ca azi sunt Sanzienele si avem si sarbatoriti, vreau sa urez La multi ani, urmatorilor:
Maria Antonia 
Filip
Elias Andrei 
Moni-or 
Nu ai mai trecut pe la noi, ce-ti mai fac baietii?