La multi ani Mara Ilinca! Floricele-n vacanta!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

La multi ani cu sanatate Mary!

Fetele,din ce ati folosit pentru durerile cauzate de eruptiile dentare ce vi s-a parut cel mai eficient?
Un canin(sus) i-a dat iar la celalalt e gingia umflata de 2 sapt.Nu mai sparege odata.
Plange asa rau noaptea,si suntem abia la al 4-lea dintisor,erup asa greu,poate pana in cls 1 ne da si noua prima masea...
Daca plange asa la fiecare...nici nu vreau sa ma gandesc

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Eu local ii dadeam cu Calgel, dar la noi e apa de ploaie in sensul ca trece pe moment durerea, pe urma incepe plansul, asa ca pt. nopti linistite le dau nurofen susp., e si analgezic si antiinflamator, si antitermic in caz ca face febra de la dinti, la noi merge ff bine.
De fiecare data cand le dadeam nurofen dormeau noaptea fara nici o trezire.
Cand faceam pauza , ca nu le poti da in fiecae seara, reincepea plansul noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Mary!

Cris, la noi (adica la D) n-a functionat nimic, toti dintii au iesit greu rau, cu maraieli si dureri f mari.
cand i-au iesit caninii (toti 4 deodata) - i-am mai dat cate o doza de paracetamol sau nurofen, suferea groaznic, nu manca, nu dormea, plangea mereu...si eu pe langa el...
pana la 2 ani i-au iesit toti, din fericire si am scapat de problema asta.
cel mai usor a fost la ultimii molari, aia au iesit fara sa ne dea asa batai mari de cap.

d a inceput si el sa fie ca frate-su, adica deja se da cu curu' de pamant daca nu-i convine ceva. ar trebui sa-l filmez (desi nu-mi prea arde) cum se tranteste efectiv pe jos, vociferand, apoi sta si se uita la mine sa vada ce zic. daca ma uit la el, incepe din nou . parca totusi frate-su a inceput mai tarziu cu manifestarile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Eu nu i-am dat pana acum pentru dinti (6 la numar) nimic altceva decat homeopate (chamomilla ch7) si o linisteau. Am luat si eu de 2 ori saptamana trecuta, ca ma chinuia ultima masea de minte ce sta sa iasa, si chiar o dilutie asa slaba (pt adulti) a functionat - in 10 minute durerea aproape nu se simtea.
Acum vad ca iar mozoleste degetele si are umflata gingia jos la masele si e cam suparata. Nu cred sa iasa inca, dar in mod sigur o deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Mda, deci copilul meu vorbeste prin somn
Nu stiu daca e de bine sau nu, la inceput am zis ca mi se pare, dar azi noapte cum dormea ea asa pe burta numai o vad ca ridica (,) capul, cu ochii inchisi, si zice foarte clar, cu vocea-i cristalina: "DEA-DIIII"
Ai vostri fac asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

corina, si david facea asa, invata cuvinte peste zi si noaptea le repeta . primele dati m-am si speriat, ca na, dormeam si eu linistita si deodata auzeam voci .
si acum, la 4 ani mai vorbeste in somn, dar ne tratam .

in ceea ce-l priveste pe d, ma gandesc de 10 ori pe zi sa-l intarc. lapte este, cerere este, dar nu mai suport. noi nu putem sa facem nimic peste zi, nu putem sa ne jucam, nu putem sa avem niciun program ca el cum ma vede ma trage de bluza sa suga. non-stop!!!.
ori il trec la progam fix (supt dimineata, la pranz si seara si gata!), ori instituim prohibitia definitiva. nu mai suport, eu n-am simtit niciodata o placere deosebita in a alapta, ci doar o satisfactie imensa ca-i e lui bine, motiv pentru are am trecut si pot trece peste alte inconveniente.
ma intreb insa daca avantajele mai depasesc inconvenientele, ca el nu poate invata nimic altceva din ce-l inconjoara de vreme ce e vesnic conectat la tzatza sau doarme.
ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

ziua buna.....

horia si autodiversificatul......am inceput asa, a tinut o vreme dar apoi a venit alta vreme cand lua bucata, musca, molfaia si scuipa, nu manca mai nimic si atunci am cedat si am incercat sa vad daca manca la lingurita.....si de atunck cam asa ii dau. primeste mult si in manuta dar mesele de baza in principiu is date de mine. oricum scopul mi l-am atins zic io....am vrut sa nu fie ca fratesu sa mance bucatele, sa accepte sa guste din toate sa manance variat.

si horia vorbeste in somn.....tot asa zice cate o chestie care se aude f distinct si apoi isi vede de somn. s-a intamplat de vo 4-5 ori pana acum.

si noi dormim cu horia in pat....daaaa in pat cu noi.....si nu ma pot eu desprinde de el....nu stiu cum o sa fac.....ma tot gandesc, dar nu actionez.... cu fratesu tare m-am chinuit pana a dormit noaptea intreaga fara sa ne strige.....abia acu pot sa zic ca e oarecum ok ca ne striga doar odata spre dimineata.......dar pana acu de 2-3-4- ori pe noapte......am incercat toate metodele cu el.....mai putin cosleepingul pt ca ne lovea f tare cu picioarele si dadeam cap in cap....

Cris, incearca intai nurofen, panadol. ar mai fi orajel daca ai de unde sa il procuri.

La Multi Ani, Madamar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
La multi ani Mary!

Noi n-am avut curent pana acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiDeTheo spune:

Ziua buna tuturor...

As dori sa stiu, daca aveti timp si puteti sa imi raspundeti, cum au reactionat copiii vostri dupa vaccinul ROR.
Pruncul meu a facut vaccinul marti, nu a facut febra, insa de marti seara era marait si a inceput cu diaree.
Ieri dimineata se umpluse de bubite rosii din varful capshorului pana pe talpa, nu stiam daca sa fie piscaturi de tantari {desi incerc pe cat pot sa ii tin afara, cu pastile si altele} sau sa fie vreo alergie la ceva {desi nu i-am introdus nimic nou in alimentatie de cel putin o saptamana}.
Am fost la medic, a zis ca ii sunt si ganglionii umflati si ne-a dat Zynerit {sol} + Biotics baby. Medicul a zis ca nu a mai avut alti copii care sa faca asemenea reactii la ROR, ca asta e cel mai putin problematic vaccin.
Pruncul meu are 1 an si 3 saptamani, a avut febra o singura data 38.3 acum cateva luni, in rest nu a fost deloc bolnav.
Ma uit de ieri la cutia de Zynerit + prospect, unde e recomandat pentru tratamentul acneei vulgare si scrie ca e din eritromicina + inca ceva.
Inca nu i-am dat deloc, mi-e teama. Azi de dimineata bubitele din zona capului {numai pe frunte are 9} erau mult mai mici, cat niste puncte rosii, in schimb pe maini si picioare parca s-au facut mai urate. Pe spate si burta nu are deloc.
Daca ati trecut prin incidente/episoade similare, aruncati va rog cu pareri.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Nu te pot ajuta pt. ca nu am facut inca ROR-ul.
Si mie mi-e tare frica de el si de posibilele convulsii febrile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, Madamar!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput