La multi ani Mara Ilinca! Floricele-n vacanta!
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Cris la dezbracare, ca sa nu se manjeasca pana la calcaie, trebuie sa ii rupi chilotelul in partile laterale. La Pampers cel putin, ca din astea am folosit la Tudor, hartia aia sau ce-o fi din partile laterale avea si un fel de imbinare/cusatura si acolo se rupea foarte usor. La alte marci de scutece chilotel nu stiu ca nu am folosit.
La Sisi folosesc Pufies si cel putin deocamdata nu am vazut pe piata si tip chilotel, doar din aia cu arici pe fata.
Edit: Nicoleta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Cris- cand ii dai jos ii rupi chilotii din lateral, ca sa nu se manjeasca. Aceste scutece se pun ca niste chiloti normali, dar ii dai jos anormal, prin rupere, acu depinde de ce face fiecare cu chilotii lui... |
![](batutincap.gif)
![]() Ion catre Maria: Marie,abia astept sa ajung acasa sa-ti rup chilotii! Maria: Aoleu, ma Ioane, chiar asa infierbantat esti? Ion: Fa, ma strang de mor! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Cris
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
O vestuta pentru David
NicoletaB spune:
Ma bucur ca v-am amuzat! Poate postati mai mult...
La ce ora se culca copii vostri seara? Al meu la 20.45 pica lat, de vreo 4 zile se culca pe la 22.30 . Problema e ca noi cadem lati inaintea lui, si dai si trage sa ramai treaz sa adoarma intai copilul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna!
Ieri mi-a venit si mie coletul de pampers pt Justina iar Ioanei i-am luat scutece up&go. (le-am luat de pe okazii) Se rup in lateral cand ii dau jos. ..si cei de la Libero tot asa se rup.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Ma bucur ca v-am amuzat! Poate postati mai mult... La ce ora se culca copii vostri seara? Al meu la 20.45 pica lat, de vreo 4 zile se culca pe la 22.30 . Problema e ca noi cadem lati inaintea lui, si dai si trage sa ramai treaz sa adoarma intai copilul... Mamica unui buburuz |
Cris
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
O vestuta pentru David
aly_ spune:
Salutare adunare
Pe noi ne chinuie o amigdalita,la care s-a mai adaugat si o viroza de vreo saptamana.A avut febra, a primit antibiotic,vreo trei zile a fost ok si de doua zile a revenit febra.Am fost la dr si ni s-a schimbat antibioticul,sper sa scapam cat mai repede.
In alta ordine de idei,saptamana viitoare mergem in Italia la mare.Abia astept,nu am mai vazut marea din 2007.Speram sa fie totul ok,si cum spunea Sorana copilului sa-i mearga bine iar noua pe langa el.De plictisit nu are cum sa se plictiseasca,nici ea nici noi ca mergem in gasca puternica de vreo 18 persoane
La capitolul vorbit Eliza e mai retinuta,se pastreaza pt mai incolo.Are in repertoriu doar mama,tata si bebeluseasca.
Ioanact spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Cate bucati si la ce pret? Mamica unui buburuz |
50 buc la 35 ron.
www.okazii.ro/catalog/55818527/scutece-toate-dimensiunile.html" target="_blank"> De-aici am luat eu.
Mai gasesti si www.okazii.ro/catalog/55314587/scutece-toate-marimile-import-39-ron-bax.html" target="_blank"> aici.
Din seara asta Justina va avea camera ei, pt ca ne simte cand ne foim in pat si se foieste si ea ori se trezeste.
Noi avem camera intre camera ei si a Ioanei (in mijloc), asa ca le auzim daca plang.
Sa vedem cum va fi.
ALINA
![](mamica.gif)
![](hippi.gif)
![](zana.gif)
Blogul fetelor!
![](rugaciune.gif)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Ma bucur ca v-am amuzat! Poate postati mai mult... La ce ora se culca copii vostri seara? Al meu la 20.45 pica lat, de vreo 4 zile se culca pe la 22.30 . Problema e ca noi cadem lati inaintea lui, si dai si trage sa ramai treaz sa adoarma intai copilul... Mamica unui buburuz |
Adoarme pe la 20:30-21 pana la 9-9:30 dimineata
![](icon_smile_big.gif)
ALINA
![](mamica.gif)
![](hippi.gif)
![](zana.gif)
Blogul fetelor!
![](rugaciune.gif)