Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
May3 spune:
alayna, dar chiar nu poti merge la alt dr sa-ti dea?
ce idiot. si mai ziceai ca-i si roman.
eu n-am fost la eco ca sa stau linistita daca imi zice ca e totul normal. am avut controlul de 25 de sapt cu dr de familie.
doar imi verifica tensiunea urina, mi-a masurat si palpat uterul si a ascultat inima bebelului.
i-am zis de contractii si de presiunea care o simt cand ma ridic de pe scaun sau de pe pat si mi-a zis ca-i normal.
am intrebat si de dormit pe dreapta si a zis ca sa incerc sa stau numai pe stanga daca se poate.e mai safe.
pe dreapta se preseaza artera aia si ficatul. ceva de genul asta.
iar pe spate mi-a zis ca-i cel mai rau de stat.
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
hm.. eu dorm eu stau cel mai mult pe spate, iar ziua la calc pe dreapta.. oricum nu ma ingrijorez.. fiecare marie cu alta palarie.. mai ales ca aca ma simt comod asa de ce m0-as stresa?
29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
seidana vb cu medicul tau.
cica afectezi placenta cu dormitul pe spate sau pe dreapta.
nu mai circula bine sangele prin ea.
acum nu stiu, fiecare face cum vrea.
eu pentru ca planeaza proteina aia S deasupra capului care poate da prob la placenta, o sa stau numai pe stanga chit ca azi noapte eram intepenita de-a binelea...
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana hm.. eu dorm eu stau cel mai mult pe spate, iar ziua la calc pe dreapta.. oricum nu ma ingrijorez.. fiecare marie cu alta palarie.. mai ales ca aca ma simt comod asa de ce m0-as stresa? 29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
exact si eu la fel
cel mai mult stau pe spate ca asa imi e cel mai comod
iar la leptop stau pe dreapta , deci pe stanga cel mai putin
cat am fost in spital , nimeni nu ne a atras atentia ca nu e bine sa stam pe spate
si erau fete cu sarcina aproape de termen , eu eram cea mai mica
toate stateau pe spate cu ditai burtile
_
27 +
May3 spune:
pe spate poti sta, dar nu la orizontala complet
adica asa sprijinita pe multe perne.
eu asa stau in pat la tv.
dar nu intinsa doar cu o perna sub cap.
ma rog, faceti cum vreti.
eu sunt mai paranoica din fire
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
May mai ai greturi?
oare Andreea de ce nu o ajuns inca?
fetele cu contractii, cat de dese le aveti intr-o zi , pe mine ma cam dispera cand sunt obosita le am apropae in fiecare ora..., oare ar fi cazul sa vb cu dr ? mai am o sapt e asteptat pana la dr..
MAi oare GORGY ce mai face?
Dar hellena fata singura cu baietel...? ce as vrea sa mai dea un semn..
May3 spune:
Helena a scris azi, vezi mai inainte cu cateva pagini.
mai, la Gorgy ma asteptam sa dispara. e si normal.
a stat si ea o perioada pana a disparut sentimentul pierderii sarcinii.
acum cred ca ar fi mai dureros sa stea pe aici, noi sa nastem si ea sa se gandeasca ce-ar fi fost daca.
eu zic ca-i semn bun ca a disparut, inseamna ca si-a reluat viata.
da, mai am greturi. de la 6 seara incolo. mai am o ora.
ieri am fost un pic mai bine,d ar n-am riscat sa mananc sau sa beau ceva ca sa nu le provoc.
mestec guma pana adorm ca am descoperit ca ma simt un pic mai bine de la guma.
eu am vreo cateva contractii pe ziua. sa zic 2-3. asa alandala.
si seara am mai multe. vreo 4-5 in vreo 2 ore.
fara legatura cu oboseala sau ceva. pur si simplu de aiurea.
25+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
eu cred ca si de dr depinde... am mai citit la odiseeele vecine ca dr lor le-au zis ca nu ii stres daca dormi pe spate atata timp cat te simti ok, cica dormitul pe spate afecteaza mama nu bebele.. la pitik mea nu ii place pe stanga .. cum ma intorc pe stanga cum face un scandal de numa , ma trezesc noaptea asa misca si imi da la ficat... in rest nu ma trezesc cand misca, aseara m-am trezit sa merg la baie, misca de zor - eu dorm cu mana pe burta by the way...- si am ramas surprinsa ca nu m-am trezit.. Dormitu pe drapta nu stiu pe cine afecteaza...
seidana spune:
May nu de helenutza vb.. era la inceput o fata cu baietel, care era parasita de prieten si a hotarat sa tina copilul..
eu mestec guma dimineata , pana pe la 4 sunt cuminte mananc echilibrat, seara mananc ca porcu.. uneori greata, rau, vomit... idioata care sunt
Hayat_Kh spune:
Buna burtici scumpe!
Eu azi nu ma simt prea bine. De aseara, m-au cam luat durerile de burta si de spate , azi noapte de-abia am dormit si azi de-abia respiram din cauza discomfortului din burtica. Bebele mega-agitat cu lovituri de picioare in toate directiile posibile. Asa ma simt de zici ca am febra musculara in tot corpul .
Cred ca mie nu imi face bine statul degeaba
Michella , ma bucur tare ca ti-ai gasit pe site ce cautai. Eu una, sunt foarte multumita de ei , sunt seriosi, prompti si foarte amabili. Ups, iaca fac reclama..... De la ei o sa imi iau si caruciorul si patutul. Am mai gasit niste jucarioare pentru bebe si pieptene cu perie pt primele luni, la preturi super faine.
Oana, intr-adevar am o dna doctor foarte atenta si grijulie, mai ales de cand am facut si amniocenteza si toate alea....Eu ma simt binecuvantata cu asa un medic, pot vorbi cu ea si intreba orice...E foarte comunicativa si omenoasa...Mie mi-a masurat colul si ecografic si pe masa, pentru ca vroia sa fie sigura, eu avand oricum sarcina joasa si nu se prea vedea bine la eco, colul. Pe la 3 luni , a fost nevoita sa imi faca si o eco endo-vaginala, ca nu se vedea colul de bebe.
Loredana, odihna si grija multa. Totul va fi bine
Zubi, mamico,te inteleg perfect, poate mai mult decat as putea spune in cuvinte. Oricum, sfaturile fetelor sunt mai mult decat potrivite si ar fi de prisos sa mai revin si eu asupra subiectului. Asa cum a spus majoritatea,poti conta pe noi, oricand.Lasa stresul mai la fund si bucura-te de clipele frumoase pe care ti le ofera sarcina si comoara pe care o vei aduce pe lume, cu Voia Celui de Sus.
Azi am vorbit cu sora-mea si m-am distrat cu gangurelile nepotelului si mi-am adus aminte de cea mica si am picat asa intr-o stare de melancolie si dorrrr, de imi vine sa plec in lume. Am visat-o acum 2 nopti , ca ii canta copilului nostru , insa era asa de timida. Avea o voce, Doamnee......
Despre soti, soacre,cumnati, alea-alea, ma abtin sa fac vreun comentariu......for the moment ;)
24+ cu ingerash de