Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu tot asa cu stiti, auziti.

ma duc la dr. ma rog mare lucru nu o sa-mi faca. tensiunea, urina si imi masoara burta...
o sa o intreb eu de una alta dar m-as mira sa am parte de raspunsuri inafara de totul e normal.

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna fetelor vad ca ,capitolul asta este dedicat soacrelor Cand ma gandesc ca si noi vom fi soacre candva....

Am fost dimineata la doctor,bebelina are 750 gr ,nu e mica pentru 25 saptamani ?????????
Am facut testul pentru glicemie si rezultatele sunt foarte bune .
I-am vazut degetutele,inchidea si deschidea pumnul ,imi era mai mare drag s-o privesc .
A incercat medicul sa-mi dea o eco cand ii apare fata,dar tinea mana la ochi si n-am reusit sa iau o amintire placuta cu mine .
In schimb am primit o eco cu piciorul ei ,cu talpa mai exact .

Pupici la burtici

25+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu n am nimic cu soacra mea , n am avut niciodata divergente , ne vedem mai rarutz ca asa e mai dragut , de sunat , suna ea sa ne intrebe de sanatate , ea oricum e mai bolnavicoasa de fel si sta numai in casa ,asa ca nu ne viziteaza
daca ar fi dupa al meu , asta n ar suna o cu lunile , uneori ii zic eu , mai sun o si tu pe maica ta ca i o fi dor de tine
eu o sun de ziua ei sa i zic 'la multi ani' si cam atat
oricat de bine ne am intelege , eu MAMA n as putea sa i zic in vecii vecilor

_

27 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

eu tot asa cu stiti, auziti.

ma duc la dr. ma rog mare lucru nu o sa-mi faca. tensiunea, urina si imi masoara burta...
o sa o intreb eu de una alta dar m-as mira sa am parte de raspunsuri inafara de totul e normal.

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Bafta,sa vii cu vesti bune

Sa stii ca nici aici nu dau amanunte ci obisnuitul raspuns : totul e ok ,normal etc

Ma gandesc ca e mai bine asa ,chiar daca mi-ar zice ceva de col,placenta si ar fi de bine,tot as intra in panica si as rupe internetul-n bucati sa caut si sa vad daca totul e ok

Eu sunt multumita ca nu-mi dea multe informatii ,stie el medicul ce e bine si ce nu .Si daca ar fi ceva naspa ,mi-ar spune ce e de facut.

25+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador
oricat de bine ne am intelege , eu MAMA n as putea sa i zic in vecii vecilor

_

27 +

Eu ii spun MAMA soacrei inainte de a ma marita si o iubesc la fel de mult ca mama mea ,este o persoana de zahar ,chiar mi-e dor de ea o vad si rarut ,dar iubesc sa stau in jurul ei,sa-i ascult sfaturile si sa ma alinte

25+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi... am uitat fa o amandina sau boema, sau simplu un pandispan taiat si umplut cu mousse de cioco ( frisca + ciocolata alba/neagra). insiropezi blatul bine bine cu sirop din apa zahar rom, eventual fructe ( visine, piersici, capsuni) bucatele in crema, ornezi cu glazura de cioco sau frisca si pofta ciocolatoasa..

Alayna.. eu zic ca nu e mica.. bv pt vestile bune..., cum mai esti cu munca?

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Parca acum cateva cap vorbea cineva de un tort cu zmeura si iaurt, cu blat simplu de vanilie. Crema era un fel de spuma.. Mai stie cineva? Ca am mancat acum un an de undeva si imi e o pofta..

24+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Alayna.. eu zic ca nu e mica.. bv pt vestile bune..., cum mai esti cu munca?

Multumesc

Cu munca naspa ! Chiar azi am discutat cu ginecologul si nu vrea sa ma ajute sa -mi dea CO sau ceva sa stau acasa mai devreme,explicandu-i chiar in ce conditii lucrez (stres,fum de tigara,miros de ulei ars de la fripteuza,carat greutati etc )
A stabilit ,ultima zi de munca 20 august eu cred ca nasc la munca ,inainte de termen.

Asistentele m-au sfatuit sa fac o cerere ,sa aduc dovezi si o las la ei la cabinet,poate se rezolva

Nici nu vreau sa-mi mai amintesc

25+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mama nene alayna , ce scarba de dr !
astuia i ar trebui macar o luna de zile sa fie femeie , nu zic sa faca copii , dar macar sa i vina ciclu o data sa vada si el cum e
vai , ce m am enervat !

ps: dar la voi medicul de fam nu te poate ajuta in nici un fel ?

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna.. schimba medicul....nu poti?

didi.. eu am facut tort cu blat pandispan insiropat, cu crema super simpla din capsuni, iaurt si frisca si bucatele de capsuni, e crema f usoara si fres de vara.. de vrei iti zic reteta.. nu stiu ce cauti mai exact tu.. oricum in weekend refac totuletul asta , insa nu stiu ce fructe sa pun visine sau piersici?

Mergi la inceput