Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, in seara asta fac munca de cercetaresi vin maine cu opinii

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

COMPROMÍS1, compromisuri, s. n. În#539;elegere, acord bazat pe ced#259;ri reciproce; concesie. #9830; În#539;elegere între dou#259; sau mai multe persoane sau state de a supune unui arbitru rezolvarea litigiului dintre ele. – Din fr. compromis.

SACRIFÍCIU, sacrificii, s. n. 1. Renun#539;are voluntar#259; la ceva (pre#539;ios sau considerat ca atare) pentru binele sau în interesul cuiva sau a ceva; jertf#259;. #9830; Jertfire de sine (din devotament, din abnega#539;ie). #9674; Echip#259; de sacrificiu = grup de oameni care înfrunt#259; o mare primejdie ca s#259; îndeplineasc#259; o misiune, o datorie. 2. Ofrand#259; ritual#259; adus#259; unei divinit#259;#539;i, în cadrul c#259;reia se jertfe#537;te o fiin#539;#259;; jertf#259;. – Din fr. sacrifice, lat. sacrificium.

v-am scapat de munca de cercetare

mami de (30.06.2005) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

deci nu e acelasi lucru da?

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

am participat nu de mult la un curs de comunicare si pot sa va spun ca ideala este COLABORAREA (ambele parti sunt satisfacute), compromisul este la unul din poli(una din parti nu este satisfacuta), dar nu mai tin minte exact schema respectiva, o sa caut cursul si va scriu schema, este foarte interesant.

22+
Mami de Alex-3 ani si Radu-DNP 12 OCT
Cel mai frumos compliment e cand imi spune cineva: "Ai un copil fericit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Fetele
Sei, aici e buba la mine,ca sunt poate dintere femeile alea nasole si tampe care nu stiu ucm sa invarta barbatul...in sensul bun vreau sa zic, of ocurse...zi-mi si mie niste secrete

Va multumesc tuturor pt atatea detalii si povestiri din viata voastra personala,ca sa ma faceti si pe mine sa inteleg unele lucruri

as manca o praji cu muuulta crema de cioco, aveti vreo idee?

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

si cu atatea ganduri,am uitat sa duc concediul pe luna asta la serv, o fi tarziu???e vreun termen in care sa-l primeasca firma?concediul de risc,adik 01 - 30 iunie:(

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

voi cum va adresati soacrelor ?

eu nu i zic nicicum , ii zic , 'auziti' , 'stiti' , evit sa i zic in vreun fel anume

_

27 +

Mergi la inceput

eu l zIc la socrii mama si tata..si sot la fel alor mei...

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Jade.. asa si eu.. auziti sunteti proasta ... socru e de nota 10.. lui ii zic domnu... ea nu e doamna..

Zubi.. primul secret consta in increderea in tine, adik fii sigura pe tine, sa nu iti fie frica de singuratate, sa ramai singura, sa te intretii singura, sa ai ncredere ca te poti descurca fara barbat, si ca esti independenta.. io asa zic.. nu imi e frica de nimik, nu menajez de dragul artei si zic rosu-n fata...

Declar o pitik tare agitataa azi..., Doamne cat o iubesc ...

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor dar ce aveti azi cu socrii.Lasati-i ca sughita..........si apoi nu merita soacrele un capitol dedicat lor

28+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput