Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineata!

Se pare ca azi toate ne-am trezit ca niste zombie. SI eu am fost azi dimineata la spital la ecografie , m-am trezit de la 6:00. Azi-noapte n-am dormit mai deloc , ca piticul meu a avut program. S-a intors cu capul in jos acum si pana a facut asta m-a terorizat, de am plans . Sotul nu mai stia ce sa imi faca si eu cu dureri , cu vaiete, saracul, ma masa doar pe spate, asa credea el ca ma lasa toate.

Eh, adenomul meu a mai crescut 1 cm , dar mi-a spus dr. sa nu imi fac griji, ca nu o sa fie afectat si nici nu o sa imi afecteze la nastere. Mi-a mai recomandat totusi un control la cateva saptamani inainte de nastere sa fim siguri ca totul este in regula, altfel, Cezariana imi scrie in frunte . Tre sa am grija sa nu ma ingras prea mult,ca la mine asta afecteaza tare ( eu inainte de sarcina eram mai plinuta si dl prof. mi-a recomandat sa mai dau jos cateva kg , pentru a ajuta ficatul).In perioada de sarcina, mi-a sistat orice tratament pentru protectia lui.Acum , am o grija in plus, sanatatea copilului in primul rand si dupa, mai vedem.

I-a facut azi o poza superba prichindelului. Cand o sa ajunga sotul acasa de la serviciu( ca mi-a ramas dosarul la el in servieta) o scanez si o pun pe grup.

Camady , bafta azi la medic. Te astept cu vesti bune.

Vai, mi-e atat de rauuuu. Si nu pot sa dau la bobocei......Ma simt calcata de tren :(

24+ cu ingerash de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Si fetele care suntetzi de varsta mea 29-30-31 saptamani ... voi unde simtiti bebeii???Pt k eu de cele mai multe ori il simt in partea de jos a burticii ... foarte rar peste buric!

30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza burtici
Seidana, mami ce de retete, inca salivez,azi il fac pe pandispan cu mousse de cioco
Camady,sa vii cu vesti bune

Athosik,eu il simt pe bebe de cateva zile foarte jos
Chiar voriam sa va spun, aveam de gand sa merg la control sapt viit, nu am mai fost de la 22 sapt..dar azi mi-am facut progr la 13.00 si nu mai am stare,pt ca de aseara, m-au apucatr niste dureri jos de tot d enu mai pot, la orice miscare mooor de durere,asa sunt de mari,si asta micu aseara batea foarte jos, cum sa va zic, sub burta,mai joss..asprope de dansa....m-am speriat rau,ca daca vrea sa iasa,si am niste dureri, la miscare,daca merg,daca ma ridic, daca ma misc de pe o parte pe alta..mai aveam sii inainte o usoara durere cand ma ridicam,dar usoara,ei,de ieri, am dureri groaznice,de mi-e si rau de la ele si nu am chef d enimik, d'abia ma tarai prin casa,ce-o fi Doamne....

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

loredana, nu-ti fa procese de constiinta.
si eu simt presiune pe jos dupa ce ma ridic din pat sau de pe scaun.
dr ieri mi-a zis ca-i normal, dar m-am intalnit si cu moasa ieri pe acolo si am intrebat-o si pe ea si mi-a zis ca la mothercare ar fi niste centuri care pot ajuta.
ca se poate sa am pelvico nu stiu cum.
uita-te si tu sau intreaba-ti dr.
uite:
http://www.mothercare.com/Nexcare-Maternity-Support/dp/B000TM0IWY

ti s-a deschis colul si tie?

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

da, am colul deschis la exterior.
si mie mi-a zis doctorita ca e normal sa simt presiunea asta, ca e normal sa am si contractii... insa eu inca nu ma pot obisnui ca fiind normal.

Lori 30+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

si apropo de doctori,ce naibii, dr mea nu mi-a laut niciodata tensiunea:(,sau sa ma cnatareasca de ex....bine c aulktima data am fost la ea la 17 sapt,ca la 22 am facut eco morfo in alta parte,dar pana la 17 sapt nu mi-a facu td'astea,doar eco so o data mi-a facut control pe masa

Zubi, mami29+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bai, deci sa lamurim ceva :

Bebeii in burta pot sta in 3 pozitii (din cate am retinut eu de la mama daca ma mai ajuta neuronul:
1.cu capul in jos-in ultima parte a sarcinii
2.pozitie pelviana - cu funduletul la col si capul in sus
3.transversala-adica cu spatele pe latimea burtii

In general , bebeii care stau in pozitie pelviana au piciorusele fie stranse si atunci cand lovesc se simte jos , fie pe langa corp - ca niste atele si cand loveste se simte lateral si spre in sus.

Deci ...miscarile alea de jos nu-s pentru ca ati naste sau alte povesti din astea ci din cauza pozitiei fatului.

In decursul lunii a 7-a in general el se muta cu capul in jos (culbuta se cheama miscarea asta) dar poate foarte bine sa ramana si in pozitie pelviana si atunci tre sa se recurga la ceza.

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele, ce faceti?lore sa nu te consumi prea mult, incearca sa fii optimista draga mea noi am fost la control, sunt aproape de 30 de sapt, avem 1650 gr, 39 cm si suntem ff vioi; suntem tot cu capul in jos, nu ne-am mai intors, lichidul e bun, si ne cam jucam cu ficatul lui mami, acolo imi place mie sa stau cu piciorusele urmatorul control peste 2 sapt; cine mai urmeaza sa vina cu vesti de la dr? va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Si fetele care suntetzi de varsta mea 29-30-31 saptamani ... voi unde simtiti bebeii???Pt k eu de cele mai multe ori il simt in partea de jos a burticii ... foarte rar peste buric!

30+ cu robert-mihai

atho la mine s-a intorc bebelina cu capul in jos si e cu fundul si spaticul in partea stanga a burtii si piciorusele in partea dreapta asa ca dupaceala ce-a mai intensa o simt la mijlocul burtii in partea dreapta. dimineata am observat ca ii place sa bage picioarele sub coaste si se face o ghilimoata in susul burtii, o umflatura aproape sub san..... tare simpatice mai sunt miscarile in perioada asta........ :) sa nu fie de deochi. acum ca am inteles cum e pozitionata din burtica realizez mai usor cand da din manute sau din picioruse.
are momente cand simt de parca innoata caineste, da asa repede repede din picioruse si manute. :)) of sunt topita, sa nu fie de deochi bebelina mica si dragalasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui athosik

30+ cu robert-mihai

atho la mine s-a intorc bebelina cu capul in jos si e cu fundul si spaticul in partea stanga a burtii si piciorusele in partea dreapta asa ca dupaceala ce-a mai intensa o simt la mijlocul burtii in partea dreapta. dimineata am observat ca ii place sa bage picioarele sub coaste si se face o ghilimoata in susul burtii, o umflatura aproape sub san..... tare simpatice mai sunt miscarile in perioada asta........ :) sa nu fie de deochi. acum ca am inteles cum e pozitionata din burtica realizez mai usor cand da din manute sau din picioruse.
are momente cand simt de parca innoata caineste, da asa repede repede din picioruse si manute. :)) of sunt topita, sa nu fie de deochi bebelina mica si dragalasa !

Ce fain de tine si bebelina ta! ... abia astept sa vina sambata sa vad si eu la ECO cum sta exact si sa nu imi mai fac atatea griji!!!!

30+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

atho dar am uitat sa mentionez. cred ca bebelina mea s-a intors de maxim o saptamana cu capul in jos pt ca si eu o simteam tot asa ca tine de multe ori in josul burtii. batea in vezica precum in tobe de ziceam ca o scap...

Mergi la inceput