Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

eu am o durere inauntru, dar doar pe partea stg, si de regula ma doare cand ma ridic sau imi schimb pozitia de stat in pat; i-am zis dr si mi-a zis clar : intestinul te supara! mi-a zis sa beau cat mai multa apa, sa mananc fructe si daca nu ies cel mult la 2 zile (daca zilnic nu se poate) afara sa pun supozitor cu glicerina; de asemenea mi-a dat un mic tratament ptr 3 zile ptr o usoara inf urinara si o veste mare ce de mult voiam sa o aud, la 1 august renuntam la toate pastilele

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

andreea ????

alayna esti de a dreptul eroina ca l suporti pe nenorocitul ala
asta merita linsat fara urma de regret

seidana ca mi am adus aminte
nu te mai rade de kg mele ca nu vb degeaba
la 1.60 m , 60 kg , arat fix ca un butoias

may tranchila fata
las o si pe aia mica in pace , ca o fi si ea mai somnoroasa sau si a schimbat pozitia
si al meu e puturos , mereu am zis
sapt trecuta de ex , am avut 3 zile in care eu nici acum nu sunt sigura daca am simtit ca a miscat
eu de obicei il trezesc cu inghetata de cioco
de dormit , nici eu nu dorm pe spate , doar pe laterale

am nervi cat casa !!!
mi a iesit un herpes la gura

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mvaiii ce drag imi e sa va aud cum vb de bebelini...

Lore.. la fel e si a mea.. se gheia o pauza sub coaste de numa, inoata constant ( tati zice ca joaca tenis )... o ador.. nu imi mai e frica nici de nastere nici de durere.. doar sa o vadd bine...

Andra .. felicitari pt grasun.. ai un adevarat barbat in burtica, si a mea imi ia ficatul la picioare

Jade.. mamaaaa cat butoiu... hai mai fata , de nu te vedeam in poze te credeam ..

Zubi cere-i asistente-i sa te cantaraeasca si sa iti ia tensiunea, abia acu am vazut ca si asis dr meu face asa ceva, la cab particular..

Pitik mea da mai mult sus, insa cand e cu spatele la burtica o simt jos si in spate...

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Eu ieri eram in butoi, asa ca n-am mai zis nimic...azi parca mi-am mai revenit putin, desi nu de tot...

Aseara aveam niste dureri ciudate in col...i-am si zis sotului ca parca ma apuca nascutul...m-au lasat pana cand am adormit, insa am in continuare o presiune destul de puternica in partea de jos.
Bebelina se impinge cat poate si-mi face burta in colturi si de cateva zile a inceput sa sughita frecvent

Mai fetelor...din pacate starea asta de alerta si stres de care vorbiti e numai un antrenament pentru perioada agitata care ne asteapta cu bebeii in brate...eu sunt destul de ingrozita de perioada care ma asteapta, deoarece sunt foarte tensionata si mi-e frica sa nu cumva sa nu mai am suficienta rabdare si cu ghinduta cea mica...Ma rog la DD sa-mi dea suficienta putere, rabdare si intelepciune sa-i ofer si micutei suficienta dragoste si atentie...

Eu nu am pregatit chiar nimic si inca nu simt ca ar fi momentul...am cumparat doar vreo 4 body , o bluzita, o pereche de colanti super simpatici si cam atat. Mai am tone de la fete, de la cumnata mea si nu mai iau nimic. Bagajul de spital il voi face cu 2 sapt inainte si pregatirile efective cred ca le voi incepe tot pe atunci.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 30 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade , de la ce greutate ai inceput tu sarcina? Nu arati de 60 de kg , sa stii!

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

mersi seidana tu cand mergi la control?

29+

Mergi la inceput

mai fetelor , voi vorbiti de sefe uri pe aici cum va simtiti voi bbii
lovituri in coaste , ficati , si alte alea
pai fiimiu e o putoare atunci
eu simt asa , niste lovituri fine in stanga si in dreapta burtii (capul in dr , picioarele in stg)
si niste valuri de burta uneori
hhmmm....

_

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Natalia , nume i-ati gasit ghindutei ?

Mergi la inceput

aaa, vin si eu cu kg, aproape 7

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Jade , de la ce greutate ai inceput tu sarcina? Nu arati de 60 de kg , sa stii!

de la 54
eu nu stiu unde ma vedeti voi slaba , pe bune

_

27 +

Mergi la inceput