Strugurasi de Sept-Oct 2011 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana, eu cred ca era helena, nu helenuta.
uita-te la pagina 3.
chiar, helenutza nu a postat de ceva timp.

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

May, si al meu bebe misca ff rarut si finut, ma rog a avut in week.end o zi cand a fost f agitat si dupa pauza, de ma speriasem si eu... dar daca o simt ca misca, fie si putin, eu zic ca e ok.
Nu mai face atatea ecografii (sfatul meu ) si nu te mai stresa, totul va fi ok. Si eu eram obsedata de ecografii (normal, la cate prostii am citit) dar i-am promis dr meu ca pana la 28 sapt. cand a zis el ca ar fi rmatoarea ecografie, nu il mai stresez (am mai fost la el la 21+ ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Am uitat sa scriu varsta sarcinii si nu stiu de ce nu apare chestia aia pt editare.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

MAy da ai dreptate.. nu am cuplat cum trebuia.. cred ca ea e ...
Oricum multe fete nu ne-au dat semne..
ASa ca:
FETELE DIN LISTUTA INTRATI SI NE SALUTATI MACAR...

May.. nu iti mai fa atatea pb.. bucura-te de minune.. ea e bine sanatoasa insa o oboseste mami.... de ar misca prea mult ar fi p ca de ce e asa agitata... si pana la 28 s mai ai doar un pic... recunosc ca si eu de fiecare cand imi e rau si vars stau sa vad de piti e bine si misca cum trebuie.. insa de fiecare data pe a mea o agit...a mea e ca sprayu.. o agitata din-nainte de nastere , vai de curu nostru cand a veni pe lume...

29+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Salutare fetele,

Si eu dorm chiar foarte mult pe spate ... este chiar asa de grav???O sa il intreb pe medic sambata ... dar pana atunci

De vreo doua zile ma doare un sfarc????Vi se intampla si voua????Parca s-au mai marit sanii!!!!

Am inceput sa am emotii!!!!

Pusilici la toate!!!!

30+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May , linisteste-te cu ecografia. Nu are sens sa mai faci una...eventual o sa iti zica ca bebelusa sta cu spatele la burta ta si da cu picioarele spre coloana ta.

Parca aveai doppler. Pune-l sa te linistesti si gata !

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

May la 25 de saptamani cred ca e normal sa aiba bebelusii zile si zile. nu pot sa iti zic sa nu te ingrijorezi pt ca stiu ca iti zic degeaba. :))) pe mine m-a ajutat f mult mini-dopplerul in perioada cand misca mai rarut. ii ascultam inimioara si ma linisteam.

am uitat sa mentionez pe lista de plangeri ca pe langa oboseala cronica au inceput sa ma necajeasca destul de tare contractiile, am inceput sa imi duc destul de greu burta - singura pozitie in care nu simt presiune pe col si pe fund si contractii e cand stau intinsa in pat. of ! ma rog sa nu nasc prematur si imi fac procese de constiinta ca poate nu m-am menajat si de asta mi s-a deschis colul........ azi e randul meu sa cad ca butoiul cu melancolie.....

Lori 30+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

da, am citit si pe babycenter.com. subt 3 topicuri cu aceasi problema: Decreased fetal movement at 25 weeks
cred ca e ceva destul de comun.
multe explicatii pe acolo ar fi ca se poate sa se fi intors cu fata inspre stomac.

incerc sa ma abtin cu eco, fiindca eu am cam exagerat cu ele, recunosc.
si nush pana la urma cat de bune sunt... adica daca fac vreun rau sau nu.

iris, tre sa iti pui semnatura la profil ca sa=ti apara de fiecare data.

mai, eu stiu ca dormitul pe spate afecteaza fatul, nu mama.
dar ma rog, vb cu doctorii vostri si vedeti ce zic ei.
eu v-am zis ca la mine e paranoia in floare asa ca...
azi sunt la servici si n-am nici un chef

AMR 6 zile de servici

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ato , si la mine parca s-au mai umflat tzatzurile si sfarcurile sunt sensibile. Eu nici nu pun mana pe ele ca mi-e frica de contractii ...Cred ca e normal. Se apropie...

Oana 26+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

loredana, nu-ti fa procese de constiinta.
si eu simt presiune pe jos dupa ce ma ridic din pat sau de pe scaun.
dr ieri mi-a zis ca-i normal, dar m-am intalnit si cu moasa ieri pe acolo si am intrebat-o si pe ea si mi-a zis ca la mothercare ar fi niste centuri care pot ajuta.
ca se poate sa am pelvico nu stiu cum.
uita-te si tu sau intreaba-ti dr.
uite:
http://www.mothercare.com/Nexcare-Maternity-Support/dp/B000TM0IWY

ti s-a deschis colul si tie?

25+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput