Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Doamne Elenush, ce idee....
Pai esti ca noi toate doar ca o sa fi cu cateva saptamani in urma. In loc de bulgarel va fi poate iepuras de aprilie sau delfinas de iulie. Ce conteaza acum denumirea? O sa ai de asteptat putin in plus dar nu mult. Asta daca iti schimbi moralul.
Bebe trebuie sa iasa sanatos. Acum nu a fost sa fie. Da, e greu sa o iei de la capat, foarte greu dar nu imposibil si decat un bebe cu probleme mai bine strangi tu din dinti putin.
Sotul nu are cum sa te invinovateasca. Poate sufera si mai rabufneste dar de invinovatit rational pe tine sigur nu o face.
Draga mea, gandurile mele sunt catre tine si catre celelalte fete. Nu sunteti singure si trebuie sa aveti in minte si in suflet ca suferinta asta va trece si ca in curand bucuria o sa-si faca locul si la voi in casa.
Asa ca bucura-te alaturi de noi, scrie alaturi de noi si participa activ pentru ca tot ce se scrie aici iti va folosi o leaca mai incolo. Nu mult
Ah, si eu cred ca trebuie sa astepti o luna/doua. Chiuretajul asta ti-a subtiat peretii de la uter, da-i timp sa se refaca, bebe trebuie sa se prinda in loc bun. Intre timp ia acid folic si fa niste gimnastica. O sa te ajute sa slabesti mai repede dupa, sa fi in forma si sa ai moralul mai ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Elenush....ai nevoie de o imbratisare maaaaaaare,maaaaaareCrede-ma totul va fi bine!Au trecut alte mame prin si mai si..si-au rezistat,au trecut cupluri prin Iad si au rezistat.Sotul tau daca te iubeste va intelege.Iubirea si suferinta,aduna oameni,nu-i desparte.Probabil acum e confuz,ca si tine.Eu stiu cum sunt eu cand sunt deprimata.Uneori m-as bate cu cineva sa treaca,as merge la cauza durerii s-o strivesc,dar cum de multe ori e imposibil,devin ursuza cu cei din jur.
referitor la cand poti ramane insarcinata iar dupa avort,uite aici un link:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156322&whichpage=1

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cateva poze de la ultima eco a Marei.
asa arata cand am nascut-o.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alice, nu mi-a venit sa cred ca tanara si frumoasa esti si ce fetita scumpa ai.
Ai dreptate, chiar a semanat bine de tot. M-a frapat ce tare s-a schimbat din ziua in care s-a nascut pana cu cateva saptamani mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

my lady, eco pt BT este eco pt bitest, la care se masoara translucenta nucala- este o zona clara vizibila la nivelul cefei bebelului, osul nazal (e absent la unii copii cu sd Down). Sunt date care se coreleaza cu valorile beta hcg si proteina serica specifica sarcinii PAPP, cu varsta mamei si alti factori (ex. fumatul). Rezultatul bitestului este orientativ, daca riscul de boli genetice e mare sunt necesare investigatii suplimentare (ex amniocenteza).
Eu la prima sarcina nu am facut nici BT, nici triplu test ( acum 10 ani nu se faceau la toate gravidutele ca acum)
TSH e un hormon produs de hipofiza care regleaza activitatea tiroidei, iar T3 si FT4 sunt hormoni tiroidieni.

alina, felicitari ca ai scapat de hematoame, sa aiba bebe loc sa zburde in voie in burtica

matza, nu te speria, in momentele nasterii vei capata puteri nebanuite, in plus nici nu va trebui sa suporti durerea, in prezent e chiar o placere sa nasti cu atatea anestezii si cezariene

eu am nascut prin cezariana, nu-mi era teama de nasterea normala, dar puiul meu avea circulara de cordon si nu as fi putut naste normal.
Pt mine cezariana a fost o interventie usoara, durerea de dupa a fost suportabila chiar fara calmante, incizia s-a vindecat repede, cu o cicatrice ca o liniuta fina pe care o ascunde si un bikini mic

de baietel mare si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...eu intru mai tarziu ca de obicei...
am fost la medic...sunt mandra de samburelul meu...are aproape 6 saptamani si ne laudam cu prima poza...tati a fost cu noi si de azi parca l-a luat strechea...cand ma enervez ma cearta ca ii stresez copilul...
sunt fericita...dar si foarte iritata si nervoasa si nu mai am cuvinte sa ma descriu...daca nu imi ies lucrurile cum vreau innebunesc......si inainte eram asa,dar acum sunt exagerata...si eu care credeam ca sarcina poate ma relaxeaza...
va pupi pe toate si numai de bine sa auzim....

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

felicitari, mihacor! in legatura cu starile de nervi, sunt din cauza avalansei de hormoni din sarcina. Si eu sunt nervoasa si ma irit usor, din pacate imi vars nervii pe sotul meu si apoi il cert ca nu are voie sa ma supere

de baietel mare si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

si eu aveam nervi la mara, acum parca am fost mai calma. nici nu prea imi permit sa imi pierd cumpatul fata de copil..
matza, multumesc si eu ma uitam acum la poze, cand am cautat ecografiile, si ma minunam ca era cu totul alt copil. oricum mie mi s-a parut urata cand mi-a aratat-o

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata fetele
maiiii, noi suntem cei mai matinali p-aci??
eu-s cu foamea-n gat, mananc niste pepene galben amestecat cu seminte de dovleac si floarea soarelui si nuca
vad ca deja mi-a schimbat codita stilul de viata, cu mic dejun regulamentar si abia apoi cafeaua, culcat devreme

am vazut ca discutati de nastere..mie nu mi-e frica deloc, imi doresc sa nasc in apa
si cu nervii vad ca stau bine de tot, de cand am fost la eco si am vazut ca e in regula parca sunt numai miere
sa vedem cat ma tine:-))

hai, trezirea bre
de azi am liber o saptamana

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza,sophia!ma bucur ca esti energica si optimista!

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput