Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

matza, daca iti arat poza cu fimea de la ultima ecografie, la 7 luni, si o poza cu ea cand s-a nascut sunt leite :)) exact aceeasi fatza o avea

uite si lista cu analizele pe care le am eu de facut in primul trimesttru:
hlg
coagulograma
glicemie, uree, creatinina, acid uric
tgo, tgp, bilirubina, ag hbs, ac hcv
vdrl
hiv 1+2
sumar urina, urocultura
examen secretie vaginala
papanicolau
culturi din col
ureaplasma + mycoplasma
ig m pt toxoplasma, rubeola, cmv si virus herpetic
serologie listeria
ag chlamydia

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cezariana la mara, cezariana acum. alta optiune nu e pt mine.

ma uitam acum la lista cu burtici. ce-o fi cu ele de nu au mai scris?

iar ecografia in fiecare luna mi se pare inutila intr-o sarcina fara probleme sau riscuri

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hop si eu pe aici

Alice, eu am nascut prin cezariana acum 3 ani. Acum, daca e totul ok, poate reusesc natural. Sunt in tema cu tot ceea ce inseamna riscuri, etc, dar vom vedea mai tarziu, in functie de cum evoluaza srcina...

Ylari un milion de
Mihaelafalt si tie un milion de

Mihacor bafta la eco!

Fetele eu nu v-am spus ca luni seara am fost la eco. Si am vesti fffff bune!! Hematoamele clar NU MAI EXISTA, bb e f bine, se misca de zor. Am fost la o dr ecograf (nu ginecolog) fff dragutza, comunicativa si profesionista (pct meu de vedere).concluzia ei: am o sarcina normala!! Asa ca de ieri am inceput usor usor sa ma misc prin casa, am iesit in curte, am pregatit micul-dejun. Sunt bucuroasa ca imi revin fizic si mai ales psihic!! Si fetitza mea se bucura ca ma vede mai activa si mai vesela

Alina 9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mylady, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. Acum nu mai iei in consideratie macar nasterea naturala cu peridurala???
Alice, mi-ar place sa vad poza de la eco si poza cu bebe
Cum a fost la tine cezariana? Am prietene care au jurat ca nu mai fac cezariana si altele care exceptand niste ameteli si o usoara durere nu au trait nimic neplacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mylady, imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva. Acum nu mai iei in consideratie macar nasterea naturala cu peridurala???

Matza,la Bacau ori nasti normal ori cezariana cu anestezie totala.Alta varianta n-ai.
epidurala sau radiepdurala, nu e practica,nu se face...de ce..nush

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

PERIDURÁL, -a adj. situat în jurul membranei dura mater
EPIDURÁL, -a adj. (despre o parte a canalului rahidian) între teaca durei mater si peretele osos.
-care-i varianta corecta,nush.am observat ca se folosesc ambii termeni.ceva corelatie au,insa ma depaseste terminologia,dupa cum v-am spus.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Alina,ma bucur ca s-au absorbit hematoamele si te poti bucura linistita de sarcina si de Sara!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Cand prietena mea cea mai buna a nascut a semnat niste acte in spital si acolo era trecut cuvantul "peridurala"
Discutasem pe tema asta ca nici noi nu stiam cum este corect.
Fetele, mai am trei ore jumatate si pot pleca acasa, imi vine sa plec de pe acum.
Am crezut ca azi e joi dar e abia miercuri De ce daca eu vreau sa fie joi???? Simt in sufletul meu ca e joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, va multumesc din suflet ca va mai ganditi la mine....nu am mai intrat pentru ca nu ma simt in stare...cand va vad pe voi ma gandesc ca puteam fi si eu la fel! off.....Viata mea parca a luat-o cu susul in jos....Am senzatia ca sotul meu ma invinovateste...nici el nu stie...a fost un soc mai mare pentru el decat pentru mine!Am fost azi la control si doctorul mi-a spus ca sunt bine fizic dupa chiuretaj si mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilie, pe care eu le mai facusem si iesisera bine- ce-i drept acum 2 ani! doctorul spune ca dupa vreo 2 sau 3 luni pot sa ma apuc din nou de bebe! Nu vreau sa par egoista, nebuna, dar ma gandeam ce se intampla daca ma apuc de acum si se prinde? nu stiu, sunt tare confuza....
sa aveti grija de voi si de bebeii vostrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

elenush sigur nu te invinovateste sotul; e doar f mare socul;

lasa macar o luna sa treaca pt ca organismul are nevoie sa se refaca!

Mergi la inceput