Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
My_Lady0091 spune:
Citat: |
Mercic de incurajarea de a mai scrie... ideea e ca nu vreau sa va simtiti rau ca scriu, nu stiu de ce am cuiul asta in cap. Ideea e ca - nu stiu daca tot aici am scris sau la aspirante dar inca mai fac niste chestii ca atunci cand eram gravi, parca inca nu s-a intamplat in capul meu "click-ul" acela si mai am momente cand uit ca l-am pierdut pe bebe. Sper ca nu e semn de nebunie YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa |
Ylary,tot mamica de bulgaras esti,nu conteaza momentul nasterii(adica conteaza,sa nu intelegeti gresit) insa conteaza mai mult faptul ca a fost,a existat.daca Dumnezeu l-a iubit si l-a luat cu el, este alta poveste,dureroasa.Ai avut un copil in tine,chiar daca nu s-a nascut,insa a trait in tine,a existat,ai fost MAMA si vei fi mama lui mereu,indiferent ce inteleg sau cred oamenii din jurul tau!.
Concluzie:e un lucru firesc si normal sa continui a scrie aici
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Mihaelafalt spune:
Neata fetele, eu astept rezultatele la beta iarasi si un eco dupa si nu stiu daca am zis la voi dar cred ca am o nenorocita de candida, cred ca o fac acum de la injectabilul cu antibiotice.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ylari, nu ne faci deloc rau ca scrii, ba din contra, nici nu stii cat ma bucur ca ai ramas alaturi de noi! E valabil si pentru Mihaela si sper ca si Elenusht sa mai treaca pe aici.
Sara, te rog sa-ti verifici PM-ul pentru ca ti-am trimis parola acum cateva zile in urma. Daca nu ai primit mesajul, ti-l mai trimit odata!
Alice, imi cer scuze ca te-am botezat. Imi vine mereu sa-ti zic Alina, pentru ca am o prietena (care mi-e si finuta) pe care o cheama Alina Elena.
Sophia, multumesc de linkuri, ma ocup imediat sa le pun pe prima pagina.
Matzaila, deja te sperii de nastere? Mai e o gramada pana atunci. Bucura-te de perioada asta, ca e minunata. Si nu te mai speria de nastere. Oricat de greu ar fi, trebuie sa te gandesti ca e ceva absolut normal si ca rezultatul final e cel mai de pret dar posibil!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata fetele, eu astept rezultatele la beta iarasi si un eco dupa si nu stiu daca am zis la voi dar cred ca am o nenorocita de candida, cred ca o fac acum de la injectabilul cu antibiotice. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
ma bucur ca ne scrii.
si eu am facut candida,de nenumarate ori
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
Imi dau seama ca in momentul nasterii o sa gasesc eu putere sa ma adun, adica cel putin asa sper. Pe langa asta gravida sau viitoarea mamica nu vede cu ochii ei ce am vazut eu acum deci e mai putin traumatizant.
Doamne, o sa cer doua doze de peridurale sa nu simt nimic.
Partea buna e ca doctorita mea, asta la care merg pentru bebe este o femeie dintr-o bucata care inspira multa incredere si calm. Ma bazez pe ea sa-mi bage mintile in cap cand eu o sa o iau pe aratura. Si o sa o iau pe aratura, sa nu aveti dubii.
YLARI spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
Ylary,tot mamica de bulgaras esti,nu conteaza momentul nasterii(adica conteaza,sa nu intelegeti gresit) insa conteaza mai mult faptul ca a fost,a existat.daca Dumnezeu l-a iubit si l-a luat cu el, este alta poveste,dureroasa.Ai avut un copil in tine,chiar daca nu s-a nascut,insa a trait in tine,a existat,ai fost MAMA si vei fi mama lui mereu,indiferent ce inteleg sau cred oamenii din jurul tau!. Concluzie:e un lucru firesc si normal sa continui a scrie aici *Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
|
Asa simt si eu!
Bon, Stiu ca in fiecare trimestru se face cate 1 ecografie de morfologie fetala, cea de trim 1 e mai simpla, se uita sa aiba manute, picioruse, etc, sa bata inimutza, bla-bla, cea de trim 2 e mai complexa deoarece se uita si la organe sa fie bine dezvoltate, sa nu aiba ceva la ele iar in trim 3 nu stiu daca am facut, sunt batrana si senila, nu mai stiu. Dar sunt alea 3D sau 4D, deci niste eco mai "deosebite".
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
My_Lady0091 spune:
am facut si eu cu fii-mea si 3Dcat si 4D,o gramada de bani
si,referitor la morfofetale..eu faceam eco in fiecare luna cate unul.si pe acelasi ecograf,se uita,in f-ctiede cat de crescut e fatul,la circumferinta craniana,masura tibia,masura fatul,calcula greutate,pozitionare cordon-din astea.acelasi ecograf,nimic diferit pe ecran
3D si4D am facut la o clinica privata
Alice_Elena spune:
neata!
v-am citit de afara in timp ce o plimbam pe mara, acum doarme si apuc sa va si raspund. o sa merg in urma sa vad ce analize nu stiti poate imi mai amintesc eu ceva despre ele.
in legatura cu eco 3/4D, este doar pt bucuria parintilor,ca sa vedem noi mai bine copilul, pe doctori nu ii ajuta in nici un fel, ei tot pe eco normala (2d) fac toate masuratorile, apoi cand prind cadru cu fata bebelului muta pe 3d sa ne arate noua.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+
Matzaila_81 spune:
Am vazut la prietene eco 3D si nu mi s-a parut ca seama ca bebelul dupa ce a iesit.
Eu credeam ca la 4D se vede totul dar iata treaba ca m-am inselat.
Fetele care mai au copii, cum ati nascut prima oara si cum vreti sa nasteti a doua oara?
My_Lady0091 spune:
prima oara am nascut natural 100%-fara nici un ajutor de ameliorare a durerilor(nu se practica la Bacau) iar acum vreau cezariana-fara dubii