Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
sara_ spune:
fetelor, lexi, iaura dati-mi si mie parola sa va vad burticile pls
mihaela, imi pare foarte rau, iti doresc sa ti se indeplineasca cat mai curand dorinta de a fi mamica
sophia, felicitari! ma bucur ca te-ai linistit ca bebele e la loc sigur, sa stea acolo cumintel si sa creasca sanatos!
ink, la cate sapt ai facut eco pt bitest?
felicitari pt fetita, nu stiam ca se vede asa devreme la eco sexul copilului. Eu sunt programata la eco pt BT la 12 sapt si 1 zi, abia astept sa-l vad, sa fiu sigura ca e bine.
de baietel mare si 11+
mihacor spune:
sophia felicitari,si eu am maine prima sedinta la ginecolog,am si eu niste emotii de numai pot...
eu il iau pe sotul cu mine...
dupa calculele mele maine am 6 saptamani...
eu sper ca al meu sa fie varsator,ca si sotul...
va pup fetelor si intru maine seara sa va pove ce am facut...
Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte...
sophia_m spune:
neata
miha, sper ca emotiile tale sa fie la fel de constructive ca ale mele si sa fie totul perfect
eu m-am trezit cu greturi serioare azi, inca nu am vomitat ca am mancat direct, dar nu cred ca mai am mult..naspa,aiurea, cam nasol
va pupam, ma pregatesc sa plec la scarbici
de maine am si eu concediu o saptamana
sa aveti o zi usoara, fara greturi
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
4+
My_Lady0091 spune:
neatza!
Matza:
-hemoleucograma
-sumar urina
-glicemie
-TGO
-TGP
-uree
-creatinina
-exudat faringian
-HIV
-VDRL
-acid uric
-colesterol total
-trigliceride
Astea-s gratuite.Eu apartin de Casa OPSNAJ.Le am programate pentru 4 iulie.
-TSH+T3+FT4-astea le platesc,am inteles ca sunt 60 lei fiecare.
eu nu mapricep la analize, la denumiri...etc.sunt neinitiata,ignoranta cred.Mai trebuia ceva?spuneati ex,pt.LISTERIA...mi-a dat printre astea trei?
sara ce inseamna eco pentru BT?.eu nu ma pricep,daca nu am trecut prin atatea proceduri,ca si voi,cu sarcinile.Si tare as vrea sa stiu,sa invat toate aceste cuvinte noi pentru mine,cat si ce inseamna
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Matzaila_81 spune:
TSH, T3 FT4, chiar nu am idee ce sunt astea.
Oricum, e bine de stiut ca primele sunt gratuite. O sa ma duc la doctorita mea de familie.
Aseara am reusit sa mananc doar cirese, astazi mai luam doua guri de lapte si mai stateam putin pe canapea ca se invartea totul cu mine....
Sunt ciufi si pusa pe harta asa ca mai treceti-mi cu vederea reactiile pana nu dispare nenorocita asta de greata. Imi vine sa sar la gatul tuturor.
ink@ spune:
buna dimineata!
sara eu am facut ecografia la 11 sapt si 6 zile, dar sangele a fost recoltat mai devreme la 11 sapt ca sa poata sa-l introduca in program impreuna cu rezultatele ecografiei. din ce am citit eu sexul copilului apare pe la 10 sapt, dar e prea mic si nu se vede. e 70% fetita, asa ca astept confirmarea de la ecografia urmatoare.
astept vesti de la ecografia ta.
YLARI spune:
Neata! Fetelor sper ca nu va suparati ca tot intru si va citesc dar asa simt nevoia in fiecare zi sa vad ce faceti...
Lady cred ca BT inseamna Bitest adik dublu test
Mihacor bafta la doctor azi!!!
Matza TSH este un hormon tiroidian, celelalte bauiesc ca tot niste hormoni dar nu stiu sigur.
Ma bag si eu in seama pe aici... va imbratisez tare tare.
Mie la Eva tot asa devreme mi-a zis sexul, de fapt a scris "posibil feminin" si asa a ramas, mi l-au confirmat la morfologica de trim II atunci e mult mai sigur.
Eu Listeria n-am facut nici la prima nici la a doua sarcina ca mi-am recoltat sange la medicul de familie si aceasta nu figura printre cele pe care le putea efectua laboratorul respectiv, desi altele erau, am facut toxo, cele de hepatite, cmv, rubella si le-am platit. In rest tot ce a scris si Lady, dar erau si cele de coagulare TQ, ATP, INR, Proteina C... ma rog, mie pe astea mi le ceruse doctoritza, probabil ca depinde insa de fiecare medic, deoarece nashei mele care este de asemenea insarcinata nu i-a dat nici macar VDRL si HIV ci doar hemoleucograma...
Pupici multi, aveti grija de voi.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Matzaila_81 spune:
Ylari, chiar te rog mult sa stai cu noi. Si cand va veni bebe doi la tine promitem sa te insotim si noi.
N-am avut acum ce face si m-am uitat la niste poze cu nasteri ( nu am stiut ca sunt atat de explicite altfel nu deschideam linkul) si m-a luat ameteala si panica.
YLARI spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 N-am avut acum ce face si m-am uitat la niste poze cu nasteri ( nu am stiut ca sunt atat de explicite altfel nu deschideam linkul) si m-a luat ameteala si panica. |
Daca te mananca Mai este pana atunci, si nu te panica, te intareste Dumnezeu de uiti de toate durerile. Eu am avut travaliu luuuuuung... dar cand mi-au aratat-o am uitat de tot, apoi la cateva zile ziceam deja ca mai vreau 2 copii Si am facut ceza pana la urma ca nu iesea uriasa si cand am vazut ce inseamna o ceza m-a luat cu rau..... dar iti spun eu ca parca te detasezi de tine si nici nu iei in seama. Cel putin mie asa mi s-a intamplat.
Mercic de incurajarea de a mai scrie... ideea e ca nu vreau sa va simtiti rau ca scriu, nu stiu de ce am cuiul asta in cap. Ideea e ca - nu stiu daca tot aici am scris sau la aspirante dar inca mai fac niste chestii ca atunci cand eram gravi, parca inca nu s-a intamplat in capul meu "click-ul" acela si mai am momente cand uit ca l-am pierdut pe bebe. Sper ca nu e semn de nebunie
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
My_Lady0091 spune:
Matza,dupa ce o sa nastem toate,o sa-ti povestesc si eu experienta primei nasteri.insa doar dupa.
Ylary,multumeesc de explicatie,acum intelesei si ce inseamna TT.
EX.MORFOLOGIC,de trim doi,asta ce mai e?
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |