Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu cu sotul suntem balante si bulgarelul o sa fie varsator.

Mergi la inceput

Miha, sa ne spui care a fost rezultatul analizelor. Draga mea, abia astept sa-mi dai vestea minunata ca e graviduta din nou. Abia astept sa ma bucur pentru tine.
Mai stie cineva ceva de Elenusht?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

alice elena ,acum am vazut pozele marei, m-am indragostit imediat de ea ,sa-ti traiasca si sa-i faci un fratior sau ce doresti tu

minunea mea +11

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Sofia, felicitari pt samburelul cuminte, care s-a asezat unde trebuie!!

vai fetelor la noi or sa fie doar coarne in familie Sotul si fata sunt taur, eu si viitorul bb suntem capricorn Deci va dati seama ce o sa fie, vai de capul meu, care mai de care mai hotarat, mai incapatanat, etc etc ..Bine ca sunt eu pasnica si fff rabdatoare..

Alina 9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Miha, saru-mana..o sa fie bine si la tine draga mea data viitoare si iti doresc sa se intample cat mai repede

fetele eu fac putina ordine de ochii soacrei asa si ma pun in pat ca mi-e somn si-mi vine sa vomit(asta nu imi place)

am sunat-o pe maica-mea sa o anunt, a zis ca ea simtea ca am ramas insarcinata, ca nu am mai dat semne de viata si astepta sa auda si din gura mea confirmarea

si i-am dat vestea si lu' soacra-mea..ce s-a mai bucurat si ea

va pupam

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

saru-mana si tie Alina

gata, codita se retrage

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sofia,felicitari!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

iaura, multumesc si tie sa iti dea DD ce iti doresti
sophia, poti face treaba dar cu masura, cat sa nu dauneze bblului. nu te controleaza nimeni daca e curat luna in casa. eu ce sa mai zic ca o am si pe mara si suntem singuri, nu ne ajuta nimeni
lexi, astept mielul, m-ai botezat

apropo de zodii, eu sunt sagetator, sotul meu e berbec, iar mara leu :)) toti de foc, sa vezi scandal la noi in casa

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Nu mi-ati raspuns la intrebarea cu analizele. Voi ce ati facut pana acum si ce aveti planificat sa faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Matza, eu am scris o lista cu analizele in primul capitol sau al doilea daca poti sa te uiti in urma, daca nu ti le mai scriu mai pe seara ;)

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput