Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
sophia_m spune:
neata si tie my lady
ma ajuta si faptul ca azi n-am greturi, vad ca o zi am o zi nu
drept urmare azi gradinaresc in balcon..am citit ca zatul de cafea este f bun pentru pamantul florilor ca si ingrasamant
testez azi:-))
si tot din carti, e bine sa fie udate o data pe saptamana cu ceai negru
ma rog, nu stiu cat va intereseaza povestile astea cu flori:-))
voi ce planuri aveti pe ziua de azi???
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
5+
My_Lady0091 spune:
Io am cumparat 10 kg cas oaie-de la stana direct si azi il pun la borcane-o parte si o parte felii in congelator.
acu' tre' sa fug la piatza sa cumpar borcane.
mai vreau sa fac un tort debiscuiti cu cioco si musaca de pui.sa vedem cum stam cu cladura si greturile.
Eu am greturi in fiecare zi...pe perioade din zi-niciodata aceleasi perioade,uneori e naspa rau(aproape de voma),uneori sunt suportabile.
Ieri am adormit pe o parte,mai pe burta si cand mai trezii sa ma intorc,undeva jos am simtit o usoara miscare,oare era bb?eu stiu ca la prima sarcina,la 2 luni, cand am facut ecograful,fii-mea dansa in burtica,tinandu-se cu manutza de cordonul ombilical...a ras doctoritza de s-a prapadit,impreuna cu asistenta,stand vreo 5 min sa se holbeze la dansatoarea mea,care acum e o maaaaaare melomana.
Deci bebicii misca in burtica si acum,insa fiind sarcina prea mica,nu poate sa-si faca simtita prezenta prin atingeri mai semnificative
Deci eu pot spune ca am simtit bebele miscand
Va pup
*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_anto spune:
Neata fetele!
ma bucur ca va simtiti bine!
eu plec in 15 min la dr mea ginecolog la control, ii arat si ecografia facuta luni si sa vedem ce analize imi da sa fac.
Alice am vazut pozele cu scumpetea ta, Mara! E o dulce! Ahh, ce dor imi e sa am un bebelus!!
O zi buna fetele, fara greturi si alte probleme!!
Alina 9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
sophia_m spune:
vai ce pofta mi-e de cas...trebuie sa ii zic la al meu sa-mi cumpere din piata cand vine acasa
si musaca de pui..yummi
cum faci musacaua my lady?? sa imi zici si mie dupa ce vii de la cumparaturi
eu azi fac niste peste la cuptor cu cartofi copti si pentru cina o salata de rucola, cu telemea, cherry, masline si ce mai gasesc prin frigider
5+
sophia_m spune:
wowww am vazut si eu pozele Alice, sunteti absolut superbe, abia astept si eu sa vad ce buburuza sau buburuz iese din noi doi
5+
mihacor spune:
fetelor am uitat sa va zic ca DPN meu e 13,02,2012...
sophia si eu sunt din timisoara...dar momentan locuiesc in germania...
te-ai interesat cat e nasterea la athena?
5+
Matzaila_81 spune:
fetele, astazi o sa fiu mai tacuta.
De cand am ramas insarcinata este cea mai cumplita zi. Era sa lesin la o sedinta, nu pot sta mai mult de 5-6 minute in picioare. Se invarte totul cu mine, imi vine sa vomit si am atat de multe de lucru ca nici nu va inchipuiti.
Pana diseara am o prezentare de facut si eu nu pot sta pe scaun fara sa pun capul pe birou.
Oare e normal sa am ametelile astea infioratoare?
sophia_m spune:
miha, m-am interesat..
cezariana si nasterea in apa costa 1500 de euro
nasterea naturala 1100 euro si cu epidurala 1300 de euro
in rest..
"Spitalul va asigura necesarul de lenjerie (camasi de noapte, papuci de casa, chilot lauze, burtiera),materiale sanitare
,tampoane de unica folosinta, produse pentru igiena corporala(gel dus,sampon,balsam,servetele umede) iar pentru bebelusi asiguram pampersuri, hainute si produse de ingrijire.In pachetul de servicii mai sunt incluse cazarea,masa, medicatia,setul de analize necesare si plata serviciilor prestate de personalul medical.Nou nascutul mai beneficiaza de vaccinurile obligatorii in primele zile de viata."
ma rog, nu stiu cat de mult conteaza ca nu trebuie sa iti mai iei bagajul pentru spital de acasa, dar eu am fost internata la ei cand m-au operat de ectopica si conditiile sunt foarte bune, mancarea la fel, asistentele veneau din 30 in 30 de minute sa ma intrebe daca am nevoie de ceva,foarte sociabile si ele si doctorii nu cu mutre acre, nu tu spaga si chestii ca la stat, curatenie luna, nu am plecat cu vreo minune de infectie de acolo si m-au ajutat foarte mult sa imi revin psihic pana la externare
am vazut si unde se tin bebeii si in ce conditii
una peste alta, pentru sanatatea copilului meu si a mea merita banii astia
5+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu azi am liber, imi prinde taare bine o zi acasica.
Sophia, pe mine ma intereseaza subiectul florilor, eu le iubesc taare mult si sunt foarte mandra de gradina mea, chiar daca mai avem muult de lucru pana sa arate a gradina normala.
Matzaila, imi pare tare rau ca ai asemenea ameteli, sper sa reusesti sa tii prezentarea cu bine.
Vad ca vorbiti de mancarica, sotul meu a facut ieri pilaf cu pui si legume, a iesit taaare bun. Aaa, si pana la urma am gasit ieri porump nefiert si neindulcit si mi-am cumparat desi mi se pare tare scump. Dar nah, mi-am facut pofta. A mancat si fii-mea cot la cot cu mine, si ei ii place taare mult.
Alice, am vazut si eu pozele cu Mara, e o scumpete iar tu esti f tanara si frumoasa!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul