Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
alina_anto spune:
Neata!
sofia hai ca o sa treaca si greturile..intr-un final.. Eu tocmai vin de la clinica, mi-a recoltat sange pt analize, sumar de urina si imi face si dozajul de anticorpi rh. O sa fie gata in cca 2 zile.
Si eu m-am tot gandit la Porumbita.Asteptam sa ne scrie.
O saptamana frumoasa burticute!!
Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
iaura21 spune:
neata
eu am anuntat la servici de la inceput ,sapt. 4 ,initial am vrut sa intru in concediu de odihna apoi am fost internata si am intrat in medical si nici nu cred ca ma mai duc vreo 2 ani(sper) ...adica daca se poate sa stai acasa si sa vina banii ,de ce sa n-o faci ,bine dai pe la dr. vre-un milion pe luna pt. concediu dar se merita zic eu...
minunea mea +12
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Alice_Elena spune:
sophia, depinde ce analize iti da doctorul. eu pe langa cele de sange si urina am si unele de ginecologie (papanicolau, ag chlamydia, si inca vreo 3 )
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+
anangel_lexi spune:
Uitasem: Alina, multumesc mult pentru reteta de castraveciori.
Iaura, e bine ca poti sta acasa pe toata durata sarcinii. Iti doresc sa te odihnesti cat poti tu de mult.
Eu sper sa pot lucra pana in ultima clipa dar sa vedem ce parere are si bebe.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Porumbita spune:
anangel_lexi arata super florile si fetita ta e draguta foc!
sophia la multi ani!
eu nu imi amintesc sa fi fost asa nervoasa la sarcina cu robert;
ieri am fost un pachet de nervi si o veritabila drama queen!
azi am intrat in sapt 8!
am fost la doc vineri si zice ca a fost o ovulatie tarzie insa specifica ciclurilor casre tin 30 de zile (ca al meu); a zis ca e totul in regula;
nu e de acord nici cu DT si nici cu TT - zice ca sunt bani aruncati pe chestii statistice (da DD eu tot as face, la TT ii dau dreptate);
analizele de sange si urina sunt ok; mi-a mai dat din cele specifice (chlamidia, listeria, toxoplasma etc - am facut un calc si costa aproape 600 lei);
si sa revin la control peste o luna si inainte de a intra la el sa intru la eco transvaginala
doc e horhoianu de la municipal; deocamdata merg pe mana lui insa cred ca fac de capul meu DT;
voi unde faceti DT si cat mai costa?
sophia_m spune:
pai na, imediat ce merg la control cer adeverinta si ii anunt..fraiera am fost eu ca nu am luat de prima data, ca doctorita mi-a zis ca imi da daca vreau sa anunt la munca, dar am zis eu ca e prea devreme..
mai rezist eu o saptamana, problema la mine este programul, lucrez 12 ore in stres destul de mare
si eu as vrea daca se poate sa stau acasa, sa ma odihnesc, sa ma plimb, sa citesc, sa fac sport, nu sa ma enervez cu toti prostii la munca
analizele chiar is curioasa ce o sa imi faca..la sarcina trecuta imi spusese ce imi face dar am uitat, costau in jur de 300 de lei daca mergeam cu trimitere si adev de la munca
Pap si secretie mi-a facut anul trecut,au iesit f bine, sa vedem daca imi face din nou, nu prea ma incanta, dar daca trebuie...
Porumbita, saru-mana
vezi ca e bine bebe?? ma bucur pentru voi
eu cu nervii mai stau cum mai stau, dar starile astea de greata ma termina, nu am chef sa fac nimic si nici sa mananc
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
5+
sophia_m spune:
eu tre' sa ma interesez si cum naiba fac sa imi reduca programul de munca, cred ca trebuie sa merg la cei de la medicina muncii..
doctorita asta a mea de familie e cam batuta in cap si nu prea stie nimic
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
5+
Porumbita spune:
din pacate listeria, toxoplasma, chlamidia etc astea nu sunt gratuite (nici sifilisul am vazut tura asta ca nu mai e);
Matzaila_81 spune:
Porumbita, dar unde iti faci tu analizele de costa atata? Eu o sa dau 350 la Babes.
Ma bucur ca te-ai linistit si ca bebe e ok.
Eu una am fost la analize de dimineata. Nemancata, cu stare de greata, evident ca mi s-a facut rau. Am ajuns la birou in ideea ca o sa-mi iau ceva de mancare dar mi s-a dat atat de mult de lucru incat abia acum douazeci de minute am fost si mi-am luat ceva si am reusit sa mananc. Am mai crezut ca lesin de doua ori.
Al meu s-a suparat si vrea sa trec la program de sase ore altfel nu am timp sa mananc sau sa beau apa si ii este frica pentru bebe.
Eu una vreau sa mai astept desi daca se repeta situatia de azi o sa vad ce o sa fac. Nu-mi mai permit sa sat flamanda pana dupa pranz.
In rest in week-end mi-a fost foarte rau. Sambata cel putin abia m-am dat jos din pat. Ieri a fost asa si asa. Sper ca maine sa fiu mai ok si sa ma pot concentra. Amev vizite din afara.
Porumbita spune:
la polisano sau la synevo vreau sa le fac;
ma uit si la Babas sa vad cat ar costa; au site ceva?
tu exact ce analize ai?
a, si papanicolau stiu ca se face anual; eu l-am facut in februarie asa ca acum nu l mai fac