Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
burtici-facut chec cu cirese.vrea careva?
nb!
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sophia_m spune:
neata burtici
eu vreauuuuuuuuu chec
ieri am avut pofta de paine calda cu cas,sunculita, rosii si ou fiert, drept pentru care am executat o paine la masina si un viitor tatic la piata.
azi nu stiu ce vreau sa mai mananc, ca momentan ma razboiesc cu greturile
cu greu mai intra si cafeaua asta, dar ma fortez cumva ca altfel ma doare capatana si ametesc, sunt hipotensiva
voi ce faceti??
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
6+
My_Lady0091 spune:
si eu tre'sa execut un felul doi azi..idei?!?pana totala..ma gandesc la o tocanitza de legume...
cu greturile..sunt zile cand sunt zombi,zile cand e mai ok..si tot asa.
ciresele,iaurtul,limonada..ma linistesc...si sa nu uitam merele golden-verzi.
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
un banc "cules"de la prietenele mele de la pestisori:
Un tip beat, la un bar, cere chelnerului sa ii serveasca 3 cafele.
- Trei cafele?
- Da: una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.
A doua zi, acelasi tip beat, cere aceluiasi chelner:
- Trei cafele...
- Trei?...
- Da... trei... una pentru mine, una pentru tine si alta pentru ma-ta.
Chelnerul nu a mai putut sa se abtina, a sarit peste masa si l-a snopit in bataie pe betivan. O zi mai tarziu, apare tipul plin de vanatai la bar. Chelnerul, ironic, il intreaba:
- Trei cafele?...
- Nu! - raspunde betivanul. Doar doua: una pentru mine si una pentru ma-ta. Pentru tine nu, ca te agita!
sophia_m spune:
f tare bancul
eu azi as gati un amestec de legume cu multi dovlecei si ceva carne de pui la cuptor
dar momentan o sa mananc niste paine cu unt, cas si un ou fiert
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
6+
anangel_lexi spune:
Buna dimineata.
Multumesc mult pentru aprecierile la adresa fiica-mii si a gradinii.
Fii-mea se simte mai bine azi, dupa o saptamana de tuse. In sfarsit am dormit toti 3 mult mai bine azi-noapte.
Porumbita, ma bucur mult ca e totul bine cu tine si cu bebe.
MyLady, esti foarte harnicuta, ca de obicei. Dulce nu prea pot manca, in afara de salata de fructe cu miere, de la Sophia, asa ca voi refuza politicos checul, dar felul doi ar trebui sa fac si eu si-s si eu in pana de idei. O sa fac cercetari pe net.
Aici a venit caldura din Romania, se face sauna la noi in casa in timpul zilei, noroc ca seara e ceva mai racoare. Ma gandesc cu jind la concediu si la plaja. Nu mai avem asa mult pana atunci...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Matzaila_81 spune:
Dragele, astazi o sa incerc si eu sa fiu mai activa. ieri am avut o zi cumplita la munca pe langa ca mi-a fost si tare rau.
Astazi sunt mai ok dar greata ma insoteste peste tot. As manca ceva, imi este foame dar nu pot manca deloc. Nu e nimic care sa-mi faca pofta sau chef sa mananc. Sunt disperata pur si simplu. Am mai slabit un kilogram in ultima saptamana.
Nu stiu daca v-am mai spus dar ieri am dus hartia la birou ca sunt gravida. O sa anunt si in rest. Abia astept concediul, sunt disperata sa plecam sa ma mai linistesc si eu putin, sa aud sunetul marii.
Sunt putin deprimata, astept sa vad cum ma simt dupa saptamana 12 de sarcina. Poate hormonii astia tembeli se duc pana atunci si o sa fiu si eu happy. Imi vine sa bocesc de la orice.
beatrix spune:
salutare burtici!
tare harnicutze sunteti! eu nu ma pot lauda decat cu o ciorbitza de fasolica verde, fara carne, fara ulei, doar legumele fierte sa o pot manca rece cu o lingura de otet pt mine in farfurie! e super cald aici, ca in sera!
ne laudam si noi cu rezultate bune la prima echo! bate inimioara, totul e in grafic si bine pozitionat! urmatoarea peste 2 saptamani cu tot familionul! am pus-o dupa-amiaza, ca am fost certata ca ce, numai eu sa vad!
spatamana trecuta ma laudam la o prietena ca in afara de faptul ca manand dublu la propriu, ma simt supe bine, ei bine, de 4 zile imi e greatza continuu! cel mai naspa e cand conduc, stau cu punga langa mine! inca nu am vomitat dar e cumpli cu greatza asta! parca mai bine as vomita si apoi sa ma lase in pace ziua aia, dar nu asa de dimineatza pana seara! si da, trece greatza daca mananc, deci mananc continuu! sincer, pe de o parte ma bucura si linistesc greturile, dar pe de alta parca as vrea sa scap de ele, deci daca nu le mai am o sa intru in panica! nicicum nu e bine!
de burtica, nu am retinut cine zicea ca o are ca de 4 luni, asa e si a mea !
pe toate si cat mai putine gretzuri sa aveti!
Roxana, de Eric, minunea mare si 6+ cu Minunea mica
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
Matzaila_81 spune:
Mie nu-mi trece nici cu mancare
Astazi am mancat o salata de rucola cu mozzarela si ardei gras si aceto balsamico si paine proaspata si mi-a prins foarte bine. Cred ca mai bag o tura diseara ca orice altceva imi face rau in momentul asta.
Abia astept sa trec de cele 12 saptamani. Mai e cineva ciufi ca mine?