Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am incarcat si cele mai recente poze cu fii-mea, le puteti vedea incepand cu asta

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Tocmai m-am amuzat copios cu articolul de pe prima pagina "Barbatii si gratarul". Super tare!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

L multi ani sophia! Sa iti dea dumnezeu sanatate, fericire, putere si rabdare

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

la multi ani sophia distractie faina sa ai ,si fara greturi
fain sa ai gradina,curte...deocamdata eu stau la bloc dar profit de cea a maica-mii cat pot ,ca e aproape
va pup si zi faina sa aveti

minunea mea +12

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

La multi ani sanatosi si fericiti,Sophia_m!

Lexi si Alina_anto-admirat gradinile voastre frumoase,o pata de culoare-n suflet

Lexi...ai o adevarata domnisorica,tu!Sa-ti traiasca si sa va fericeasca!

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI SOFIA!!!

lexi am vazut pozele cu gradina voastra si mi-a placut ce ajutor de nadejde ai, fetitza ta. Noi avem gradina asta de muuulti ani, e deja matura, ca o padure
Am vazut-o pe Maria, o domnisoara scumpa, am vazut si pisica, imi plac mult pozele de la hipodrom, abia astept sa o ducem si noi pe Sara.
uite reteta de castraveti murati in saramura, e foarte simpla: se spala castravetii, se pune apa la fiert cu sare grunjoasa (e fff important sa nu fie sare iodata, ca altfel se inmoaie castravetii). La fiecare litru de apa se pune o lingura cu varf de sare si se incalzeste apa pana aproape de fierbere (trebuie sa se topeasca sarea). Pui castravetii in borcane, iar pe fundul borcanului si apoi printre straturile de castraveti pui usturoi (taiat bucatele), hrean proaspat, taiat bucatele si boabe de mustar (cam 1 lingura la un borcan de 5 kg). Deasupra lor pui cateva fire de marar uscat si apoi torni cu un polonic apa fierbinte. si gata! inchizi capacul bine. Dupa 2-3 sapt ar trebui sa fie acriti. poate si mai devreme daca ii lasi undeva la caldura.
succes!

Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Buna-dimineatza.O saptamana buna va doresc!

*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata
multumim de urari fetelor, mi-a cam stricat asta micu' toata ziua de ieri cu greturi si dureri de cap.
iar azi continuam
de joi ma duc iar la munca si nu stiu cum o sa ma descurc in stilul asta..

voi la cate sapt. de sarcina ati anuntat la munca?? eu m-am gandit sapt. viitoare sa ii anunt, dupa ce merg la al doilea control de 7 sapt.

si cu analizele de sarcina.. se recolteaza numai sange si atat??

sa aveti o saptamana fara greturi, ca la mine nu va fi cazul

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

Porumbita, sper ca totul a fost in regula la control si bebe este bine

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

5+

Mergi la inceput

Buna dimineata.
Va doresc o saptamana frumoasa, cu vesti bune!
Sophia, eu voi anunta la servici dupa ce ma intorc din concediu, adica pe 8 august. Voi fi in saptamana a 17-a, dupa socotelile mele. Nu vreau sa anunt mai repede, mai ales ca nici burta nu se vede inca.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput