Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu de ieri nu mai suport nici sa vad dulce. Nu pot sa spun ca mi-e greata, dar pur si simplu nu pot sa le vad, numai ideea de dulce parca imi pune un nod in gat. A luat al meu niste inghetata cu ciocolata neagra, n-am putut sa pun gura, l-am lasat sa pape singur. Ma indop cu caise acre (dar sunt atat de acre incat nu cred ca reusesc sa le mananc pe toate), nectarine si alte fructe si mi-e o pofta teribila de castraveciori in saramura (evident, aici nu se gasesc decat din cei in otet).
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 10+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
alina_anto spune:
Ne-am intoooors!!!
A fost minunat!!!!! n-am simtit nimic pe drum, traficul a fost ok, am avut noroc si de vreme buna: cand am ajuns acolo tocmai se oprise ploaia. Cand am ajuns inapoi in Buc, deja se uscase pe jos.
incerc sa caut in laptop poze cu casuta, catelusa (Sisi-de fapt e saint-bernard, e ditamai ursul), sa vedeti ce colt de rai e acolo.
lexi, exact ca mine esti: nu suport dulciuri, iar aseara cina mea a constat in 6 caise acreeee. De ce nu iti pui tu castraveti in saramura? eu i-am pus acum 3 sapt si ma rasfat din plin.
Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
am pus cateva poze cu gradina noastra, incepand de aici.
intre timp m-am mai delectat cu ceva muraturi..
Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
anangel_lexi spune:
Uau, Alina, chiar ca e superb acolo! Nici nu ma mir ca abia astepti sa mergi!
Cat despre castraveti, nu am pus niciodata, mi-e teama ca nu imi vor iesi... O sa caut o reteta si o sa incerc, macar 2-3 borcanase sa fac.
Nah, m-ai motivat sa caut si eu poze cu gradina, sa ma laud si eu un pic.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Cred ca abia maine apuc sa va pun linkul cu gradina, mai am de incarcat cateva poze si dureaza.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Am reusit sa le incarc pana la urma. Asadar, incepand de aici gasiti cateva imagini cu gradina noastra. Nu e nici pe departe la fel de frumoasa ca a Alinei, dar, avand in vedere faptul ca acum 1 an jumate, cand ne-am mutat aici, era totul un teren viran si ca am facut totul singuri, zic eu ca e un pas mare. Mai avem insa foarte multe de facut.
Maine pun link si cu domnisoara mea.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lalitzuza spune:
Buna fetelor, va pupacesc pe toate , mi-a fost tare dor de voi si mai mai sa nu va gasesc la noul capitol .Mi-am facut temele si am citit tot din urma, imi pare tare rau de fetele necajite, le doresc sa aiba puterea sa treaca peste asta si sa le vizitam la o alta odisee, sa le incurajam sa le imbarbatam.Am suferit alaturi de voi dar sigur Doamne doamne ne lasa asa ca aveti incredere si o sa fie bine ....
Bun venit noilor burticisa aveti sarcina usoara bebei sanatosi si la termen.
Acum sa dau raportul ca altfel nu se poate ,dupa vizita la dr a, plecat o sapttamana la Constanta a fost super frumos, am reusit sa imi vad familia si cativa prieteni ...dar timpul trece f repede... cu siguranta trebuie sa mai repet episodul asta ca tare bine este la mama acasa ...am vazut cat de harnicute sunteti , mi-ati facut pofta cu specialitatile voastre cred ca zilele aste o sa incerc cateceva din ele.... fetelor am vazut subiectele care va intereseaza ...despre celule stem trebuie sa ma interesez si eu ,am vazut parerile vostre pro si contra; despre sex... sigur este influentat de cantitetea de hormoni din perioada asta si se pare ca din trim 2 se schimba treaba . Vad ca sunteti harnicute foc dar nu uitati sa va menajati cat puteti este f important in perioada asta sa aveti grija de voi .Peste o saptamana sunt programata la dublu test.In rest sunt ok singura grija este sa mananc in cantitati mici ca altfel este naspa si sa beau o cafea / zi ... tensiunea mea este mica si sunt zombi daca nu beau o cescuta pe zi.. neaparat sa fie rece ca altfel nu intra .
Gata am cam spus tot ce aveam de spus .... dar sigur o sa imi mai vina ceva in minte ... iupii maine cred ca am sa pun si eu ceva castraveti la murat cum este atat de cald intr-o saptamana cred ca sunt ok ...
Va pup , aveti grija de voi si bebelasii vostrii,sa va scapati de greturi si varsaturi si sa aflam numai vesti bune .
anangel_lexi spune:
Buna dimineata! Haideti la un ceai!
La multi ani, Sophia! Iti doresc multa fericire, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos tun!
Azi pare sa fie mai frumos decat ieri, dar tot racoare e. Poate o sa iesim la o plimbarica mai incolo.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
sophia_m spune:
neata burtici
saru-mana frumos de urare lexi
nu stiu ce sarcina o sa am, dar azi dimineata la 6 eram la baie cu o durere de cap si o stare de voma..nu am vomitat pana la urma
am mancat un covrig si apoi mi=am mai revenit
acu' m=am trezit si iar am o stare naspa, o sa imi fac cafeaua dar nu stiu daca reusesc sa o mai beau
v-am vazut pozele cu gradinile, absolut superbe
eu deocamdata doar visez la o casuta pe pamant cu gradina, ma multumesc cu gradinita mea in ghivece de pe terasa
o sa le mai fac poze maine ca au mai crescut si mi-a inflorit si muscata, orhideea a facut si ea tura asta 3 floricele
sper sa ma lase bobu' azi sa ma bucur si eu de plimbari...nu-mi vine sa cred ce daune poate sa faca in organismul meu un bob de grau..asta-i pui de oltean veritabil, ca ta-su
va
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
5+
lalitzuza spune:
Buna dimineata tuturor!!!
La multi ani Sophia_m sa fii sanatoasa, fericita sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos!!!
Pupici si petrecere frumoasa de ziua ta !!!