Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Matzaila_81 spune:
Iaura, la ce film te-ai uitat?
Si mie imi vine sa plang asa mai din orice si sa izbucnesc.
Mie curios lucru mi-a scazut burtica fata de acum doua saptamani. E tot rotunjoara vag acolo dar nu mai e ca la nunta de atunci. Am citit ca te si balonezi mult mai repede si din cauza asta avem senzatia ca e burtica.
Mi-e somn rau
Fetele, ce ciorbita sa fac in week-end? Aia de vacuta s-a terminat si mi s-a luat de supa de pui sau cu galuste de pui.
sophia_m spune:
eu as manca o ciorba de perisoare acraaa sau o ciorba a la grec
cat despre nervi..de 3 zile sunt calma de nu ma recunosc, greu ma scoti din linistea mea, daca m-ar tine ar fi perfect, ca tare-mi place de mine cum sunt acum
si din persoana aia greu de impresionat si strong am inceput si eu sa ma transform intr-o plangacioasa si o sensibiloasa nevoie mare
m-am apucat de musaca
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
5+
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Iaura, la ce film te-ai uitat? Si mie imi vine sa plang asa mai din orice si sa izbucnesc. Mie curios lucru mi-a scazut burtica fata de acum doua saptamani. E tot rotunjoara vag acolo dar nu mai e ca la nunta de atunci. Am citit ca te si balonezi mult mai repede si din cauza asta avem senzatia ca e burtica. Mi-e somn rau Fetele, ce ciorbita sa fac in week-end? Aia de vacuta s-a terminat si mi s-a luat de supa de pui sau cu galuste de pui. |
m-am uitat la 'Just like heaven',se pare ca ma atrag genul asta de filme, mi-a mai placut unul in genul astuia "the lake house"...daca ai timp cauta-le pe net ca sunt faine
si mie mi s-a parut ca a scazut burtica prin sapt. 8-9 fata de inceput dar e din cauza ca la inceput am fost f. balonata si apoi s-a conturat burtica prin alte zone...deci e numai o impresie
minunea mea +12
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
YLARI spune:
Seara buna,
Am intrat sa le pup pe frumoasele mele
Matza, asa ziceam si eu ca alea 126 de zile la inceputul sarcinii ar trebui sa le dea la cat de greu e cu greturi si toate nebuniile... stresul primului trimestru, etc...
Va doresc un weekend minunat burtici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
My_Lady0091 spune:
'neatza tuturor!
un sfarsit de saptamana placut..si racoros!
*Blackmoon Lady 7+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sophia_m spune:
neata
eu nu ma simt prea fantastic azi, ma lupt cu starea de greata, sunt si obosita deja, nu am chef de nimic
cred ca o sa stau toata ziua in pat
si colac peste pupaza mi-au mai iesit si niste brobonele, bubite pe moaca..copchilu' asta se pare ca nu a inteles cine e seful aici.
si cica maine e ziua mea, daca o sa fiu tot ca azi se duce naiba toata ziua mea de nastere
no, va
sa aveti o zi fara greturi
5+
alina_anto spune:
Neata!
iaura da, se pare ca ai pofte de fetitza. Noi am vrea sa fie baietel, vom vedea. Mai, tu zici ca plangi la filme, dar eu ma uit cu Sara la desene, ea rade si eu plang..
sofia incepe sa se vada burticutza. eu nici nu are rost sa pun poze, ca am ditamai burta, cam cat eram in 4 luni jumate cu Sara..
matza dupa mine nici nu as mai gati ciorbe, as bea direct bors si zeama de varza, iti dai seama ce pofte am si eu
fetelor, fiindca dr mi-a dat ok, ne incumetam sa plecam pana la Breaza azi. Nu ramanem peste noapte, o sa imi iau no-spa si sper sa fie ok. vaaai asa mi-e dor de breaza...am stat acolo 5 ani (pana acum 6 luni)...abia astept sa ajung acolo..
va pup!!
Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
iaura21 spune:
neata la burtici
ba da alina, vrem poze cu burtica...a mea parca nu mai creste odata si ma duc la o nunta in familie peste vreo 2-3 sapt. si vreau sa ma dau mare ,stiu sunt dusa ,asta e...dar toti asteapta asta de la mine de vreo 6-8 ani
eu azi ,ca si ieri ,sunt mai ok cu greturile ,se pare ca ma lasa incet ,incet ,parca imi pare rau dupa ele
sophia si mie mi-au navalit hormonii pe fata ,pe frunte mai mult ,inca de la 5-6 sapt...inca ma lupt cu ei ,nush cu ce sa ma mai dau sa dispara,s-au estompat dar nush daca o sa dispara pana nasc
va pup si vedeti cum faceti cu greturile
minunea mea +12
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
sophia_m spune:
alina, vai ce bine o zici p-asta cu borsul
am la frigider si stau ca fraiera sa mor de greata aici
am citit ca e bun ceaiul de ghimbir pentru greturi..ce stiti despre asta??
am dat de naiba daca am inceput de acum, nu stiu ce o sa ma fac.
e naspa rau frate, cand deschide al meu frigiderul imi vine sa ii dau cu ceva in cap, ca nu mai suport niciun miros, m-am si ratoit la el.
ieri ma bucuram ca-s calma, nahhhhh
5+
sophia_m spune:
si pune poze cu burtica alina
5+