Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Porumbita, si al meu este mai mic teoretic cu doua zile dar nu cred sa fie mare lucru. Pe langa ca nu e nimic exact asa ca nu te stresa. E posibil sa fi ovulat mai tarziu sa sa fi ovulat de doua ori. Vezi mai departe cum evolueaza puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai nu s obisnuita ma...

baiatul era mereu mai mare la masuratori;
si e vb totusi de aproape 2 saptamani nu doar cateva zile;
astept controlul la doc sa vedem!

Mergi la inceput

Porumbita, ecografele astea dau erori. Nu ai vazut si la nastere ca iti spun ca e copilul mare si dupa ce nasti vezi ca puteai sa o faci natural pentru ca e micutz?
Exista o marja de eroare. Pe langa ca de la ovulat pana a ajuns outul in uter fecundat chiar e cale lunga.
Nu-ti mai fa griji. Ok. stiu ca e inutil sa-ti spun asta pentru ca si eu mi-as face in continuare dar atunci macar inceacra sa nu te panichezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Porumbitza Sigur te vei linisti dupa ce mergi la dr. Cand te-ai progamat?
Matza ahh, citind postarile tale m-au incercat totodata si pofte (de slaninuta cu paine) si greata (de branza, rosii, ceapa..) Nu credeam ca o sa am o sarcina cu pofte, dar efectiv ma fixz pe o anumita mancare si pana nu imi fac pofta nu ma linistesc...Vad ca imi place carnea, tot ce e sarat, acru (muraturi, limonada, bors) si nu imi plac dulciurile, din pacate nici fructele, legumele si lactatele.. Exact pe dos decat la sarcina trecuta, cand mancam doar lactate, fructe, legume si peste..

Uff, hai ca iar m-a lovit o senzatie de greata...de la caldura

Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

era azi la 13:30 da s a mutat pe maine;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Porumbita, hai ca mai e putin maine

Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

hiiii, eu-s asa incantata de una singura pe aici, parca-s tampa
am inceput de acum 2 sapt. sa imi fac poze si incepe sa se vada si la mine diferenta..yupiiiiiii
nu credeam ca o sa fiu asa fericita ca se strica abdomenul meu lucrat cu multa sudoare, dar sunt in extaz..ne-am pus colajele la album
iaura, pazea ca vin in forta din urma:-))

Porumbita

ma pun in pat ca am obosit de atata entuziasm, mai incolo ma apuc sa fac musacaua aia cu pui

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

5+

Mergi la inceput

Eu vreau sa creasca burtica ca sa se vada si sa fiu lasata oficial in pace. Daca nu se vede burtica te freaca toti la cap desi e perioada cea mai importanta din sarcina cand ai nevoie de relaxare si liniste si cand iti este cel mai rau.
Nu am mancat nimic pana acum. Ma duc acasa la parintii mei ca m-au momit cu pepene galben si mici. De dimineata imi era pofta de mici acum insa ioc. Iar greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hop si eu p-aci
alina anto daca e sa ne luam dupa vorbe din batrani, la tine sunt pofte de baietel ,la mine total invers ,nu-mi place nimik acru,ba chiar si ciresele mi s-au parut mai acre anul asta ,in schimb lactate ,fructe si inghetata la greu,spre fetita zic si sper eu
sophiamamica, dar se vede ceva diferenta si la tine...si la mine s-a ingrosat cam repede talia dar nu pot decat sa ma bucur de burtica si s-o vad cat mai mare( nu exagerat totusi)
matzaila deci stai mai bine la capitolul greturi daca ai putut manca slaninuta cu ceapa...si io poftesc tot mai des la slanina ,prajita sa fie si mai grea ,dar fara ceapa
porumbita nu te mai stresa ,maine ai sa vezi ca o sa fie bine ...chiar de e mai mic ,cred ca nu are asa importanta,ideea e sa recupereze pe parcurs

minunea mea +12

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

eu tocmai am vizionat un film la care am bocit de numa la sfarsit ...foarte fain filmul ... interesant cum isi fac hormonii de cap in aceasta perioada...

minunea mea +12

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput