Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 17
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophia_m abia astept sa vina ziua de maine sa vii cu vestea buna ![]() ******************************************** http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png 5+ |

lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Luci sunt binisor doar ca ma doare gatul tare cred ca am dormit stramb si trebuie sa ma intorc asa din tot corpul si burta sa sageata si simt asa un discomfort, doctorita ma cearta sa beau multa apa si trebuie sa ies des la baie si imi e greu ca nu sunt obisnuita si ma sageata burta. ![]() ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Sper din tot sufletul sa-ti revi foarte repede si sunt alaturi de tine

Matzaila_81 spune:
Gaby, cum e reteta aia de pandispan de casa?
Luci, tin pumnii draguta mea. Sophie, daca ai venit ultima la odisee nu inseamna ca o sa fi codasa. Bebeii astia ies cand vor ei. Al tau poate sa vina cu cateva zile mai devreme si al meu cu cateva zile mai tarziu.
Fetele, sa va aud cu vesti bune.
Miha, esti in gandurile mele. Te duci intr-un concediu, te mai linistesti putin si pana la iarna o sa fi din nou insarcinata cu burtica rotunjoara.
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Gaby, cum e reteta aia de pandispan de casa? Luci, tin pumnii draguta mea. Sophie, daca ai venit ultima la odisee nu inseamna ca o sa fi codasa. Bebeii astia ies cand vor ei. Al tau poate sa vina cu cateva zile mai devreme si al meu cu cateva zile mai tarziu. Fetele, sa va aud cu vesti bune. Miha, esti in gandurile mele. Te duci intr-un concediu, te mai linistesti putin si pana la iarna o sa fi din nou insarcinata cu burtica rotunjoara. |

ancadragoman spune:
Didi azi a avut punctia si au rezultat 11 ovocite sanatoase tun
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
gabyv spune:
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Gaby, cum e reteta aia de pandispan de casa? Luci, tin pumnii draguta mea. Sophie, daca ai venit ultima la odisee nu inseamna ca o sa fi codasa. Bebeii astia ies cand vor ei. Al tau poate sa vina cu cateva zile mai devreme si al meu cu cateva zile mai tarziu. Fetele, sa va aud cu vesti bune. Miha, esti in gandurile mele. Te duci intr-un concediu, te mai linistesti putin si pana la iarna o sa fi din nou insarcinata cu burtica rotunjoara. |
4 oua, 2 cani de zahar, 1 cana de lapte, 1 pahar de ulei, 2 si jumatate cani de faina, 1 pliculet de praf de copt si ceva esenta. L-am facut in 2 culori (cu cacao)
cixinica spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Didi azi a avut punctia si au rezultat 11 ovocite sanatoase tun ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
sa dea DD sa fie cu noroc de data asta!

gabyv spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!! si sa aiba macar 10 embrionasi valizi. 
| citat din mesajul lui ancadragoman Didi azi a avut punctia si au rezultat 11 ovocite sanatoase tun ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Monique77 spune:
wow
misto
are ceva ovocite
foarte bine
ii tinem pumnii

5+