Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 18
Matzaila_81 spune:
Gaby, pai crezi ca e asa simplu cu mine?
ce fac cu ingredientele? Le amestec pe toate de-a valma? Cat tin la cuptor totul si la cate grade?
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Gaby, pai crezi ca e asa simplu cu mine? ce fac cu ingredientele? Le amestec pe toate de-a valma? Cat tin la cuptor totul si la cate grade? |
ouale + zaharul, batute bine, la mixer, apoi pui laptele, uleiul si faina, la sfarsit praful de copt si ce esente mai pui.
Preincalzesti cuptorul la foc mijlociu, pui in tava unsa. Daca vrei in 2 culori, pui jumatate in tava, peste cealalta jumatate pui o lingura de cacao- amesteci- si pui apoi in tava peste cea alba.
Eu tin la cuptor, cam 40 min, dar depinde de cuptor, marimea tavilor, etc; incerca cu un cutit ca sa vezi daca s-a facut.
Ah si cantitatea asta este pt 2 tavi mari- gen cele de cozonac sau 4 de cele mici- de chec.
sper ca am fost explicita
ankcta spune:
Buna ziua vorbaretele gospodine!
Ce noutati avem?
pe toata lumea si astept vesti bune
Ancuta , in curand 
magddalena spune:
buna ziua viitoare burtici
sunt si eu pe aici va citesc din umbra si sustin fetele care trebuie sa se testeze luna asta poate vin si eu cu voi la odisee mhh cine stie...poate.. va zic in cateva zile sigur

astept doua liniute maine de la luci si monique asa plecam impreuna
o zi buna
ankcta spune:
Didisor sa te ajute Bunul DD sa ne aduci si u vestea cea mare peste 2 sapt! 
Ancuta , in curand 
ancadragoman spune:
a avut punctia nu ET![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui magddalena buna ziua viitoare burtici ![]() sunt si eu pe aici va citesc din umbra si sustin fetele care trebuie sa se testeze luna asta poate vin si eu cu voi la odisee mhh cine stie...poate.. va zic in cateva zile sigur ![]() ![]() astept doua liniute maine de la luci si monique asa plecam impreuna ![]() o zi buna |
eheeee
de la mine nu crez...
maine oricum sunt ziua 24
de poimaine as fi in intarziere dar n-apuc,.....uitati-va la mine :((((
ancadragoman spune:
Monica asa am spus si eu si deja am 6![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
magddalena spune:
ei na cine stie dumnezeu e mare
si eu sunt ziua 24 din 30 si de cateva zile am dureri ca la ciclu si de spate...ori imi vine furtuna ori vine bebe.
una din doua!!

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Monica asa am spus si eu si deja am 6 anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
hihi