Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 16
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta buna fetelor la voi este cald? la noi sunt deja 33 de grade la umbra ![]() luci ai ami avut intarzieri?deja te simti graviduta??? ia vezi , asa a simtit si sophia si era cu ochisori, bafta sa fie bebe in burtica [pup Moni hai ca poate nu mai vin uratii de data asta, sunt multe fete care au ramas in luna cu HSG ![]() ![]() ![]() ![]() tuturor |
Am mai avut o data tot asa o zi , si da ma simt gravida ...dar cum am spus mi-e foarte frica sa nu-mi faca mintea feste si cred ca un test negativ m-ar dobora mai tare ca uratii...stau cuminte pana maine dimineata , asta daca nu apar uratii...
Mihaelafalt spune:
Luci bafta sa fie cu ochisori.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui sophia_m oooo Luciana , hai fa testul ala mai repede si vino la odisee![]() ![]() eu m-am cam prins ca-s insarcinata la o saptamana de la conceptie si cu vreo 4-5 zile inainte de data la care trebuia sa imi vina ciclul, cand am inceput sa merg la pipi de 4-5 ori pe noapte si am obosit facand sport am stiut clar, desi am avut si eu ceva emotii cand am facut testul, ca ma gandeam ca poate e posibil sa imi induc eu toate starile si cu 4 zile inainte de ciclu am facut testul, eram la munca, m-am uitat un minut la el si am vazut ca nu aparea a doua linie si am plecat, l-am lasat in baie, eram asa suparata, ma gandeam cum naiba e posibil sa imi induc toate starile alea dupa 2-3 min m-am dus sa il iau sa il arunc si cand ma uit mai bine aparuse si a doua linie stearsa..am zis "hai frate ca nu-s nebuna degeaba" si iaca-ta acuma mananc sticks-uri ca au sarit greturile pe mine multa bafta, sa fie cu ochi si fa-ti curaj si du-te si ia-ti test![]() ![]() ******************************************** http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png 5+ |
Sophia sper sa fie bebe , dar uite tu ai avut ceva semne , eu nimic doar ca simt asa...si sper ca nu o iau spre prapastie daca vin uratii.

si pentru Draguta ca in mesajul anterior am uitat sa o pup
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Luci bafta sa fie cu ochisori. ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Doamne ajuta

Tu cum esti?Cum te simti?
sophia_m spune:
pai lasa ca si daca te simti insarcinata e tot un semn
iti doresc sa vina ziua de maine fara urati, sa faci testul si sa ne vedem la odisee

si mai in gluma asa..
nu de alta, dar sunt cea mai mica-n sarcina dintre fete, sa nu raman singura si sa nasc ultima:-))
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
5+
gabyv spune:
Hai ca va dau eu racoare daca vreti
aici sunt 16 gr.
Va invit la o portie de pandispan si una de ciocolata de casa.
cixinica spune:
Salutare!
eu am o stare cam proasta, asa fara motiv si nu am chef de nimic
va citesc din umbra si sunt alaturi de voi
multi 

si o zi frumoasa sa aveti!
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui sophia_m pai lasa ca si daca te simti insarcinata e tot un semn ![]() iti doresc sa vina ziua de maine fara urati, sa faci testul si sa ne vedem la odisee ![]() ![]() si mai in gluma asa.. nu de alta, dar sunt cea mai mica-n sarcina dintre fete, sa nu raman singura si sa nasc ultima:-)) ******************************************** http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png 5+ |
Mersi Sophia
Eu raman sa ma bucur daca voi fi codasa !Doamne ajuta 

sophia_m spune:
abia astept sa vina ziua de maine sa vii cu vestea buna
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
5+
Mihaelafalt spune:
Luci sunt binisor doar ca ma doare gatul tare cred ca am dormit stramb si trebuie sa ma intorc asa din tot corpul si burta sa sageata si simt asa un discomfort, doctorita ma cearta sa beau multa apa si trebuie sa ies des la baie si imi e greu ca nu sunt obisnuita si ma sageata burta.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.