Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor plec la intalnire,
vorbim cand vin
vreau sa gasesc liniutzeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fetelor1
Ylari multumesc de cafea1
Gravidutelor felicitari pentru samburei!
Elena fi tare si daca ai nevoie sa te descarci , sa urli , sa plangi sti unde ne gasesti
Mihaela cum esti?
Paula , nu te-am mai vazut de ceva timp?Ce noutati ne dai?

Luci, cum stai cu CM? tu esti luna asta cu vreo 2 zile inaintea mea nu?
sper ca n-a venit

Pai ieri nu a venit , astazi inca nu...si de vreo cateva zile ma simt gravida...dar cred ca o iau pe aratura

Wow, pai esti deja in intarziere
suuuuuper
pai ar trebui sa faci un test nenicaaaaaaaaaaaaa
eu nu fac, ca stiu ca voi fi dezamagita
sigur nu-s gravida
n-am eu norocul asta

Mi-e frica Moni sa fac din aceleasi motive ca si tine ...mi-e frica si sa sper ca parca ma vad cand vin uratii ca ma pun pe bocit
si hai sa incercam sa fim optimiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihacor

buna fetelor...eu intru mai tarziu ca de obicei...
am fost la medic...sunt mandra de samburelul meu...are aproape 6 saptamani si ne laudam cu prima poza...tati a fost cu noi si de azi parca l-a luat strechea...cand ma enervez ma cearta ca ii stresez copilul...
miha,draga mea sa fi tare si sa te ajute DD sa treci cu bine peste toate...sa te gandesti ca orice decizie iei impreuna cu sotul tau,este cea mai buna pt voi doi...
elenusht,lasa ca isi revine sotul,sunt sigura de asta...cat despre sa dea DD sa vina cat mai repede si sa fie cumintel acolo 9 luni...
matza ,sa stii ca si eu sunt foarte activa si foarte iritata in ultimul timp...si daca nu iasa lucrurile cum vreau eu,inebunesc ...am fost si inainte asa,dar acum sunt exagerata...si eu care credeam ca graviditatea o sa ma relaxeze ...
haideti fetelor,care mai veniti la odisee?

5+

Neata gagici sunt binisor, felicitari pentru bebelin, lasa ca asa trebuie sa fie sotul grijuliu ca daca nu i-ar pasa atunci ar fi mai rau.
Ma doare un pic trompa cand apas pe burta dar e bine, aseara am crezut ca mor ce m-a durut capul si o greata de nu puteam sta in pat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza si de la mine

Chiar daca nu intru asa de des ca voi eu va urmaresc in fiecare zi si ma bucur ca au inceput sa se mai indrepte lucrurile pe aici, sunt alaturi de voi fetelor.

Luiza felcitari pentru bebe sa fie sanatos
Kitty ce mai faci?

Haideti fetelor cine se testeaza? tin pumnii sa fie II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Hai fetele cu liniutele duble
Miky, tu faci si ciclul asta stimulare?
Paula tu iei duphaston din z16 pt 10 zile? Ma gandeam sa iau si eu, dar nu stiu cum sa depistez ovulatia, ca sa nu mi-o blochez singura.
Ma bag da bucatarit, fac ceva bun si apoi va invit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetelor
la voi este cald? la noi sunt deja 33 de grade la umbra

luci ai ami avut intarzieri?deja te simti graviduta??? ia vezi , asa a simtit si sophia si era cu ochisori, bafta sa fie bebe in burtica
[pup

Moni hai ca poate nu mai vin uratii de data asta, sunt multe fete care au ramas in luna cu HSG

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

da gabyv,din Z 16-Z 25

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

oooo Luciana, hai fa testul ala mai repede si vino la odisee
eu m-am cam prins ca-s insarcinata la o saptamana de la conceptie si cu vreo 4-5 zile inainte de data la care trebuia sa imi vina ciclul, cand am inceput sa merg la pipi de 4-5 ori pe noapte si am obosit facand sport am stiut clar, desi am avut si eu ceva emotii cand am facut testul, ca ma gandeam ca poate e posibil sa imi induc eu toate starile

si cu 4 zile inainte de ciclu am facut testul, eram la munca, m-am uitat un minut la el si am vazut ca nu aparea a doua linie si am plecat, l-am lasat in baie, eram asa suparata, ma gandeam cum naiba e posibil sa imi induc toate starile alea
dupa 2-3 min m-am dus sa il iau sa il arunc si cand ma uit mai bine aparuse si a doua linie stearsa..am zis "hai frate ca nu-s nebuna degeaba"
si iaca-ta acuma mananc sticks-uri ca au sarit greturile pe mine

multa bafta, sa fie cu ochi si fa-ti curaj si du-te si ia-ti test

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna dimi
Hai fetele cu liniutele duble
Miky, tu faci si ciclul asta stimulare?
Paula tu iei duphaston din z16 pt 10 zile? Ma gandeam sa iau si eu, dar nu stiu cum sa depistez ovulatia, ca sa nu mi-o blochez singura.
Ma bag da bucatarit, fac ceva bun si apoi va invit

Nu fac stimulare astep sa vina dr din concediu ca vreau sa vb cu ea, i-as propune sa fac inseminare, dar sa vad ce zice, luna asta dupa laparoscopie am prestat doar in ziua 14 mai cu chin dar am reusit

pe toate

Mergi la inceput