Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

paula, iti trimit acum, ca apoi iar uit d-asta am si zis sa ne sunati voi, ca voi veniti de pe drumuri si va stiti mai bine programul.

oana, era cumparata inghetata nu facuta de mine n-am talente d-astea in bucatarie

cristina, distractie placuta!

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

http://family.webshots.com/photo/2052421250102838148mZtAdb

poze noi cu dragii lui mama :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Oana, pup pe scumpul Matei! Mititelul era suparat din cauza dintisorului, of! Chiar ma miram sa tina asa suparare un copilas atat de mic. Eu zic ca e prea devreme. Si Raducu se mai supara uneori, dar ii trece in cateva secunde/minute

Apropo, si al meu e cu manuta in gurita la ros toata ziua...oare cat dureaza pana rasare un dinte? la noi ar fi primul

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

asa suntem si noi cu degetelul intr-o partea...exact acolo unde iese dintisorul
cat timp? cred ca depinde de la caz la caz...noi am avut su cum spune Ramona 3 dinti intr-o saptamana...dar pana a aparut primul din cei 3 ne-am chinuit 2 luni asta dupa ce primii doi i-am gasit in gurita si habar nu am avut cand au iesit...multa rabdare mami!

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

sa ne tineti pumnii ca la 14,30 avem programarea la ortoped...uff sa vedem cum o fi

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

ooana - si noi am inceput cu LP din ce in ce mai mult, cred ca si laptele meu s-a reglat (in minus). Problema ramane noaptea caci nu vrea bibe din prima, trebuie sa o mufez intai si sa o las un pic sa ma tzocaie, apoi accepta bibe. Noi folosim NAN (2,3). Acum am luat iar 2, si mai am un pic din 3, ca apucasem sa iau o cutie din aia de la 10 luni.
Am vazut pozele din Turcia, a fost de vis! Cum v-ati descurcat cu zborul? Mie mi-e groaza ca atunci ar trebui sa doarma, dar fiind asa multi copii in charter cred ca nu o sa reuseasca..
Cat de cald a fost?
Pupam pe Matei cel cuminte si sociabil sa ii treaca repede durerea de dintisor

spune-mi cum ai inceput? eu ma gandeam sa ii dau seara inainte sa suga si sa merg progresiv...incep cu 50 ml LP...iar dimineata ii dau sa suga in continuare...mai am lapte dar se trezeste dimineata mort de foame ca ii chioraie matele , plus ca nu a luat luna care a trecut decat 100gr

pe avion sa linistita ca vor fi multi copii, sa ai la indemana suzete si apa daca il dor urechiusele...la decolare si aterizare neaparat cu suzeta in gura...apoi daca ii e somn poate adoarme in brate...noua ne-a dat centura pentru el si eu l-am pus cu burtica pe mine si cu capul pe umarul meu si asa l-am legat...ca el doar asa adoarme pe burtica si totul e bine....nu a fost impresionat de cei care urlau

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, acuma am adunat cozi de cirese, ca de la 2 kile zilnic, sunt si ceva cozi. intrebare: la ce-s bune? ca eu stiu doar ca-s bune la ceva

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

usuca-le bine si apoi ii faci la Isa ceai daca se constipa, e foarte bun!

ce ziceti sa incep sa ii dau NAN2 sau direct NAN3? se vede ca nu ma pricep deloc

Victo voi de care serviti?

Alice cu aparatul asta de care zic eu nu e nevoie de talent...ci doar de lapte, frisca si fructe

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Bafta Oana. La cine mergeti?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

oana, eu i-am dat direct nan 3.(dar eu nu am aptit sa fie din ala peste 12 luni).
nu iti recomand sa combini suptul si lp , ca acum sunt mari si protesteaza.
eventual da=i sa suga seara, sau numa dimineata.iar cealalta masa sa fie bibe simplu.
asta dc te gandesti la intarcat, ca treptat se va duce si laptele.
noi suntem gata.nu il mai pun, desi..tare mi-e dor deja..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz - ii dau LP noaptea ca nu ii plac cerealele in biberon (i-am luat din alea somn usor) si nu ii tine de sat, cred. Ii pun o lgta cereale in iaurtul de la ora 19.
Am zis ca incerc sa o invat intai sa suga biberon noaptea, apoi in biberon ii pui apa, apoi o sa renunte ea la masa asta "goala". Asta e planul

ooana - eu nu am gasit NAN3 decat 12+, asa ca am trecut inapoi la NAN2

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Bafta Oana. La cine mergeti?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

la Osteopharm, acolo se fac si papuceii speciali daca are nevoie...nu stiu cum il cheama pe medic
am auzit insa de Dr. Gozar - ortoped care se ocupa de copii dar nu stiu unde sa il gasesc?!

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, eu i-am dat direct nan 3.(dar eu nu am aptit sa fie din ala peste 12 luni).
nu iti recomand sa combini suptul si lp , ca acum sunt mari si protesteaza.
eventual da=i sa suga seara, sau numa dimineata.iar cealalta masa sa fie bibe simplu.
asta dc te gandesti la intarcat, ca treptat se va duce si laptele.
noi suntem gata.nu il mai pun, desi..tare mi-e dor deja..

da da asa am sa fac...doar ca nu cred ca pot fara perioada de tranzitie macar cateva zile...si dimineata ramane sa suga
cum stati cu bagajele?

Noi 2

Mergi la inceput

oana, tu esti fosta "nicoara"? :)
da, sunt minunati, acu dupa 1 an..:)..iti dai seama ca dragaleli sunt rare, ca doar va povestesc eu ce si cum..dar le surprind pe ale,a ca restu mai uitam :)

Mergi la inceput