Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Alice, Rubia, Lauri_ca ne intalnim cu totii, cu Paula, cu Victo, nu?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Daca va intalniti de marti incolo, ma bag si eu, pana atunci sunt la munte, sper. Iti dau pm. cu nr. de tel.
La multe lunite, Paul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

ISA delfinasa frumoasa, sa iti bucuri parintii si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!!!
Esti o papusa vie, iar mami arati tare bine

ooana - si noi am inceput cu LP din ce in ce mai mult, cred ca si laptele meu s-a reglat (in minus). Problema ramane noaptea caci nu vrea bibe din prima, trebuie sa o mufez intai si sa o las un pic sa ma tzocaie, apoi accepta bibe. Noi folosim NAN (2,3). Acum am luat iar 2, si mai am un pic din 3, ca apucasem sa iau o cutie din aia de la 10 luni.
Am vazut pozele din Turcia, a fost de vis! Cum v-ati descurcat cu zborul? Mie mi-e groaza ca atunci ar trebui sa doarma, dar fiind asa multi copii in charter cred ca nu o sa reuseasca..
Cat de cald a fost?
Pupam pe Matei cel cuminte si sociabil sa ii treaca repede durerea de dintisor

victo sa iti fie de bine tunsoarea. Si eu m-am tuns tot ieri
Ce mult ati dat pe foliat. Noi tot 3 mil am dat, cum spune puiutz

crispro distractie faina!

Bea

eladea ce faina e curteaaaa Vreau si eeeeuuuu

ramo bv pt no 6!! Noi doar 2 dinti avem

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cris nu ma stii azi suntem aici, maine dincolo ... suntem ca tiganiii cu cortul si imi place asta la noi. Am noroc ca papa puiuca borcanele la greu.
Azi am strans piticii de pe plaja la noi la piscinuta a fost fain. Noi eram junioarele. La 7.30 eram pe plaja la 10 am plecat. Mic de dejun pe malul marii ... delicios.
Copilul meu se arunca in valuri, vrea sa le pape, inainteaza in 4 labute chiuind de bucurie, papa nisip ( il gasesc in olita - deci e trafic bun). Fiind doar eu cu ea nu o pot filma din pacate.
Cazare gasiti in 2 mai sunt multe gazde fara clienti. Noi stam pana luni. Cand e marea intalneala?

Rody

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Victo, dar de ce vrei rulouri exterioare? Pentru soare sau pentru izolare fonica? Sau pt. amandoua?

Problema cu ele este ca odata trase, ai liniste, dar nu mai ai lumina deloc, e bezna in casa.

Pentru soare/caldura: sunt tot folii, transparente/colorate, depinde cata lumina naturala vreti sa aveti in camera. Sunt foarte performante in ce priveste protectia termica si UV.

Iarasi, pentru doritori, facem pret bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tu fete, acuma am adunat cozi de cirese, ca de la 2 kile zilnic, sunt si ceva cozi. intrebare: la ce-s bune? ca eu stiu doar ca-s bune la ceva

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, acuma am adunat cozi de cirese, ca de la 2 kile zilnic, sunt si ceva cozi. intrebare: la ce-s bune? ca eu stiu doar ca-s bune la ceva

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

eu stiu ca se face ceai din cozi de cirese pentru cei care au probleme cu rinichii parca... sper sa nu gresesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi, sunt bune pt ceai :)

puiutz, vreau rulouri pt ca e f cald la noi, iar iarna frig. si nu vreau sa pierd nici lumina, pt anotimpurile in care nu e nevoie de folie(primavara, toamna)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

ISA delfinasa frumoasa, sa iti bucuri parintii si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!!!
Esti o papusa vie, iar mami arati tare bine

ooana - si noi am inceput cu LP din ce in ce mai mult, cred ca si laptele meu s-a reglat (in minus). Problema ramane noaptea caci nu vrea bibe din prima, trebuie sa o mufez intai si sa o las un pic sa ma tzocaie, apoi accepta bibe. Noi folosim NAN (2,3). Acum am luat iar 2, si mai am un pic din 3, ca apucasem sa iau o cutie din aia de la 10 luni.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Michelle, dar numai cu tzocaiala nu se linisteste noaptea? Sau tu vrei sa ii dai sa pape neaparat noaptea? Eu vreau sa ii scot masa de noapte lui Raducu si aproape am reusit. Si noi am trecut pe LP treptat, acum bea regulat cantitatea standard dimineata si seara, deci minim 170 ml, max 270 sau 280 (cat iese din 8 masuri de LP).

Iar noaptea chiar nu vreau sa-l invat cu bibe acum la aproape 11 luni... Asta-noapte de ex. s-a trezit, parca s-a si ridicat in fundulet, s-a uitat un pic spre patul nostru dar mie nu mi s-a parut urgent sa ma ridic Asa ca s-a culcat la loc singurel Si a dormit pana la 7.30.

Dar de ce ai luat NAN2 din nou? Nu ai terminat tranzitia la NAN3?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi, sunt bune pt ceai :)

puiutz, vreau rulouri pt ca e f cald la noi, iar iarna frig. si nu vreau sa pierd nici lumina, pt anotimpurile in care nu e nevoie de folie(primavara, toamna)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Sa nu crezi ca vreau sa-ti vand ceva neaparat, vreau doar sa te informezi complet. Exista si folii pentru izolare termica, adica: vara reduc caldura, iarna o pastreaza in interior. Si sunt transparente, au doar o usoara nuanta verzuie, cum sunt geamurile de la masina. Deci vei avea lumina suficienta+racoare vara+caldura iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Alice, Rubia, Lauri_ca ne intalnim cu totii, cu Paula, cu Victo, nu?

Mycya cred ca e deja la mare, oare pana cand sta? Sper sa ma sune, a zis ca si-a notat nr. meu de mobil.

mycya e in bucuresti acum, pe 25 zicea ca pleaca. sper sa dau de ea pana atunci sa ne vedem toate.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput