Delfinasi in straie de sarbatoare (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Daca vrei sa treci la NAN3, ia mai multe cutii sa te tina pana la un an.
Cum am inceput? Pai de prin aprilie am inceput cu lgta seara cate 30 ml (asa ii dadeam probioticul in LP), apoi am inceput sa ii dau cu canita cu cioc si ajunsese sa bea cam 100 ml, dar nu avea rabdare sa stea pe spate si sa bea, in plus se si ineca fiinda venea mult deodata. Am incercat si din canita cu pai si nu avea tot asa rabdare sa bea.
Pana acum 2 saptamani asa ne-am chinuit. Apoi la sfatul Dianei am luat tetine primii pasi (dimensiune medie) si asa a acceptat. Acum bea din bibe si apa (bea mai bine decat cu paiul), si LP. Seara nu am probleme, accepta din prima, insa noaptea nu, vrea tzitzi intai.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Victo - ai niste blondini scumpelini
Da' poze cu noua tunsoare cand o vedem?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

o sa va arat cd ne intoarcem ..acu cine mai sta sa imi faca mie poza?am golit cardul ap.numa bine telefonu smecher al sotului s-a stricat- mai faceam si cu ala poze, ca ieseau super bine..
cardul mi-e mic la aparat, sa vad cum le voi descarca. nu tre sa fac filme, ca alea umplu rapid memoria.

lista de bagaje e lunga, ca tot imi aduc aminte cate ceva.
mi-e goraza de pe acum.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana, tu esti fosta "nicoara"? :)
da, sunt minunati, acu dupa 1 an..:)..iti dai seama ca dragaleli sunt rare, ca doar va povestesc eu ce si cum..dar le surprind pe ale,a ca restu mai uitam :)

da da eu sunt

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Sunt in parc cu copii...dupa 3 zile de stat in casa...ma simt mai bine...nu mai fac febra si gatul aproape e curat...sunt pe drumul cel bun...am inviat

M-au apucat toti nervii...stau pe banca...David doarme...Antonia se joaca....vine o babuta se aseaza sta ce sta vine si alta si incep sa vb le spun sa vb mai incet ca abia a adormit...vai isi cer scuze dar continua in continuare.... una se uita la mine si zice ia uite ce fata draguta...cealalta zice...ei copii care fac copii...dar a zis-o asa pe un ton de m-am enervat instant...ma intreba cati am ani...le zic 28 jumate si una zice vai mai mult de 19 nu pari... in fine ce sa mai zic...a mai venit alta babuta si statea langa banca....na alte banci erau in soare....m-am ridicat si am plecat le-am lasat sa se desfasoare linistite...tocmai se eliberase alta banca ce probleme am si eu....dupa 1 ora am terminat si eu de scris...plecam la pranz si nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf, bambo, bine ca ai scapat. copiii sunt bine?
antonia e in vacanta?
oana,michelle,

Mergi la inceput

ah...nici macar nu au intrebat daca pot sta pe banca...au venit si sau asezat...na doar am 19 ani trebuie sa mai imbatranesc putin

Mergi la inceput

Victo- da sunt bine le-am dat oscilo si vit.C...eu inca iau antibiotic...plecam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, ce chilotei pt inot sa-i cumpar? Ca am uitat? Libero sau Hughies? Ca nu mai stiu...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, ce chilotei pt inot sa-i cumpar? Ca am uitat? Libero sau Hughies? Ca nu mai stiu...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

eu am avut Libero dar cred ca ambele sunt bune

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput