Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutareeee feteleeeeee

la noi caldura mare domleeeeeeeeeee
offffffffff
dar sunt fericita ca a venit mama iar la mine pana duminicaaaaaaaaaaa
uraaaaaaaaaaaaa
iar ma bucur de net cateva zileeeeeee
uraaaaaaaaaa

despre statul in fundulet si eu stiam la fel 6 luni
antonia mi-a stat efectiv fara sprijin la 7 luni
petra vad ca se cere mai devreme
dar voi vedea
ca si nasica din bucuresti o pune pe fetita ei care are 5 luni
intre perne momentan
da ea e maricica
deja poatrta hainute de 1 an
deci e marisoara

strumphulesincer
nici eu nu fac prea multe cu petra mea
din cauza ca e antonia care imi ocupa tot timpul
cand e mama
mai pot in rest cam greu
dar azi a incercat mama sa ii dea o jucarie
in mana si a tinut-o
sa vad zilele acestea ce mai fac u ea
nici eu nu o pun zilnic pe burtica
da o tin la verticala in brate
si isi tine capul deja
aproape f bine
sio se ridica din coate rau de tot
ahahahahah
aaaaaaaaaaaaaaaa
si vreau si eu cafea de la tineeeeeeeeeee
ma abonez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

madaaaaaaaaaace mult costa rotarixulll
da intr-adevar
colegul de odisee al antoniei
a facut o forma usoara de rotavirus
comparativ cu al unui copil care nu a facut acest vaccin
poate il conving pe sot sa il facem si noi pe asta fetei
am inteles oricum ca se face si la inceputul scolii o doza de rotarix parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

maduta_bra aici prima doza de rotarix e de 140-170 euro (depinde de farmacie). In unele landuri trece de 200 euro.

Cami cum piciorusul Antoniei?? Calduri la voi zici??? Sariti in mareeeee, ca tot sunteti alaturi!

toate fetele si ne vedem mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dinora, sa ne mai povestesti si noua ce va spune moasa. Imi place ca da si explicatii .

strumph, eu pe Cata o pun zilnic sa stea pe burtica, in 2-3 reprize. Am observat ca cel mai bine sta pe pat..suprafata dreapta si tare. Cand o iau in scoica cu mine in bucatarie ii dau in manute cate un cerculet(sunt din alea care se pot lega unul de altul sa formeze un lant) si le baga in gurita, vorbeste cu ele, le schimba dintr-o manuta in cealalta, dar la varsta piscoatei tale nu facea nimic din toate astea. O sa vezi ca peste o luna o sa faca multe lucruri si piscotica ta. In fiecare seara dupa baita ii fac masaj, am inteles ca e f bun pt dezvotarea musculaturii mai ales ca ei acum nu prea fac miscare. Dupa ce incepe sa se ridice nu mai e asa nevoie de masaj.

Cata acum doarme, iar cand se trezeste ii dau sa pape si plecam la vaccin...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy , bb lucas nu e grasulin deloc la 7600gr si 68cm. si nu e neaparat ca baietii sa creasca mai mult. si fetita a avut cam tot asa la 4 luni....aaa..si acum urmeaza sa spui ca are atatea kg de la lp... uite ca al dinorei este alaptat.....deci fiecare copil are propriul sa ritm de crestere.

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, parca ziceai ca iti iei cartea Mama si copilul, de Capraru.
Daca o ai, vezi ca la sfarsitul ei, la pagina 340 scrie ce trebuie sa faca la 3 luni si in continuare. Mai ai detaliat si in carte, dar acolo scrie rezumat.
Plus mai e si aici pe forum la Home, Bebelusul in primul an de viata, pe luni si selectezi luna si iti apare ce trebuie sa faca la varsta asta.
Nus trica sa va jucati si in joaca sa o stimulezi, ma refer la pus pe burtica, masaj, jucat si pus jucarii in manutze, etc. Mariuca mea face tot ce scrie la 4 luni si sunt multumita.
Ma duc sa-i bag la somn ca nu mai tzine.
Andrei de azi e pe antibiotic.\revin mai tz.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

helloooo!

am ajuns si noi de la pediatru, luca al meu a facut azi 3 luni si ca baietel mare ce e, a ajuns la 6300 si 61 cm sunt tare mandra de el, e sanatos tun, la fren si-a dat drumul foarte mult si conform spuselor doctoritei, daca mai creste "in halul asta" e posibil sa nu mai facem nici o interventie ca o sa isi dea drumul limbuta singura. reflexele sunt impecabile, capul si-l tine perfect, rade si gangureste cand se vorbeste cu el, deci a luat nota 10 azi sunt extrem de fericita

eh, acum vine partea care ma macina putin...doctorita la care mergem este o femeie extrem de profi cu multa experienta la copii. scolita, rascitita, ce sa mai, e la curent cu toate lucrurile, nu vine de pe alta planeta. mi-a spus astazi ca ar trebui sa incep diversificarea cand implineste 4 luni. eu cand am auzit am ramas traznita. si am intrebat o de ce sa incep asa devreme cand OMS recomanda ca pana la 6 luni (sau cat mai aproape de 6 luni) sa manance exclusiv lapte din cauza sistemului digestiv nedezvoltat (teoria o cunoastem toate). mi-a spus ca nu incepem la modul serios, ci o lingurita pe zi de suc de mere, chestii extrem de lejere si in cantitati foarte mici, avand ca scop doar ca bebe sa se obisnuiasca cu gusturi noi in afara de lapte, ca in momentul in care trebuie sa ii inlocuim masa de lapte cu orice altceva, sa nu avem surprize ca nu tolereaza gustul sau ca nu vrea sa manance. cica chiar ieri a venit la ea in cabinet o tipa cu un bebe de 7 luni, crescut cu LM exclusiv pana la 6 luni care nu vroia sa manance nimic altceva decat lapte si care evident slabise si nu era tocmai ok...

acum nici nu stiu ce sa mai cred ca pe cat de setata eram eu sa incep diversificarea la 6 luni, pe atat de logic mi se pare ce mi-a spus ea astazi..voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dinora doctorita s-a uitat si la 2 luni si tot asa i se parea dar a zis ca o sa vedem la 4 luni.... de ce asa, nu stiu.
oricum, in maternitate nu stiu daca se verifica ceva desi ar cam trebui.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

bb_yasmi da, normal ca fiecare bebe are ritmul lui, dar mai rar vezi asa. de aia ziceam. nu te superi acum, da? ca doar nu-i nici o chestie....happiness isi facea griji si ii compara cu ai vostri, de aia. si nu trebuie sa-i compare cu ai vostri pentru ca au luat-o inainte cu kg, adica nu-s kg chiar pentru varsta lor.
intelegi tu ce vreau sa spun

Mergi la inceput

fetelor, ajutati-am , cum bag termometrul? bag varful si rasucesc putin sau cum se face? ca nu stiu si vreau sa faca bebelina caca.

Mergi la inceput