Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 9
madyrizi spune:
anna, alex are psoriazis. un fel de dermatita dar mai periculoasa. are o forma usoara, se tine sub control, dar trebuie si un pic de regim ca sa fie ok. de cand nu mai mananca paine am observat ca se tine sub control si fara crema. in schimb, in cap, e foarte greu de curatat. are cojite si trebuie uns mereu cu ceva emolient ca sa se inmoaie si sa se curete .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
anna-mama spune:
Mady, saracutul Alex, sper ca nu-i apar des bubitele Dar cum s-a ales cu psoriazis? off... Da, si eu ca sa fie ok trebuie pe timpul cald sa-l dau cat mai des cu crema lui ca sa aiba pielea hidratata si protejata. La mare ne0a priit, nu i-a aparut nicio bubita, din contra i-au trecut si cele de acasa...astea sa fie belelele, in rest sa fie ei sanatosi Felicitari lui Mihaita pt progresele cu olita, aveti copii mari, numai Vladut a ramas codas la capitolul asta
Getik, ma bucur ca e bine picea, aveti grija cu maselutele. Imi pare rau ca Cezar nu intelege ca bautura nu face nimic bine, macar pt fetita lui care il striga asa de dulce "tati" ar trebui sa renunte
Eu am culcat copilul si defac la bagaje, am bagat masina de spalat in functiune, am o gramada de spalat Imi astept soata sa vina de la serviciu sa mergem la cumparaturi ca sa am din ce sa mai gatesc.
Voiam sa mai mergem vreo 3 zile la munte, dar la ce vreme se anunta cred ca stam linistiti la plapiumioara
Incerc sa pun pozici, dau de stire cand reusesc
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Am pus pozici cu Vladut in Grecia pe mail
Ema, am vazut pozele, e frumos rau baiatul asta al tau , si ce serios si preocupat a devenit el iar la apa nu-i placea deloc F tare, ii dau un pup apasat la frumusetea bestiuta mica Vazit si cortul cu bilele
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
cris_82 spune:
Am revenit..am fost si am dus masina in service la reprezentanta..mi-era dor sa pun mana pe volanul ei si sa o gonesc un pic pe strazi,dar acum trebuie sa vina cineva de la asigurari si sa pozeze.Ideea e ca din momentul in care se ii face poze la masina mea,mai dureaza o luna pana o iua acasa si cel mai trist e ca e pasibila de dauna totala..asta la o prima evaluare fara sa fie pusa pe rampa si cautata bine pe unde sunt probleme.I-am spus doamnei de acolo care a lut-o in primire ca sa faca ce stie ea mai bine,numai sa imi dea masina inapoi nu banii pe ea.Acum e pusa bine in parcarea lor si asteptam rezultatele expertizei..
ana superrrrr pozele,niste apusuri de toata frumusetea..sa tot stai pe acolo.Si Vladut e un scumpmai ales cu ATV-ul cu motorul luimi-a placut la nebunie pasiunea lui pentru motociclete.MArea super faina,cu o apa asa de limpede de nici ca iti mai vine sa te intorci acasa...si tu mamai,unde e burtica? E asa mica ca nici nu zici ca ascunte un bebe.Din pacate se anunta niste zile foarte urate in tara..numai de plimbare nu e ok.Incearca in Metro,Selgros..poate acolo mai gasesti balansoar cu animalute
picky cred ca o sa mai pun si eu din jucarele de-o parte ca fi-mea vad ca nu mai are nici un fel de intres decat cortul si bilele pe care are grija sa mi le insire si pana in bucatarie sub dulap.Vremea e uratavad ca azi a fost mai cald si nu a plouat,dar deocamdata nu sunt semne ca am scapat de furtuni..cica de duminica incolo e timp iar de facut plaja.Am fost cu actele la somaj..toate bune si frumoase,dar na ca mai nou se cere si inca o foaie de nici nu mai stiu ce anume.Am sunat la inspectorul de munca unde am lucrat si maine dimineata vine si dumneaei ca are treaba in zona si o sa depun dosarul in sfarsit.
alynta 7 an de casatorie?? multi inainte si sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca in "tinerete"
mady si la voi e ca la mine cu straga bag eu seama..mai vine o tura de 2 nene care mai trece o data cu buldozerul,apoi peste o saptamana mai vine o chipa de 6 muncitori dintre care doar 2 muncesc si ne arunca in ochi niste pitra pe ici colo...dar in schimb,autostrada creste vazand cu ochii peste noapte au facut super k-lumea si rapid si ma si mir daca pana in toaman nu o fi gata cu toate cele si o pompa de benzina in apropiere.
getik cred ca e tare scumpa cum spune ea "mami" si "tati" si noi ii mai spunem sa ne zica asa dar nu iese decat "mama" si "tata" la cere u fac "ma-taaa" si tasu de dincolo" tac-tuuu" oameni nesanatosi,nu?
Mirunel terorista
BAZAR
emanouela spune:
buna fetele
sunt destul de intoarsa pe dos, mi-e scarba, mi-e sila, mi-e de toate...ceva ce ma otraveste si la propriu ma face sa imi fie rau. am aflat ca stresatul meu sot s-a dus in vacanta, sa se relaxeze....deci no comment.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
daaaa,sunt cu capul,m-am trezit singura fara ajutor si trebuie sa o trezesc si pe miru peste o juma de ora ca merg iar la fortele de munca.Azi iau sectoriciul dupa mine.Soata doar ce a plecat ca e drum lung pana la scoala unde se da bacul,iar azi are proba scrisa la mate..sa vad ce ecuatii integraloase si segmente in spatiu arunca el pe foaie..
ema "minunati " sunt unii oameni..adica tu esti ca o floare si el e stresat la maxim.Capul sus fata ca viata e mai rau ca o c _ _ _ a,dar tu trebuie sa fi smechera si sa nu te lasi calcata in picioare.Noi iti suntem aproape
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Neata
Cris, tinem pumnii lui nato, sa aiba bafta multa! Si eu m-am trezit inainte sa se trezeasca Vladut si-mi trebuie sa ajung la cumparaturi ca nu am de unde sa o apuc sa fac mancare, orice varianta as gandi imi lipseste cate ceva Multumim de aprecieri, eee, am burtica destula si s0au strans si multi colacei in talie, mor cand ii vad Sper sa termini repede si cu bine treaba la fortele de munca La Constanta cum mai e vremea?
Ema, nu am cuvinte sa folosesc pt sotul ala al tau, e incredibil cat de tare cred barbatii astia ca sufera si cat de importanti se cred....Doamne, cum sa nu-ti pese de copilul tau, mai ales cand il ai asa frumos, destept si sanatos! Sper sa-i pice ceva in cap si sa i se aseze mintea la cap pt a va putea vedea impreuna de viata asa cum trebuie. Te imbratisez cu drag, suntem alaturi de tine
Deci, azi este urat afara, va trebui sa merg sa-mi iau rezultatele de la dublu test, apoi cumparaturi si apoi venit acasa si facut mancare. Ieri am reusit sa spal o parte mare din lucruri, acum astept sa se usuce sa bag alta serie si sa le calc pe alea Asa, activitati ca de concediu
Lali_mete spune:
La multi ani frumosi Petrisori/Petronele/Paveli/Paule si Pauli
Din partea lui Paul aveti ep masuta ce va doreste sufletelul, sa va desfatati sufletul.
Eu am fost fara net de sambata pana luni,iar luni am fugeat o tura pe la surioara mijlocie ,ca imi era deja dor de ea.M-am intors cu pastai de fasole, cartofi noi si mazare ,si o sticla de iaurt facut ca la mama lui,ala special pentru al meu sot de la soacra sora-mii,ca Vali e febletea ei,habar nu am din ce motiv. Cert e ca mereu ceva e "pentru el" cu dedicatiune.
M-am intors si dezamagita tare de surioara cea mica.A terminat clasa a VIIIa ,a dat capacitatea si a luat 5 si putin,si minte cat cuprinde ,minte de ingheata apele, sa ii iasa ei ploile cum vrea. Mai vroia si sa vina la mine,sa mearga la liceu in Constanta,dar unde? La ce liceu cu media ei? Si sunt furioasa tare pe ea,pentru ca nu face nici in casa nimic,de o gramada de vreme,pentru ca"are de invatat". Vorbim singuri nu cu ea,nu ii pasa de absolut nimic,nici daca e pedepsita,nici daca i se taie diverse,zace intr-o nesimtire de aia tampita. Si nu ,nu e depresie sau soc dupa moartea mamei, e asa de mica, nesimtita si delasatoare.Inainte mai facea unele chestii impinsa de la spate,acum nici pe alea nu le mai face. Toti cei care au vb cu ea ( profesori,dr) spun ca este oportunista,si ea in moartea mamei noastre nu a vazut decat un motiv in plus sa fie avantajata. Afiseaza o mina de aia trista de te doare inima cand o vezi,are pretentii cu carul dar nu face nimic sa le merite,nu face nimic pentru ea si si mai putin decat nimic pentru ceilalti. Am incercat prin toate metodele sa ne-o apropiem,sa vedem ce are in cap si in suflet dar nu ne lasa. A locuit mai bine de un an la sora mijlocie, iar inainte de Craciun,i-am spus ca dupa vacanta de iarna ma mut o luna la ele,sa invatam impreuna pentru capacitate,ca sa o pot lua la mine, sa intre la o scoala buna. Ce credeti ca a facut? A spus ca merge la tata in vizita de Craciun si acolo a inceput sa minta ca Oana si Dragos ( sora si cumnatul) o bat de i se taie respiratia,ca o pun sa stea cu Georgiana toata ziua (are 5 ani,nu trebuie hranita,nici schimbata de pampers) si ca toata treaba in casa numai ea o face .Asta in conditiile in care a certat-o cumnatul o data cand a prins-o cu ceva minciuni,iar sora mea ii spala si castronul in care manca,ii facea patul si ii spala pana si chilotii,numai sa invete , sa se spele si sa aiba grija ce face. Nu a avut interdictie de la nimic,daca a vrut sa isi viziteze vre-o colega a avut voie,daca voia sa stea la poarta cu fete si baieti din sat nu i s-a interzis,doar sa nu fie in cursul saptamanii,sau sa fie dupa teme. La examene a spus ca a facut tooot,si cand incercam sa ii spunem cate ceva vine replica"dar ce,eu sunt proasta? Eu nu stiu ce trebuie sa fac?" . Ultima chestie,o intreaba sora mijlocie inainte de rezultatele dezastruase de la capacitate, la ce liceu vrea sa mearga si vine replica" pai nu stiu,ca eu vroiam la Techirghiol sau la Constanta,dar Lali a spus ca nu ma vrea la ea,ca ce,sa il dea pe Bebe(fratele sotului) afara din apartamentul baietilor,si sa ma primeasca pe mine? A spus ca mai bine sa merg cu Gabi( fata concubinei tatalui meu) , la profesionala. " Iar eu nu am pomenit de asa ceva. Am certat-o rau,pentru ca mi-am amintit chestia asta cand eram toti in casa,si cu sora mijlocie de fata indraznea sa spuna"eu nu am zis asa" ,ca era sa ii infinga Oana mana in par. Deci eu ma declar invinsa,nu stiu cum sa o mai iau,si nu am ucraj sa o iau la mine,sa am grija de ea,pentru ca imi e teama sa nu minta si sa se apuce de alte chestii si sa fiu eu prinsa la mijloc. Daca i-am dat bani sau haine,am fost buna,dsaca am incercat sa intervin la educatie mi-a intors spatele. Desi ma doare,imi vine sa o las la mana ei,si doar sa o supraveghez atent,ca nu am nervii necesari sa stau de paza dupa o fata cu hormonii tropaind, care are numai minciuni pe limba si intepaturi. Sunt tare trista din cauza asta . Sper sa iasa din starea asta,sa isi dea seama ca nu o ia pe un drum bun. Eu una nu mai am putere sa ma lupt cu ea.
Imi cer scuze ca m-am descarcat aici,dar nu mai stiu cui sa spun,si cui sa cer un sfat. Toti im izic ca sunt rea,ca vai,nu vreu sa am grija de sora mea ,de parca daca stau in oras si nu la tara la mine umbla cainii cu colaci in coada ,si daca nu stam cu chirie ne lafaim in bani. Pe dracu,cu salariul lui Vali si cui ndemnizatia mea nu ne ajung nici sa traim.
Picky am ramas logata pe FB ,nu stau prea mult nici acolo. ,revin mai tarziu ,acum vreau sa halesc ceva,si sa ma interesez de scoli postliceale sanitare,stiu ca sunt 3 in Constanta, sa vad la ce se da examen. Cam tarziu,sper sa am timp sa recuperez materia de examen,ca ceva idee mai am eu,dar s-a pierdut in atatia ani de cand am terminat liceul, si sa fac ceva si cu viata mea,nu doar sa ma preocupe a altora.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
anna-mama spune:
La multi ani, Paul! Sa fii sanatos si fericit si sa o asculti pe mami!
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Petru si Pavel!
Lali, offf, cred ca esti necajita, nu stiu ce e cu copiii din ziua de azi...am inceput si eu ca mosi, dar serios, parca se strica lumea pe generatie ce trece...nu le mai pasa de viitorul lor. Cred ca se intampla asta ca li se fac poftele si nu realizeaza cat e de greu sa castigi banii. Eu tin minte ca era vital pt mnine sa fac o scoala buna ca sa am un loc de munca, si uite ca in ziua de azi scartaie job-urile si daca ai studii...offf...sper sa o ajute Dumnezeu si sa aleaga calea cea buna, poate sa se indrepte si sa-si faca un viitor asa cum trebuie. Important e sa fiti alaturi de ea si sa o indrumati chiar daca acum v-a dezamagit
Multumesc pt prajituri, aveam o pofta
Lali_mete spune:
Anna stiu ca asta e important,si o sprijinim,dar pana unde? Pana cand? Noi am incercat toate posibilitatile si parca ne lovim de un zid , nu e prima dezamagire. Atunci in iarna cand a mintit ca o bat sora si cumnatul a iesit urat de tot, tata nu a mai lasat-o sa se intoarca la Oana,p[entru ca a crezut tot,nici cu Oana nu vorbea, doar s-a dus sa ii ia bagajul,si atat,fara aexplicatii. Alea au venit ceva mai tarziu,si mi s-a incretit parul cand am pus cap la cap unele chestii. Si da,cred ca s-a invatat sa i se puna totul pe tava ,fara efort din partea ei. Am crezut ca va fi mai cerebrala/ Eu eram la fel,aveam un tel,sa termin macar liceul, ca de facultate eram sigura ca nu am bani,si ma descurajau atat de mult parintii cu neincrederea lor in mine incat nu am avut curaj sa incerc nimic,nicaieri. Noi am avut prea multa incredere in ea, am sprijinit-o prea mult fara sa vedem ca ea doar profita. I-am marit increderea in ea,am asigurat-o mereu ca e perfecta asa cum e,nu trebuie sa imite penimeni,ca ea trebuie doar sa invete si sa isi traiasca copilaria/adolescenta,ca si noi am avut varsta ei,si noi am avut multe onterdictii si foarte multe de facut in casa si curte. Uitandu-ma la ea imi aminteam cum memoram lectiile de la geografie si teoremele la matematica sapand porumbul si rosiile din gradina,plivind ceapa de iarba,si cum am luat bataie cu cureaua cand am venit cu rezultatele de la capacitate pentru ca am ajuns tarziu acasa. Pentru ca am ajuns tarziu acasa,nu pentru ca am luat nota mica. Dupa ce m-a invinetit bine mama,se lauda ca fata ei a luat apeoape 9 ,si ca o sa intre la liceu cu nota mare. Eu nu am avut copilarie,am facut chirpici in fiecare vara,si ma jucam cu ce imi aduceau neamurile,ca ai mei nu aveau bani de jucarii,pe ce se duceau nu stiu,ca nici alcoolici nu erau,la barbut nu jucau banii , mancare nu aveam cine stie ce scofeturi. Si totusi,am respectat minimul de libertate obtinut cu chiu cu vai, si m-am straduit sa imi respect parintii si tot ceea ce mi-au impus ei ,sa ii iubesc asa cum sunt fara sa critic si fara sa ma fac de ras.
Revin,ca cere restart laptopul.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii