Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 8
Simina1980 spune:
Ema-multumesc mult!Chiar uitasem de tantum spray!Maine la prima ora il cumpar si eu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
ninia spune:
Simina te cred ca ti-i greu ca nu mannca,pt orice mama este, cred, insa atata timp cat iti bea lichide nu te alarma. Da stiu cum e, a mea fata nu a vrut nici laptele pana acu 2 zile. Mergi la dr sa te linistesti.. Va las ca scriu de pe un tel si ma cam chiorasc. Sa vad daca imi si iese sa trimit msj
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes o opresc eu ,ceai fructat,trabuce si vougue
Ieri s-a rupt fibra importanta in oras din cauza furtunii care a fost dimineata,si uite asa am stat fara net pana la 22 si ceva seara.Azi de dimineata depun si actele de somaj..in sfarsit mi-au venit hartiile de la munca.Voi ati avut oleaca de limbarnita..
getik vad ca fugi de cotizatCe face ariciul?
picky asa e cum spune Ema cu transportul pe autocar..sper sa gasiti o solutie mai ok
simina multa sanatate la flacau
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Neata
Ne pregateam sa iesim la parc, cand a inceput sa se innoreze, tuna si sta sa ploua..deci
Am scos gim-ul la vedere, dupa ce l-am spalat ..si acum fiica mea vrea in el..am lasa-to si gata i s-a pus pata.."ata bebi? da, e a lu bebe, ..nu, ata teti..."
Vad ca isi pierde semnalul baby monitorul ...oare sa fie de vina nori si tunetele?!
Getik multumesc, voi ce mai faceti? cum mai e cu al tau?
Anna asteptam pozici multe...m-a amuzat faza cu Vladut si matura..chiar mi-o imaginam..ai baiat harnic ...Uite de ex ieri a fost ff cald si Stefaniei i-au iesit in unele locuri bubite rosii...nu sunt una ici si una colo ci sunt ingramadite una langa alta..formeaza o pata..apoi la vreo 3-4 cm alta pata de bubite mici cand i-am aratat pediatrei a zis ca nu-i nimic o sa-i treaca in timp... un antepremergator ala ar fi ideal asta daca nu are..daca are, at cauta sa-i iei o jucarie care sa-l atraga..de obicei la varsta asta, sunt cu sunete, muzica..
Ema, Stefania nu mai adora cortul cu bile..asa ca l-am strans, voi incerca mai tarziu sa il desfac din nou..poate cand o va atrage ..deocamdata ei nu-i mai place nici o jucarie, se plictiseste repede de ele..si daca-i cumpar una noua ca si-o doreste..e at pe moment apoi cand a ajuns acasa.le arunca de colo colo...ii placea la ikea bucataria ptr copii dar inca nu vreau sa i-o iau .poate de sarbatori...deja o mare parte din jucarii i le-am strans si i le dau prin rotatie mai tarziu..cu toate ca deja e plictisita de cele ramase...poate la gradi o sa ii placa mai mult ca-s copii si se va indemna sa se joace cu jucariile cu ea ...Pai colectia completa de la disney classic si prima colectie....le vede pe coperta cartilor pe care le-a primit de la tine si si le doreste...O solutie buna ar fi si cu autocarul..eu am trimis/primit decoderul si am platit 15 euro ...cu Virginia ar fi si mai ok, dar nu vreau ca sa-i dau o asa responsabilitate,mai ales in vacanta lor
Simina sanatate multa lui Andu si odihna multa tie.
Cris am vazut la stiri ca a batut ff tare vantul la mare..acum cum mai e vremea?! in sfarsit iti bagi actele ptr somaj..bravo
Lali tu chiulesti rua de tot da pe fb stai...
Andreea voi ce mai faceti?
Anna e tot cu reflux, imi vomeaza ff mult is des, dar atata timp cat ia in greutate e ok.. in schimb are zile cand e plangacioasa si zile cand e cumintica..ieri de ex mi-a plans ff mult..poate de caldura.. nu stiu...sus intr-adevar e ff cald si din cand in cand mai dua drumu la aerul conditionat, dar in dormitoare e racoare si ff placut sa dormi...si am vazut ca in domritor se linisteste...Crampe mai are, nu asa multe si sper ca si astea sa dispara. A facut niste falci si bulane , deja mi se pare ca nu mai e bebelus e ff curioasa, si rade cand o vede pe sora sa sau alti copii in parc...parca ar vrea si ea la joaca..
Stefi are momente cnad ma asculta is momente cand nu..deci nimic schimbat..in schimb e papagal...tot ce spune unul la tv sau noi in casa, repeta si ea..ii place sa cante..cand aude muzica la tv isi ia si ea microfonul sau un creion(am copil inventiv) si canta si ea.
Merg sa ma apuc de mancarea ptr pranz, ca daca tot nu e vreme de iesit afara..sau poate mai tarziu trec nori..oricum e ff cald afara ...pupici
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Neata,
Somnoroasa, m-a trezit fi-miu de la 8 cu toate ca m-am culcat azi-noapte la 4.00 ca am ajuns pe la 3.00 in Bucuresti
La multi ani, DanaMi!
La multi ani, David de Alynta! Sa cresti mare, sanatos si fericit! Mami, asteptam poze de la petrecere!
Citesc si revin daca ma lasa Vladut
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alynta27 spune:
Salutare! Multumesc mult de urari! Aseara am revenit. A fost un we frumos si relaxant.
Ieri baietelul nostru, cel mare a implinit 4 ani! Duminica sarbatorim ziua lui si 7 ani de casnicie!
Pe voi va cinstesc azi cu si !
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Simina, sanatate multa lui Andutu, sper sa nu fie nimic grav. Poate nu papa si de la caldura asa de bine, important e sa bea mult lichid si sa fie hidratat. Asteptam vesti bune! Sper sa reusesti sa te odihnesti zilele astea macar un pic
Ema, o sa ma uit la poze dupa ce scriu mesajul, abia astept sa mai vad zambaretul scump Multumesc de idee, nu stiu inca ce sa zic, cred ca-mi dau parintii cu ele in cap, nu sunt asa permisivi sa le fie invadat spatiul cu 100 de bile
Cris[/b], la balansoar ma gandisem si eu, m-am uitat pe net si sunt f scumpe, dar stiu calutii aia de erau prin supermarket, sa vad daca mai gasesc in perioada asta ca erau mai mult de Craciun, in perioada aia...
Revin..
madyrizi spune:
sal'tare!!!
am mai venit si eu...
cu intarziere urez LA MULTI ANI, DAVID!, sa cresti mare, sanatos si sa ii bucuri pe parinti cu reusitele tale...
anna, mihaita a primit o girafa playschool de care e foarte incantat . si acum o topaie de-i flutura urechile. http://fl1.shopmania.org/files/poze-imagini/7354/playskool-girafa-2-in-1~7353248.jpg e cam scumputa, dar e un deliciu...
picky, eu fac cum zici tu: daca vrei fac comanda eu si le trimit la tine, daca vrei fac comanda si le trimit prin ninia sau poate face prietena ei direct comanda ca sa nu mai fie posta pana la mine un cost in plus... cum doresti, dar legat de autocar trebuie sa am mai multe info ca habar n-am unde gasesc si cum si ce fel. omul cat traieste invata ... ai intrebat la libraria aia de pe net? poate au totusi o trimitere prin posta mai ok...
ema, tu cum mai esti? in afar de plimbareala ta pe care sunt extrem de invidioasa...
lavi, esti o chiulangioaca mai mare ca mine. voiam sa-ti spun ca okelarii de soare de la tine sunt perfecti pt. sotul meu. nu suporta lumina soarelui aproape deloc, asa ca okelarii aia sunt perfecti. e adevarat ca-i luasem pt. mine , dar nu-i pt. cine se pregateste...
mihaita face la olita cu 1-2 accidente pe zi, cand uita ca trebuie sa dam pantalonii jos ca sa faca la olita . probabil ca daca a stat cateva zile (cand a fost canicula) in popoul gol, s-a obisnuit sa se arunce pe olita fara nici o grija... asa ca uita de pantaloni.
la noi e aproape gata strada principala, dar in dreptul nostru n-au pus bordura, n-au facut trotuarul. cica si intrandul meu e pu s pe lista sa-l refaca. daca l-ar face as fi tare fericita ca nu ma mai fac pana la gat de noroi cand ploua sau ninge...
in fine, la renovat am stagnat din nou. cica duminica se duce sotul la hornbach sa ia materiale pt. renovat . e greu pana se apuca, apoi n-o sa se mai opreasca deloc... am eu grija .
revin, baietii mei vor sa ma faca knock-out pana la ora 13.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
buna fetele acu am reusit sa pun mana pe pc ca cu ary imi trece
cris acu am tip sa intru ca este urat afara bate vantu si nu pot scoate fata afara ca atare sta in casa. ary face numai tranai si incet incet ne obisnuim cu olita , a inceput sa ma strige mami si ma topeste la fel si pe tacsu tati el si mai lesinat ca mine, se joaca destul de frumos singurica si a descoperit o pasiune pt masinutele mici, bubitele au trecut ff frumos iar acum se reface dupa boala ff bine cu multa energie, miru ce mai face?
piky eu cu ary suntem bine doar ca ne chinuie niste masele pe amandoua iar cu cezar nimik nou sub soare daca ia pastila mai bea dar nu cantitatii industriale, fara pastila bea la fel acu vreau sa ii cumpar antalcool si sa ii pun fara sa stie sa vedem ce iese. oricum ma deamagit ff tare. tu cum te mai simpti?
anna a fost un scump vladut cu matura ai baiat harnic , bine ati revenit din concediu si acu te asteptam cu detalii multe si poze
alinta multumim de tratatie.
simina cum mai este andutu?
acu fug ca tre sa ridic picea dupa olita
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Deci fi-miu se juca cu tractorul in pamantul dintr-un ghiveci de flori si zicea ca tunde iarba, se facuse tot numai pamant si pe jos la fel
Getik, eu sunt ceva mai bine, nu mai mi-e toata ziua greata, dar nici nu pot sa mananc prea variat iar cu oboseala sunt tot la cote inalte
Picky, da, a dermatita pare a fi si la Stefi, faza e ca nu exista tratament de vindecare, trebuie doar tinuta sub control. La Vladut se face grunjoasa pielea daca nu am grija sa-l creia o pauzasc, ingozitor. Vai, mititica Anna, ce se mai chinuie cu refluxul sper sa scape cat de repede Stefi cred ca e o scumpa cum vorbeste, poate o filmezi sa o vedem si noi Si eu tot la bucatarie sunt ca am frigiderul goool
Mady, multumesc de idee, o sa intru si eu oe net sa vad la cati bsni se ridica. Faza e ca in aceiasi zi cu motul e si ziua mamei bebelului si nu pot sa ma duc fara cadou si pt ea
Revin, ca-s cu mancarea pe foc si cu copilul in cap