Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 10
Picky_toto spune:
Neata
Azi e sarbatoare?! At la multi ani Paul sa cresti mari mare si sa-ti bucuri parintii mereu
Una ii in relax incepe sa planga si una e in gim mananca agrise ca a vrut "fute mami" de dimineata
Alynta la multi ani fericiti si de acum inainte...sa va iubiti la fel de mult ca si pana acum.
Cris daca costul reparatiilor e mai ridicat decat valaoarea masinii la momentul actual, atunci se declara per-total. Noi asa am patit cu masina cealata..au decalrat-o per-total (dauna totala) si ne-a dat bani pe ea..bine ca au fost si ceva certuri uc asigurarea ca ne dadeau mai putini si nu puteam cumpara una la fel..asa ca am reusit sa scoatem un pret ok si sa luam una la fel. Uitati-va cam la ce pret se invarte o masina ca a vostra cu aceleasi optiuni ca ale voastre..si cereti un pret corect la asigurare...Bafta sotului la bac..
Anna am vazut pozicile din Grecia, v-ati distrat ff frumos, pacat ca a fost cma scurta vacanta..iar tu arati ff bine, mi-a placut mult rochita ta ..iar Vladut e o frumusete de copil
Ema am vazut pozicile, se vede ca baietii s-au distrat frumos si dupa cum arata in poze locul e ideal ptr a te relaxa. Ce sa-ti zic...fruntea sus, fi cu cativa pasi inaintea lui....si gandeste-te de acum incolo la viitorul tau si al copilului..ca sotul stresat deja nu mai e in peisaj
Lali de ce se poarta asa sora ta?! pai iti zic un singur lucru ..libertate prea multa. Si de aici tragi concluziile singura. Nu de alta dar am cazuri in neam, si e cu un an mai mica ca sora ta...Cand unui copil ii dai totul pe tava si nu-i ceri nimic in schimb (cu toate ca ii ceri doar sa invete, dar i se pare floare la ureche) atunci cam la asta sa te astepti... are in cap doar distractie, prostioare, baieti/fete, sa fie la moda, etc..
Ce-i de facut?! acum?! ar fi fost buna o scoala cu internat..dar nici scolile nu mai sunt cum erau odata... Daca o iei la tine la cum e ea acum o ia pe alte carari..deci clar nu o sa-i mai stea capul la scoala..si o sa te simti tu vinovata ca isi strica viitorul... Ar trebui sa o puna la munca...sa vada cum se castiga banul si cat de grea e munca pe langa scoala...
Aici de la 15 ani ai voie sa lucrezi legal...si vara multi elevi/studenti muncesc ...pe unde gasesc..in magazine, in sere, in restaurante ..etc...sa vada cum se castiga banul si sa vada cat de mult muncesc parinti ca sa le ofere la copii strictul necesar..iar daca ei vor nu situ ce telefoane sau mai stiu eu ce modernitati...merg la munca....Dar..romanii nu sunt asa..cum sa-si puna odraslele la munca? nu...fugi de aici....lasa-l sa se distreze ca are timp o viata sa munceasca mai apoi..si uite asa note proaste la scoala, multe prostii si au in cap doar baieti/fete...
Ar trebui sa primeasca aucm o lectie ca sa se destepte...si ce lectie...vara inca e in floare...la munca cu ea...acasa, in curte...trezita de dimineata de cand rasoare soarele si pusa la munca..;pedepsita sa nu mai iasa cu prieteni...normal asa ar fi trebuit facut si inainte ori de cate ori mintea ..
La ce scoala ar trebui sa mearga?! nu stiu cu nota asta mica...nu se mai fac repartizari? acum poti alege tu ce scoala vrei?! ar trebui sa o inscrieti la o scoala oricare si apoi daca va invata bine in a 9-a sa o transferati la un alt liceu...
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
getik1 spune:
neata am venit la cris buna ca deobicei
anna cred ca cezar la 31 de ani pe care ii are nu este destul de matur cu toate ca a avut o viata de ... langa parinti lui, cred ca sunt sechele ale copilariei care deabia acum isi arata existenta, am vazut pozicile din grecia si cred ca fost super frumos
cris si eu am invatato sa zica tactu si zice "tatu"[-)))], bafla lu nato azi la bac tinem pumni, si ce ai tras cu skoda si cred ca inca mai ai de tras pana o vezi la locul ei in garaj
ema este o problema dificila sper sa gasiti rezolvarea cat mai curand
mady e bine ca mihaita se duce si cu pantalonasi la olita ary nu vrea nici asa daca o prind face dar sa spuna nu decat cand face pe ea
lali paul sa fie sanatos si numai bine sa primeasca, legat de sora ma asteptam la asta tu nu te mai supara ca ii faci rau lu bebica vb la tel
fug ca ary zbiara de nu stiu ce
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
eu am pus ariciu la culcare ca era maraita si cadea din picioare a intrat cu capu in masa, in tocu usi si acu ma apuc sa fac o fasole batuta cu ceapa prajita pe deasupra si niste dulceata de zmeura din recolta proprie, eu nu mai intru pana maine seara ca plec la mama in dupamasa asta si nu am unde sa mai intru asa ca va pup si neauzim maine seara
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alynta27 spune:
Buna! Multumesc de urari!
La multi ani celor ce poarta numele Sf Petru si Pavel!
Eu am o stare nasoala. Fata urla daca o las jos, Matei si David trag de mine, iar casa arata ca dupa razboi...
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Eu abia am ajuns acasa, sunt cam obosita si fara chef ...
O zi frumoasa!
P.S. Am scris mai mult de 3 randuri, da?! Si sa stiti ca am citit tot, dar nu stiu ce sa mai zic.
Bafta, Nato! Sper ca te-ai descurcat bine azi la mate.
Ema, suntem alaturi de tine!
Lali, imi pare rau de ce scrii despre sora ta ... ar trebuie intr-adevar strans un pic latul libertatilor, mai ales acum in timpul vacantei.
Cris, ai rezolvat la Fortele de munca?
Alynta, lasa treburile ca ales tot se fac ... cred ca is mofturosi si din cauza vremei. Eu asa m-am saturat de ploaie ...
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
ahaaaaaaaaaa...am tot vazut ca se vorbea azi de onomastici,dar nu stiam..oricum nu sunt eu aia bisericoasa
A sunat de la Skoda..cica s-a facut poze la masina si acum se fac constatarile de ambele parti ca sa vedem cat de mare e paguba.Tineti pumnii ca sa nu fie dauna totala ca morrrrr.
Am depus dosarul in sfarsit.E ca curul in sistemul nostru..ma gandeam ca astia de la ITM colaboreaza cu ei de la Fortele de Munca si au o baza comuna..de unde frate?? Trebuie tu sa le duci n'spe mii de hartii.Daca ai lucrat doar cu contract de munca si nu ti-am facut operatiile in cartea de munca,e fix nimic.Trebuie sa ai tu acasa o arhiva unde sa stochezi toata hartogaraia.Iar daca ai nesansa sa trebuiasca sa ajungi la sojaj sau mai stiu eu pe unde..pai alergi de iti ies ochii si te umplii de nervi si timp pierdut.Ca sa nu mai zic ca somajul se da in functie de "stagiul de cotizare"= vechime in campul muncii..sa te impusti si nu alta cu astia.Am dat azi la telefoane de am innebunit si am rezolvat treaba pe jumate.Am facut rost de contractele cu firmele care sunt din bucuresti,dar pentru cele din constanta trebuie sa ma duc la ITM si au program numai luni si marti de la 8:30 la 13:30..mirific ,nu?
ana multam..a terminat proba la mate,a venit acasa si mi-a aratat ce subiecte le-au dat..concluzia?m-a apucat cu lesin si ma uitam la unele puncte ca curca in lemne.. .Fata,pai tu graviduta te vrei supla ca Naomi? hai ca m-ai facut sa rad.Lasa ca bebe trebuie sa creasca si sa fie sanatos.Bag seama ca ai mai multa treaba acasa in concediu decat daca ai fi la munca..
lali sa-ti traiasaca feciorul fata, si sa fie sanatos si voinic.
Tu nu ai gresit cu nimic,iar ca sa o iei la tine pe sora ta,pai ai face o greseala.Lasa lumea sa comenteze,nu te uita in gura lor ca si tu le ai pe ale tale,iar daca ai casa ta,pai ati muncit frate si numai voi stiti ce sacrificii ati facut ca sa fie a vostra.Problema surorii tale e urmatoarea : LIBERTATE PREA MULTA !.
Exact la fel am patit cu sora mea..dupa ce a murit maica-mea,ea a fost prea mica ca sa realizeze ce se intampla..toti au tinut-o in brate si i-au oferit totul pe tava numai ca sa invete si sa aiba un viitor bun.Nu a fost constransa sa munceasca cum am facut eu,nu i s-a impus sa nu iasa afara in cursul saptamanii sau sa nu se plimbe cu prietenii ori de cate ori a vrut..cica sa nu lipsa lipsa mamei.la un moment dat noi vorbeam si tot noi auzeam ce spunem ca ea nu mai dadea 2 bani pe noi..mintea de rupea,fura din casa ..in special bani(m-a lasat o data fara salariul luat cu o zi inainte de am chitait o luna intreaba ca nu aveam nici bani de paine),pleca si venea la ce ore avea chef..ca i s-a PERMIS.Rezolvarea e urmatoarea..pusa sa aiba grija de ce e in curte,cot la cot cu ceilalti,pentru munca depusa sa primesca bani o data pe luna,putini, ca sa-i fie invatatura de minte.Sa vada ca viata nu e usoara si ceilalti in jurul ei se zbat pentru ziua de maine si nu sunt datori sa ii faca ei toate poftele.mai pe scurt..fara menajamente ca e cea mai mica..sa invete notiunea de ban castigat si de a fi un ajutor pentru ceilalti asa cum au facut si ei cu ea.
E dur ce ti-am zis,dar iti spun din propie experienta.Pana nu am pus-o pe sora-mea la munca si nu i-am mai dat nici macar un leu pe mana,nu s-a invatat minte.Acuma munceste..cu juma de norma ce-i drept,dar nici alte posibilitati de un alt job nu sunt pentru ca atunci cad i s-a spus sa invete a facut ce a vrut ea.
Si cel mai important..sa fiti in continuare alaturi de ea,sa nu o respingeti cand va cere ajutorul sau un sfat.
picky mi s-a spus de la asigurator ca valoarea masinii se calculeaza in functie de km rulati,optiunile de pe masina,si vechimea masinii.E din 2006 mititica si are aproape full options pe ea, si 79 000 km rulati,am luat-o cu 10 000E si o acum nu mai valoreaza decat vreo 5 000E .Sper ca totusi sa nu fie asa nasol si sa mi-o repare.
getik/b] sa seram ca o sa fie mai repede acasa si in casuta ei ca tare mi-e dor sa pun mana si sa o fugaresc pe strazi.. .Off mititca..pupam cucuiul sa treaca mai repede
alynta capul sus mamicule ca maine sigur va fi o zi mai buna
[b]andreea dap,e adevarat ca ai scris mai mult azi.Si eu sper ca a facut ceva..el era cam dezamagit,si speram la un 5 .Dosarul mi l-a primit,am urcat si sus in birouri ,dar cica e musai sa am vechimea in evidentele lor care nu e trecuta pe cartea de munca.Important e ca mi l-a primit si pana luni-marti fac eu rost de toate contractele pe unde am lucrat.
Fi-mea e pe buda si a facut no 2,acum asteptam sa-l si terminam si sa poate facem si no 1, ca sa o pun sa doarma ca mi-a mancat ficatiiiiii
Mirunel terorista
BAZAR
Picky_toto spune:
Hop si eu, astept trezirea Stefaniei ca sa le scot afara ..Ca bate oleaca vantul si e mai ok ca ieri...nu mai e asa zapuseala...
Getik uite ca pe tine te uitasem mama sa-ti raspund...barbatul asta al tau are nevoie de o smotoceala buna ca sa vada ce comori are langa el...ce sticla o sa-i tina de cald? sticla o sa-i zica tata mai tarziu?! off a luat-o pe urmele lu tacsu ...nu-i bine..deloc pupam buba lui ari si sa nu mai cada sa se loveasca
Alynta off mami mai poti cu 3?! vin sa te ajut la curatenie?!
Andreea da..ai scris mai mult si te iertam ..
Cris sper ca macar si 5-ul ala sa-l ia dar sa ia odata bacul, nu?! deci in ro se face altfel..iar te iei de copil?! pai de cate ori ti-a mancat ficatul sigur nu-l mai ai...pune mana si spune-i sa se dea si la rinichi ca aia macar is 2
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
buna seara!
am avut niste nervi azi... ca nici n-am vrut sa impart nervii cu voi.
pe la 10 dimi s-a inchis transmisia la cablu. pe la 12 o sun pe vecina (nasa lui mihaita) s-o intreb daca nu merge si la ea. ea imi zice: pai, vecina, au venit unii si au scos stalpul vechi si mi-au pus mie pe gard toate firele de la cablu si de la internet . si ea era la serviciu, iar baiatul de 10 ani singur acasa. a durat vreo 3 ore pana am reusit sa prind deranjamentele. le explic tolomacilor ce se intampla, iar ei spun ca o sa vina pe seara cineva.... m-au luat nervii si le-am zis ca e un copil care se poate accidenta si o belesc. dupa 2 ore m-au sunat sa ma intrebe daca e totul in regula
pe la 11 am descoperit ca nu functioneaza nici netul. firma de cartier, foarte serioasa. sun la ei, le spun care e problema... au venit in 3 minute cu masina si si-au pus firele pe stalpul nou.
apoi m-am dus la posta si am avut numai suprize neplacute cu produsele luate de pe net dar rezolvabile partial...
eu sunt si in perioada de nervi intinsi a lunii, asa ca ma manifest mai porcos si n-am deloc rabdare...
asaaaa... acum gata cu problemele mele marunte, altii au probleme serioase.
cris, tinem pumnii pt. masina si somaj. sotul sigur va lua bacul. pacat ca nu se mai poate copia ca pe vremea mea . astia sunt tampiti daca gandesc ca un om care face liceul la seral sau ff poate sa dea bacul ca un elev care a studiat 4 ani, zi de zi. e la mintea gainii ca e o diferenta ca de la cer la pamant. eu am o prietena care nu s-a dus sa dea bacul de vreo 3 ani ca spunea ca nu are nici o sansa ...
lali, io n-am ce sa spun despre surioara ta. n-am experienta si n-as sti ce sa te sfatuiesc sau ce sa spun... doar ca ii va veni mintea la cap cand va fi prea tarziu si atunci va realiza ca nu mai poate da timpul inapoi. problema e cand isi va da seama: cand va avea un copil singura? cand va fi incurcata cu un tip care nu-i ce trebuie? cand o sa aiba un serviciu la care o sa se speteasca pe nimic? cand va va cere ajutorul si va vedea ca nu o mai credeti si nu mai aveti incredere in ea?... multe intrebari... P.S. sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos, iar tu fericita si implinita!!!
getooo, ia o bata si da-i o batuta sotului ca sa se trezeasca. s-a prostit? e tanar... ce DD... daca acum o ia asa, mai tarziu ce face? nu e o scuza cu copilaria si alte prostii d-astea... ce a fost, a fost, acum are alte prioritati. nu are timp sa-si planga de mila...
alynta, casa mea arata mereu ca dupa razboi. aaa, si curtea la fel. totul e plin de jucarii. nu ma mai obosesc sa strang nimic pana seara la culcare. si atunci ii pun pe ei sa stranga. mihaita a invatat ce inseamna sa stranga jucariile . eu nu am reusit sa spal aragazul de o saptamana. si am tot gatit... asa ca lasa-le incolo ca ai timp sa le faci...
ema, cuvintele sunt de prisos. pacat ca inca te mai doare pe tine...
picky, n-as putea sa ma intorc asa devreme la serviciu. cred ca as lua-o razna. si asa imi e greu, nici nu ma gandesc cum ar fi fost sa-l las pe mihaita asa de mic fara mine .
andreea, . cand intri in concediul adevarat?
ma duc sa-mi adun mostenitorii si sa-i pun la nani. poate si adoarme cineva.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si viugue
sunt putin intoarsa pe dos,dar vad eu zilele astea ce si cum si remediez problema,chiar de-ar fi sa iua masuri dure.
La Multi Ani Darius Stefan,ce faci anaela ?
picky pai eu cred ca deja a inceput sa-mi atace si rinichii ca uneori parca ma mai injunghie asa,intr-o parte ..
mady o,ce zi de kk-o ai avut,asa au pretentia toti sa le dai banii si ei servicii cand au chef.Adevarul e ca sunt de-a dreptul tampiti..vorba ta,oameni la 40 de ani fac seralul ca deh..au nevoie,si li se dau aceleasi subiete ca si cum ieri ar fi terminat liceu.Fata,cu copiatul nu prea sunt de acord..cand am dat eu bacul a venit o tanti in clasa si noi toti ne dadeam de ceasukl mortii si numai eu stiu cate nopti am pierdut invatand,si ii tranteste lu' ala rezolvarile.A mea mandra nu strage jucariile,ba le insira si mai tare..cum ai reusit sa-l inveti pe Mihaita sa le stranga?da si mie reteta ca vreau si eu,plssssss
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Darius! Sa cresti mare si sanatos!
Offf, nu ma lasa Vladut deloc la calculator Ieri am fost la tara o fuga, s-a distrat Vladut pe cinste cu animalele, nu mai voia saplece de acolo. Am facut si ceva poze, dar sa vad cand m-o lasa piciul sa le descarc
Cris, sper sa ia nota de trecere sotul, tin pumnii! Pai nu ar fi rau sa fiu fotomodel eee, dar ce ma enerveaza e ca grasimile de pe mijloc abia le dadusem jos, greu s-au dat duse si au venit primele la loc dar si eu bag la ciocolata Bine ca ai rezolvat toate treburile ieri A fost cumnintica Miru?
Picky, pupam papacioasele mici! Ma tot gandesc cum reusesti tu sa gasesti timp de forum cand eu abia pot cu Vladut, dar cand o sa fie doi Dar tot nu va parasesc eu de tot
Getik, tocmai ca sotul a avut o copilarie neplacuta ar trebui sa nu-i ofere si el lui Ary asa ceva, de ce sa treaca mititica prin episoade cu tata beat si certuri in casa...spune-i asta, si poate ca o face pe Ary sa sufere il va face sa se schimbe
Mady,lasa nervi, ca le rezolvi tu pe toate
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR