Buburuze de 2009 in actiune **17**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Back to work!
Si ce bine a fost acasaaa!
Andu e mai bine,a mai trecut raceala si a inceput sa mai pape-nu f bine dar macar mananca ceva!
Am citit cam tot dar nu prea mai retin nimic-deh sunt inca cu mintea in concediu......offffffff ce as trage o tura pana la munteeeeee.
Lali-nu stiu ce sa te sfatuiesc cu privire la sora ta decat ca o sa-i vina mintea la cap dar o sa fie cam tarziu!La Multi Ani cu intarziere ptr Paul!
Cris-bafta cu actele ptr somaj si cu masina!.
Anna-acum intru sa vad pozele din concediu!Lasa ca o sa dai jos repede kilogramele-acum ai deja experienta!Nici Andu nu face inca la olita!
Getik-nu e o scuza ptr sot ce a fost in copilarie,din contra ar fi trebuit sa invete ceva si sa fie tocmai invers!
Mady-bine ca s-a rezolvat repede macar cu netul!Hai ca trece si perioada asta a lunii!
Va pup pe toate!Ma apuc de treaba!Dar revin!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
nu prea am rabdare sa va citesc, va multumesc pt gandurile indreptate spre noi. inca nu pot sa definesc starea in care ma aflu si incerc pe cat posibil sa ma detasez, in mare parte reusesc. vad ca la mine e valabila o chestie, asta adunand toate prin care am trecut pe parcursul vietii....'nu-mi da Doamne cat pot duce'....pt ca se pare ca e fara sfarsit, zilnic aflu cate ceva, in fine. trec eu peste asta ca-s majora si vaccinata.....important e ca sunt impacata cu mine, imi place de mine exact asa cum sunt.
in rest ce sa va zic...Darius e bine, creste si face pozne, clasic, a inceput sa lege cuvinte din ce in ce mai clare si chiar se chinuie sa zica cate 2....'mama hai', 'nani ham ham', 'mama stai'....chestii de genul plus fraze lungiiiiiiiiiiiii pe limba lui....acu se pupa in oglinda. e cam nervos, probabil ca se transmite agitatia mea interioara...dar trecem noi si peste. am decis eu cu mine ca macar o perioada sa nu mai vb de situatie, sa nu ma mai gandesc, macar sa incerc, sa las lucrurile sa se decanteze, asa ca n-an sa mai vb despre asta o perioada
va doresc o zi frumoasa si usoara

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

S-a trezit micuta si isi cere dreptul...cea mare mamanca cerealele apoi vreau sa le imbrac sa iesim afara la joaca in parc..E ud nisipul si stiu ca se va balaci in apa di parc, dar nu am ce face..ca vede alti copii..sper doar ca la ora asta sa nu fie nimeni pe la apa si at am scapa de udatura mai ales ca nu-i chiar asa cald afara ptr o balaceala in apa rece...

Intru eu mai tarziu cand imi pun copila mare la somnic ...adica dupa ce vin din parc ..
Va pupacesc pe toate si ne auzim mai tarziu.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Mi-am revenit dupa ce v-am scris. Mi-a luat fata vecina si am facut casa curata. Azi e iar la ele.
Am faurit blaturile de tort. Vreau sa fac 2:unul pt noi(va fi surpriza pt sot) si unul pt baiat. David mi-a zis ca vrea tort cu avion, dupa ce 2 ani a avut tort trenulet! Speram sa ajungem si la cumparaturi azi- o parte le-am facut. Sotul are inventar vineri si sambata si e bine sa le am toate acasa. O zi buna!
Fata mea doarme prost. Dintii intarzaie sa-i iasa.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Pe unde umblati?
Alynta-ma bucur ca ti-ai revenit!Spor la treaba cu torturile si sa ne arati ce ti-a iesit!
Picky-gata plimbarea in parc?Acum e frumos la voi si ploua la noi.Nici nu zici ca e vara cel putin noaptea cand chiar ne e frig in casa!
V-am pupat!

Mi-e cam dor de Lavi!Pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las cafeluta proaspata

Noi am plecat pana la urma la pescuit Am inchiriat o casuta si inoptam aici, Eu am bagat deja o tura d somn si m-am trezit sa mananc ciocolata, asa ca va si scriu. Vladut baga somn, sotul inca e afara la pescuit

Am comandat si cadoul pt baietelul de care va spuneam, multumesc tuturor pt idei, pana la urma i-am luat un balansoar maine ne ducem sa-l ridicam. http://www.littletikes.com/toys/Image-Zoom.aspx?ProductID=2173&MediaID=JPD1618A_OL.jpg&BackupImage=productimages/full/f_1618_C.jpg Cum vi se pare?

Simina, ma bucur ca Andutu e mai bine si ca tu te-ai odihnit Cand plecati in Turcia?
Ema, te inteleg si te imnratisez cu drag, suntem alaturi de tine
Picky, s-a balacit Stefi? Ce placere au sa calce in balti si sa se joace Vladut m-a alergat azi pe dealul din spatele baltii de nu mai puteam sa ma misc, cica sa fac sport sa nu se mai puna kilogramele
Alynta, spor la facut torturile, asteptam impresii de la petrecere si poze

Puuup

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele,va las ,prfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

nu ma simt prea ok,o as revin mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Neata,
Am venit si eu la !
Anna-la sfarsitul lunii septembrie pleca in Turcia-mai avem ceva de asteptat.Super cadoul ptr sarbatorit.Are si Andutu ceva de acest fel si desi la inceput nu ii placea acum e innebunit dupa ea-a botezat-o "cuca" de la "uta-uta cu caruta".Distractie placuta la pescuit!Cand incepi munca?
Cris-ce ai patit? sa treaca repede!

Ma apuc de treaba!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele am venit la cat am citit eu s-a trezit si picea ca atare trebuie sa plec sa o hranesc. eu am racit ieri in oras ca mma prins o rapaiala de ma facut ciuciulete si acu ma doare in gat si tusesc rau, daca ma simpt mai bine mai dupamasa mai intru va

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Desi sunt acasa m-am baricadat in bucatarie, printre cratiti. Zici ca am un batalion la masa. Am facut ardei si dovlecei umpluti, bors de vitel, mai am in plan un chec dar dupa ce mai strang prin bucatarie ... zici ca a trecut taifunul.

La Suceava e Soare!!! Sper sa fie frumos zilele astea!
O zi faina sa aveti!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput