Buburuze de 2009 in actiune **17**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
is home alone cu una bucata pitic...deci am treaba, nu gluma.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si noi raportam oz i cu soare si ceva nervi! Salutare!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Deci numai la Constanta ploua?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

las simono sa va mai spele si pe voi ploaia

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ne-am intors acasa. Din pacate s-a terminat si concediul meu, de luni iar la munca si pra rpede nu mai vad eu liber

Va las pozici pe mail si de la tara si de la peste, sa-mi vedeti taranul pescar

Simina, ooo, mai ai ceva de rabdat, partea buna e ca nu o sa prinzi caldurile alea sufocante in Turcia. Ma bucur sa aud ca Andutu se joaca cu un astfel de balansoar, am vazut ca si Vladut a fost incantat de el cand l-a vazut, abia l-am dat jos de pe el spunandu-i ca i-l facem cadou lui David Stiu ca nu se bucura acum d el ca nu merge in picioare inca, dar as vrea sa fie ceva cu care sa se joace mai mult timp.
Getik, sanatate multa
Cris, ce ai? nu ne tine pe jar, spune-ne ca esti bine
Ema, spor la treburi

Si la Bucursti s-a mai incalzit, macar nu mai ploua.
Mai am sa-i cumpar cadou mamei baieteluilui ca maine e ziua ei si tatalui meu, si habar nu am ce sa le iau

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi!!

Acusica plec dupa Paul , imi e un dor de el de ma topesc !

Las eu ceva cafelute premergatoare celor de la Cris.

Crisulica ce ai mamicule? Ce s-a intamplat? Sper ca esti bine si a fost doar din cauza vremii.

Am vazut si eu ceva balansoar de plastic pentru un copil si pentru 3 in kaufland aseara,si am vazut si ponei,de fapt i-am vazut cutia,ponei-balansoar. Asta din urma era 190 ron,celelalte balansoare habar nu am ,ca dormeam pe mine.

Eu va pupic si va urez un we frumos, ma pregatesc sa fugf dupa puiul meu scump.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 30+ cu Ioana Teodora
AMR maxim 10 saptamani

Mergi la inceput

Neata,

Ce faceti?

Eu am fost harnica ieri si am rezolvat si cu cadourile celelalte Azi am un drum de facut la banca, sa ajung dupa rezultatele analizelor si sa fac cumparaturi de mancare. Treaba am multa, dar sunt constienta ca nu am cand sa o fac pana pl;ec la petrecere.

Lali, da-i un pup mare lui Paul de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

morrrrrrrrrrrrrrrrrr
am scris un ditamai mesajul si s-a sters

va dau pentru a doua oara ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

ana am vazut in ukltimul postit ca ai pus pozici,dar stai asa ca sa scriu la fetele astea ca daca mai pierd o data mesajul mor de nervi.lasa fata ca ai timp si de spot peste 1 an,deocamdata trebuie sa creasca bebele.Miru e cuminte pe unde plec cu ea,asculta si ne intelegem de minune,iar acolo la fortele de munca a fost atractia diminetii
simina multam,mai am de la bucale sa proimesc un contract pe mail ca le-am facut o cerere mailuitasi apoi sa fug pana la ITM c-ta ca sa mai fac cerere si pentru un contract de aicea si gata
ema asculta la mine fata,indiferent cine vrea sa0ti dea informatii cu privire la el,spune-i ca nu te intereseaza,ca asa mai mult rau iti face si te rascoleste.Mi-e dor de nazbatiile lui Dariusica
picky sa inteleg ca la voi e mai ok vremea decat la noi..
alynta vezi ca e musai sa pui si pozici cu torturile,da?
ana ce matinala ai fost ieri,la pescuti zici..vreau si euuuuuuu.E super fain balansoarulsigur o sa ii placa sarbatoritului.
simina vad ca tot vorbiti de concedii,e super fain ..Eu cu al meu nu am reusit sa plecam never in 10 ani.Mereu a aparut cate ceva si a trebuit sa ne amanam plecarea ..O singura data am fost pe picior de plecare:bagaje facute,totul pregatit in cel mai mic detaliu,si incercam sa ne hotaram in ce parte e tarii sa plecam si dintr-o data am inceput sa dau afara si sa imi fie un rau de am zis ca mor.Nici macar cu 5km/h nu putea sa mearga masina ca dadeam afara.Eram gravida
getik ai luat ceva de raceala?sa nu ia si ary
andreea fata,pai tu ai bucatarit acolo pentru o intreaga garnizoana .E fain ca la voi e timpul fumos..
ema e clar daca eti de tura si alone cu micul terorist
ana astea cu cadorisirile4 in stilul asta m-a dat peste caop...mamaei lui poti sa-i iei ceva de la bamboo(set din acela de baie si care e pana in 50 ron) si tatalui tau..aici e cazul sa intervina sotul sa te ajute cu un sfat
lali multam de tratatieam avut ceva neintelegeri cu al meu..trebuie sa inteleaga ca nici mie nu mi-e usoar mai ales ca am atata timp de cand stau acasa si toata ziua in curul sectoristei.Ieir a fost o zi cu nervi intisi la maxim si discutii,dar le-am luat pe fiecare si sper sa intelaga ca nu sunt de fier..Fugi si adu-l pe paulica acasa
ana sa ne spui ce ai cumparat mamei baiatului si tatalui tau ca sa ne inspiram si noi pe viitor.Distractie placuta la petrecere

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, ma bucur ca esti bine acum. Lasa ca intelege nato! ce a facut ieri la bac? Pai, am fost aseara la mall si erau reduceri, am fost norocoasa, i-am luat tatei o camasa 100% bumbac, sport de vara, f misto, si-a luat si sotul una pe alte culori, a costat 49 lei Si pt mama baietelului, am gasit o gentuta micuta care merge purtata la o tinuta casual si in ea i-am pus niste cercei si o bratara, cadoul ei m-a dus cam la 65 lei, eu zic ca am iesit bine avand in vedere ca si toate produsele sunt de firma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana vazut pozeeeeeee..Ce facea Vladut la ora aia asa matinal; cu furculita in mana?cumva saramura?.Suepr faina locati..zi cu parculet pebtru copii.Pescar il face tata,nu?
Fataaaaa,ce bine se intelege cu animalele,ma bucur ca nu-i e frica de ele..a mea m-a innebunit cu "caii" si cand am vrut sa o punem pe ponei cand am fost in parc,a inceput sa o ia la fuga.Aoleooooo,catelusul ala de la bunica a avut parte de un tratament special nu?.
A fost ok ieri la bac,lui ii e de matematica care si mie mi s-a parut destul de greu,mai ales pentru ca el dupa mai bine de 10 ani a reinceput seralul si nu mai era in tema cu cei de la zi,dar subiectele au fost unice.
pai ai facut niste alegeri foarte bune pentru cadouri,si daca zici ca sunt de firma,inseamna ca sunt si de calitate buna

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput