Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 7
getik1 spune:
neata am venit la am duso pe mami la autobuz si acu ma duc sa fac curat in bucatarie cat fimea rupe un catalog de la avon
la mine este un timp oribil arde soarele si bate un bant de te ia pe sus si cred ca o sa ploua .
ema vrem pozeeee
cris vezi m-am conformat am venit la cafea
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Pupicei si de la noi,
Maine dupa-amiaza plecam spre Romania, off, repede a mai trecut timpul.. Concediu mai am pana lunea viitoare, asa ca imi fac calculul si poate mergem si vreo doua zile la munte, apoi sambata trebuie sa fim la un taiat de mot.
Crisule, dar aveam vestele de salvare pe noi, nu aveam ce sa patim. Vladut era si cu vesta si cu colac, protejat la dublu, asa ca ne-am balacit in voie
Simina, lasa-l incet sa se obisnuiasca cu nisipul. Baietelul cu care am mai fost in prima zi a inceput sa urle cand a atins nisipul, apoi cu zi ce trecea se obisnuia pana nu a mai fost nicio problema. Vladut nu are treburi de-astea, e in stare sa mearga si pe cioburi numai sa-si atinga scopurile.
Azi la restaurant a spart un pahar un bebe de la o alta masa. si ce credeti, fi-miu s-a repezit la o matura pe care o fixase mai devreme si s inceput sa mature
Picky, si la tine pare a fi tot un fel de dermatita, asa se usuca si la Vladut pielea de la bubite daca nu-l dau cu crema Mergi la un dermatolog, macar sa stii sigur ce e. Si eu ziceam ca nu-l mananca pe Vladut, dar de curand am observat ca se scarpina pe mana doar can ii apar bubitele Pai ce cautai in largul marii fara vesta de salvare daca nu stii sa innoti? Eu stiu sa innot, dar nu prea am rezistenta, asa ca nu ma risc sa ma arunc la 20 si ceva de m adancime fara vesta. Si eu vreau sa-l dau pe Vladut la innot, mai pe la 4 ani, cred.
Mady, tare Mihaita, e bine ca face la olita Mai lasa-l si tu pe Alex nitelus sa simta ca-i vacanta, ca apoi iar il iei cu concursurile si olimpiadele
Getik, pup alusca mica, ma bucur ca a trecut varicela
Ninia, mult succes lui Mathias la innot, sper sa-i placa si sa cada in mainile unui profesor bun, conteaza mult
Ema, asteptam pozici cu pitic si mamic la Campulung
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Aaa, si va rog, dati-mi si mie idei ce cadou sa-i cumpar baietelului la care mergem la taiatul motului!!! Mi-e tare greu, desi am copil care nu de mult a trecut prin asta si are o gramada de jucarele, nu gasesc nimic potrivit si cu copilul, cu ce are deja, si cu finantele....Baietelul nu merge inca in picioare singur si este inca fff bebelus, dar mi-ar placea sa-i iau ceva cu care chiar sa se joace (nu haine)
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
sara buna
am pus pozici pe mail comun, sper sa va placa. eu nu apar in astea, sper cat de curand sa pun mana pe aparatul cumatrei si sa descarc si de la ea, acolo cred ca apar. o sa-i vedeti pe prichindei facand baie in piscina, in Bistrita, pe malul unui parau in drum spre Codrul secular, la care nu am mai ajuns pt ca era de mers destullll si cu piticii, cam greu, la picnic in padure si cateva pozici cu muntii nostri. in rest....fu bine, ft bine, am avut vreme frumoasa, exceptand ultimele zile si ne-am relaxat.
ana de la metro noi am luat cortuletul care se vede mai bine in ultima foto....e micut, incape si in casa si are si vreo 50 bile din plastic, moi....mie mi se pare un cadou super....eu i-am luat piticului nanutei lui Darius un sac cu bile, cortulet nu am gasit atunci, le vezi in foto care sunt facute prin casa sau is prin piscina aia mica, si tzancii sunt terminati, in delir cand dau de bilele alea....sunt 100, acu, cu alea 50 care sunt si in cutia unde e si cortul....ne-am facut de treaba....dar ei se distreaza
va pupacesc, seara frumoasa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa..doar ce m-am trezitdar avem calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
La Multi Ani David,sa-ti traiasca flacaul alynta
LA Multi Ani DanaMi, sa fi sanatoasa si fericita laturi de familie si cei dragi
[g]getik hai ca ai scapat de cotizat de data asta
ana mie si daca imi pui 5 veste de salvare si imi dai si o salupa si tot nu reusesti sa ma convingi ca sar in mijlocul marii..am o frica de nedescris.Be-leaaaa Vladut uite fata ce baiat saritor si harnicut ai..daca nimeni nu a observat paharul spart,el deja vroia sa dea o mana de ajutor.Nici nu stiu ce cadou sa iei la motz..in orice caz,ceva care sa nu aiba pise mici ca sa le bage in gura..Finutul meu la mot a primit un balansoar din acela calut care necheaza si canta si mai da si din coada.E in jur de 150 ron,poate chiar mai putin.Vreau sati spun ca si acum e innebunit dupa cal si toata ziua l-ar calarii
lali ai forte proaspete? Eu le-am facut vant aseara pe la 10 si la 11 deja dormeam
ema ce joaca a fost pe giner-miu acolo,mai ales ca a avut si partener de distractie.Cort din acela cu bile avem si noi si toata ziua bilele sunt imprastiate prin casa .Sueprbe peisajele la munte
ninia[/b] suber marfa tortul
Mirunel terorista
BAZAR
getik1 spune:
am venit la si in timp ce o savure ma uit la poze cu ary
la multi ani david sa cresti mare sanatos si sa ai parte de tot binele din lume
sory ce copii frumosi si strengari , iar picu este un scump care se simpte ff bine
piky ai doua comorii frumoase, m-am topit cand le-am vazut, si caravana este super, sa avezi parte de un concediu reusit in ea cand plecatii
ema ce scump e darius cu fesu in cap este un scump si peisajele si ce balaceala hi hi hi.
ana ce incantat era vladut de mare tu cum te mai simpti?
ninia superb tortu si banuiesc ca delicios
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Hop si eu
La multi ani David, sa cresti mare si sa-ti bucuri parinti la fel cum ai facut-o pana acum
La multi ani Dana, sa fi fericita si implinita alaturi de familia ta
Eu is fara timp..acum imi beau cafeaua pe fuga si ma apuc de treaba..insa fara chef..de dimineata am intrat direct in curatenie in dormitoare, si apoi hranit, imbracat copii si iesit la parc..ca aucm e ff cald afara si e mai bine sa stea in casa sa doarma..S-a balacit Stefi prin apa din parc ca deh fiind ultima sapt de scoala aici, nu se mai tin ore si ii scoate pe copii afara la distractie...la balaceala din parc
Nu am citit decat asa pe fuga, nici macar pozici nu am vazut..nimic..dar voi incerca sa recuperez zilele astea..diseara cam pe la 5-6 le scot iar la parc, deci pana at trebuie sa fac si mancarea ...
Mady, Ninia multumesc ca va oferiti sa ma ajutati cu cartile. Daca ar fi asa, Mady de unde le vei cumpara? de pe net sau de la librarie?! Da simplu ar fi cu autocarul, cu atlassib sau euroline, sau prin Ninia..numai ca nu prea mai sunt sigura de posta romana..nu prea ajung la destinatie... Oricum trebuei sa gasim o modalitatea usoara, fara ca sa va puna prea mult pe drumuri si nu prea costisitoare ...
Va pupic si o sa-mi fac mai mult timp de forum cand vine ploaia aici..cica pe miercuri
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
buna fetele
sarumana de aprecieri
picky, mady uitati de posta romana, costa mult si nu merita. la atlassib e 1,5 euro/kg, pachet nu mai greu de 20 kg, iar nu se merita ca sunt grele....deci singura solutie e Virginia. picky ca sunt in urma, care carti vrei? de la care editura?
Simina1980 spune:
Salut!
Eu sunt in concediu pana miercuri,vreau sa-mi mai incarc bateriile ca ma simt cam obosita.
Andutu e racit si nu mananca-nu stiu ce sa mai fac sa-l fac sa manace macar un pic-am sunat pediatra si abia miercuri ne poate primi ca e la Bucuresti.
Va pup!
Mai vin maine,sper!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
simina....vezi ca am scris acum vreo 2 saptamani de un virus ce 'pe piata' acum...se manifesta ca o raceala usoara, eventual muci, febra si lipsa poftei de mancare pt ca in gat ies niste afte. sfatul medicului este hidratare intensa, daca febra o ia razna se da in 'cap' cu nurofen si cam atat. pt alinare locala, tantum spray. odihna placuta