Buburuze de 2009 in actiune **17**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Am dormit de-am bubuit..execptie trezirile sectoristei cand a cerut apa.

alynta offf, nu o fi vreun pui de virus de i-a luat pe toti dintrodata?Multa sananate la copilasi sa se refaca repede
picky fata,daca vrei clad si soare,vino incoace ca noi ne coacem de cateva saptamani de zici ca suntem in luna august.Si Dojo meu pute,cu toate ca-i dau sa pape echilibrat ca sa zic asa,ce mi-a spus veterinarul lui..parca as pune furtunul cu apa pe el ca poate o sa se racoreasca,dar mi-e sa nu ii fac rau pe de o parte.EU propun sa lasi bicicleta pentru altii si tu sa te reapuci de condus ca sa vezi ce ok este.Cred ca dragostea ei pentru bebe mic se rezuma si la cateva muscaturi asa.. ca sa arate ca ea este sefa.
simina ziceai ieir de nisip..primul contact al Mirunei cu nisipul a fost anul trecut la plaja,cand am zic ca o sa inghita tot nisipul.Acum are in curte groapa ei cu nisip si daca vreu sa o tin incaltata acolo,nu am nici o sansa,ca se punde in funs si trage de incaltaminte pana o da jos.LAsa-l asa incaltat pana o prinde el curaj si vezi ca incearca sa se descalte singurel
mady mai sti ce bucatar cu renume o sa fi Alex?.Lasa fata ca o sa fie bine,ai sa vezi ca o toama ca o as vina si cu lucruri bune,nu numai gaura in buget
picky sunt 2 serii de carti din colectia Disney.Eu am o colectie fara prima carte,si din cealalata seria o singura carte din toata colectia de 12 carti.Dar le-am tot vazut prin librarii si o sa vad cum faca ca macar 1 carte pe saptama sa-i iau si sa terminam si noi ambele serii.Am vazut si eu linkul,si sa mor daca nu mi se pare scump..in librarie sunt si cu 11 ron bucata,ma refer la cea din km 4-5 ca acolo am vazut.
ana in mijlocul marii ??eu daca nu ating nisipul cu picioarele mor de frica,mai ales in apa.Innot fix ca un ciocan care se duce la fund.O sa incerc sa ma stapanesc si sa fiu calma..e musai sa caut tehnici de abordare a bunicilor si de autocontrol pentru mine.Ana,deci ai un flacau istet si haios tare.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi !!!
Va mai amintiti de mine? Sunt eu,dezertoarea,aia care fuge mereu la umbra de vita de vie, si mancat cirese/capsune/zmeura la tara la soacra-sa!

Eu m-am intors de joi seara,Paul abea dupa 1 vine acasa,ca ii place mult la mamaita lui. Totusi,nu imi dati si mie un rand de palme sa ma scoateti din starea jalnica de lene amestecata cu draci degeaba si cu paranoia ? Musai sa ma mobilizez sa fac tot ce mi-am propus ca sa ma simtesc si eu bine,ca altfel cad in butoi mai rau. Adica trebuie sa termin tot ce am inceput: perdelele de cusut(mai am una) ,curatenie de facut,dar asa,generala,cu spalat si calcat tot,curatat toti peretii,aragaz,dulapuri ca la carte,ca o firma de curatenie profesionala( ma ajuta cumnatul si sotul) , doua posete croite,mai am sa le cos( le fac si pe astea curand) ,si niste plastilina de modelat,alba si rosie, sidefate. Am neste modele de bijuuri in capatina,trebuie musai sa le duc la finalizare. Am inceput de ieri proiectul meu" finalizare lucruri incepute",si am inceput cu vecina. M-am dus la ea,i-am explicat cu frumosul ca e ultima oara cand ii vorbesc frumos(educatia bat-o vina,nu pot ridica tonul la oameni in varsta,mai ales daca nivelul ochilor nu e acelasi,ca e mai mica decat mine la inaltime) ,i-am spus ca daca imi mai gasesc o singura chestie pusa la uscat murdara,nu mai pune in veci haine la uscat in afara balconului si nici la uscator ca am grija sa ii ajunga in strada. I-am spus ca imi scot tigania la iveala si nu o sa ii placa. A dat vina pe nepoti mai,unul de 8 luni si o nepoata de 5 ani,ca ar fi aruncat amandoi mancarea pe teava de scurgere de la balcon. Am ramas ,ce nepot precoce are la 8 luni. I-am replicat ca nu sunt nascuta ieri,ci in urma cu vre-o 25 de ani,si ca in zilele alea cand mi-a patat hainele de 3 ori in 2 saptamani,nu a avut nici un nepot la ea. Se pare ca e tot tuta,dar sa ii vad moaca atunci cand isi va gasi hainele prin fata blocului. Si vecina de la 1 a spus ca o ia de gat,ca nu i s-au mai curatat hainele copilei de zoile ei. Aia a mai scuturat-o odata.

picky frumoasele fete. Poate e un piculet de frustrare la Stefi de o mai si composteaza pe Anna , ca e mica si ea si nu intelege multe chestii. Si cum nici nu se poate exprima cum trebuie,ca sa iti explice ce o face sa reactioneze asa,iti dai seama ca frustrarea creste. Si eu mi-am muscat sora de fata cand eram mica,si aveam totusi aproape 4 ani. Am muscat-o rau de fata,imi aduc si acum aminte,ca m-am asezat langa ea pe pat,si vorbeam cu ea,si pentru ca nu imi raspundea,ci dadea sa adoarma ,am apucat-o de fata. Am luat bataie atunci,si nu am mai facut a doua oara. Nu recomand acelasi tratament,fereasca Sfantul, ci sa vorbesti cat mai mult cu Stefi,sa ii explici cat de des poti ca le iubesti pe amandoua,ca Anna e mica,si cand va creste mai mare se va juca cu ea,si o va iubi mult,si vor merge in parc impreuna,si ca mami si tati le iubesc pe amandoua la fel de mult.

Anna ce distractie pe capul vostru,vreau si eu plimbare cu barca,dar nu ma urc intr-una fara vesta de salvare solida pe mine. Abea astept sa vaz poze.ma bucur ca au mai trecut greturiel,in curand vor trece de tot,si o sa te bucuri de sarcina.
Simina poate evre-unul dintre voi mai retras si va mosteneste ,de aia nu se baga in jocurile altora. Si e inca micut ,mai ai rabdare pana se poate exprima foarte bine,si o sa poata socializa mai mult. Unora le place mai mult sa observe,nu le place sa participe. Al meu se baga in mijlocul lor,si daca sunt copii mai mari,sau pustoaice de 14-15 ani si mai bine,ca alea il iau in brate si vorbesc cu el,si lui ii place tare. Face "ooo" cand vede fete cunoscute.

Mai voiam sa scriu ceva dar am uitat ce. Revin mai tarziu,ma apuc de nitica treaba acum.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 29+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata si de la mine

Scriu olecuta cat stau la cafea..ca apoi ma apuc de calcat

Fiica mea mare asteapta sa plece cu tacsu dupa copii..iar cea mica inca-mi doarme, ceea ce e bine ptr mine...
Vremea e de rahat..ploua mocaneste si te face sa fi moharat ...da ma rog, ne destindem prin ikea putin ca mergem sa ne uitam de ceva....il lasam pe baiat la alex si mergem doar cu fetele(oricum de mai mult nu ar fi loc in masina)

Mady pai ai putea sa le iei de la librarie si sa mi le trimiti?! Nu stiu cat e prin posta, dar stiu ca e mai ieftin cu autocarul.numai ca poate ptr tine e mai complicat. multumesc mult ca te oferi sa ma ajuti, esti o draguta
Laura multumesc mult, nu stiam ca se fac comenzi si in afara Ro, numai ca o sa fie poate mai complicat si nu ma siguranta ca vor ajunge...chiar citeam comentarii acolo is cartile le ajungeau dupa 2 luni de la comanda..iar eu zic ca-i ff mult
Anna, Stefi nu se scarpina cand ii apar bubitele, de aceea cred ca-i o forma mai usoara...si ca tot vb de dermatita..tony a avut pana la 10 ani bubite rosii pe corp, mai ales pe maini, picioare, omoplati..i-au trecut..eu am niste bubite rosii pe maini, picioare si omoplati care la apa calda se accentueaza si se vad ff tare si imi simt pielea ca smirgalul, acum par asa uscate..oare tot dermatita e?! ..sau e pe baza hormonala?! ca de cand am ramas insarcinata cu Stefi s-au inmultit mai tare... in fine la medic nu am fost..poate ca nu le-am dat importanta...
In larg?! frumos..numai ca eu am o experienta ff "placuta" cu largul marii...acolo era sa-mi vad sfarsitul ..ca deh daca inot ca toporul la fund (adica nu stiu sa inot), noroc cu un salvamar ca m-a salvat ... iar de at nu prea mai sunt prietena cu marea, de aceea nici la piscina nu merg, sau nu-mi bag capul sub dus...Imi doresc ca pe fete sa le dau sa ia cateva lecti de inot, mai ales ca din cl 1 vor merge la bazin, si nu vreau sa fie nepricepute..si sa isi invinga teama de apa, mai ales ca Stefi are frica sa-i pui apa in cap sau pe fata...si nu vreau sa creasca cu teama asta ca mine.. Fff frumos Vladut, si ff istet..bravo pustiule
Cris as veni mama cu mare drag acolo insa ...planurile nu prea ne lasa...asa ca anuml asta tot aici ramanem...Pe potaie al meu trebuie sa-l si tund...off greu e cu caine..mai ales ca trebuei sa ai grija si de el ..daca l-as da as vrea sa-l dau la cineva care se va ocupa de el...al meu zice sa-l punem pe net ...pe mine parca nu ma lasa inima..dar nici sa-l chinui asa nu pot ca nu am timp si de el si la plimbare cu 2 copii si un caine e greu..ca l-am mai scos si stiu...mai ales cand stefi incepe sa se crizeze pe strada, si sa fuga in stanga-drepata si sa ai grija de un carucior si de un caine...o iei razna..Te asigur eu Pai sunt convenabile la pret in librarie...mie imi plac cartile si as vrea sa le am ptr fete si cele din prima serie din "colectia adevarul ptr copii" si cele din "disney clasic" si am mai vazut si enciclopedia disney parca tot ptr copii...ff frumoase...
Pai sa vad cum fac, ca ajutor de la neamuri nu am...a sunat-o si pe sora-sa al meu sa o roage ca ea sta in Cluj si e librarie acolo..si nu are timp ca-i ocupata, ca tot in deplasari e..etc..mai ales ca libraria e deschisa si in weekend..dar ma rog....tu imediat le sari in ajutor si cand e vb sa te ajute ei..nu au timp
Lali deci vecinei ia intrat pe o ureche si ia iesit pe cealata....super tare ...mai ales ca a bagat la inaintare un copil de 8 luni si unul de 5 ani ce pot spune..decat ca asa is unii oameni...si aici sunt uscaturi prin padure..avem si noi una langa noi, vecina care cred ca nu-i place mutra noastra..Ca ne tot trimite din cand in cand biletele de "dragoste" in posta .da nici nu o mai bagam in seama....ca am inceput sa credem ca are ceva la tartacuta ..sa nu-ti mai zic ca is pe aici se gasesc vecini ca a lui Cris care nu au ce face decat sa-si dea in judecata vecini..si stii ptr ce?! ca gardul viu dintre ei, a crescut prea mult la vecina si unele crengi i-a acoperit aleea ei de intrare la casa...deci tara arde si baba se piaptana... Fata tu mananci fructe sanatoase nu gluma...vreau si eu o soacra cu fructe din astea prin curte...cred si eu ce piticul se simte bine acolo, doar are spatiu si poate alerga peste tot plus ca-i si rasfatat .....Spor la curatenie;...

gata fug sa ma apuc de calcat sa calc cateva pana vine al meu ..

pupici si weekend frumos cu soare nu ca la noi cu ploaie

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Sti ce i-am facut sectoriciului ca sa nu ude patul cand doarme ziua? Mai am 2 scutecele de unica folosinta de la catel si sunt noi-noute..ei bine,am pus una bucata scutec sub copil ca sa nu imi faca vreo baltoaca in pat

lali ai tras o sosea mama,de i-ai intrecut pe aia cu autostrada lor.Fata,mai ai multe de facut?nu ai obosit toata ziua?Moamaaaaaa ce tupeu jegos pe baba sa spuna ca nepotul de 8 luni manjeste rufele la tot palierul.Asta cred ca are nevoie de proteza.Pariu ca vecina de la 1 o sa o ia de gat inaintea ta?Nu de alta dar sigur va recidiva .Ai grija ca ficiorul asta al tau maine-poimaine vezi ca-ti aduce mandra la usa si el e abea la gradinita..dar nici cu fii-mea nu mi-e rusine ca si ea are preferinte la baietii mari cum vede gasca de pusti,hop si ea intre ei si casca gura.
picky azi vad ca te-ai vorbit cu Lacramioara sa faceti sosele.Cred ca la tine e ceva si pe baza de hormoni,Pucai s-ar putea sa ii treaca pana va mai creste..noi nu mai avem sanse.Asa e,sunt mult mai convenabile la pret in librarie,dar trebuie sa urmaresti periodic ca nu au toata colectia odata.Cand am umblat eu pentru Miru cu gradinita,aveau doar numerele 2,3,4,7 si 8..spuneau ca asteapta sa mai primeasca,iar eu aveam nevoie de primul volum.Ai si tu o vecina de ma doare capul..cred ca din lipsa de ocupatie unii nu au ce face si se apuca de rautati,ca sa mor daca le inteleg judecata

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello!!!

azi am gatit ca era vremea numa'buna de asa ceva...

picky, am fost pe la posta cu alta treaba si am aflat cat costa un colet pt. beljica: 67,85 lei coletul + 10,50 per kilo... cum adica pe autocar? se poate trimite si asa? habar n-aveam... nasul meu e in beljica de o luna si o sa vina si nasa+ fii-su dupa el prin august. nu stiu sa-ti spun in ce oras vin si nici daca se baga sa-mi duca un colet. o sa intreb ca sa nu mor proasta ...

uffff... m-a exasperat mihaita cu olita. face la oala din pura placere. mergem de 20 de ori pe ora sa ducem pishu la toaleta ca daca nu-l ducem repede se spala cu el pe fatza sau ia el oala sa o duca ceea ce inseamna insirat prin casa si pe el .

alex a venit de la socri ieri la 22 si a plecat azi la 10 la ferma unui coleg, in afara bucurestiului. sa vedem cand vine inapoi ... ca il amenint cu lectiile de vacanta si de aia nu mai vine acasa.
aaa... ieri a venit acasa ca i-am luat trotineta noua, ca altfel... nici o sansa. acolo il tin socrii ca in puf: ii fac ce mancarica vrea, il plimba prin parcuri, nu-l pun sa faca lectii... trai nineaca .

eu cu sotul parca suntem in luna de miere . ne intelegem asa de bine, ptiu sa nu ne deochem ... e de acord cu toate schimbarile care vreau sa le fac, nu protesteaza la cheltuielile mele aiurea, sta cuminte cu copiii si ma lasa sa-mi fac treaba sau ma ajuta mai mult...

revin, mihaita iar se spala pe oki... si nu cu apa...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

sper ca nu ma puneti sa cotizez ca sunt leftara, dar nici timp nu am avut ca mai sta de aproape 2 sapt la mine cateva zile saptamana asra a fost la ea acasa in rest la mine si nu ii place sa a vada la calculator zic ca ce eu am venit la tine si tu stai la calculator
in fine aine dimineata pleaca si sper sa am mai mult timp
ary este mai bine maine face 2 saptamani de cand are varicela asa ca scapam, operatiunea chilotel merge incet si prost adica se ridica dupa olita face 3 pasi mai incolo desface piciorusele si face pipi si imi zice mama "cacatu"
sper sa apuc sa citesc, dar timpul este scurt rau de tot acu fug la nani

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Seara buna
maaai ce de mult ati mai scris aici!! N-am apucat sa citesc tot, asa ca nu pot spune multe la fiecare in parte.. is si obosita ( cand nu sunt?!) Da mi-a iesit tortuuul super , mult de munca la el insa am fo f multumita de cum mi-a iesit..am sa pun poze pe mailu comun, maine ca acu deja dorm..
Multumesc la toate pt complimente , imi si place mult sa e fac,, acuma mi-i mai greu cu 2 pofticiosi care misuna pe langa mine si vor sa ajute .. Azi i-am trimis cu tati afara ca nici o sansa sa fac ceva.
Picky daca costa asa mult trimisul in Be as putea sa-ti iau eu coletul cand mergem in Rom , Mady cred ca le poti trimite si in Romania, daca tot te-ai oferit sa le iei, banuiesc ca nu costa mult un colet trimis in tara. Daca va hotarati trimit adresa prietenei mele prin pm. Noi mergem pe 15 iulie si stam vro 3 sapt. Eu mereu iau carti si dvd-uri pt copii cand mergem , insa nu stiu daca le gaesc exact pe cele care le vrea picky...
Mathias e maine invitat la ziua unui coleg de clasa, habar nu am cine-s parintii da o sa mearga si e tare incantat!
Ca veni vorba de inot, nici eu nu stiu sa inot, aici mai toata lumea stie , copii astia invata de la 5 ani sa inoate. Asa ca l-am inscris si pe baiat pt primele lectii de inot cum incepe vacanta, are in fiecare zi cate o ora lectie de inot, acu n-am gasit decat de la 9 dimineata un loc disponibil si sper tare sa reusesc sa-i pregatesc pe amndoi dimineata ca sa ajung la timp..
Merg la somn ca abia mai vad ce scriu , sper sa pot reveni maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ninia, in ro costa 3 lei coletul. nu-i mare branza . doar daca vor cei de la librarie sa trimita ramburs la mine costa 8 lei si daca trimit eu mai departe costa 3 lei ca io nu trimit cu ramburs, am incredere . deci in total ar fi vreo 10-11 lei in plus la cat costa cartile. deci f.f. putin comparativ cu cat costa de trimis in be...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
ce faceti mandrelor?
daaa....asa e Picky (merci de telef), am fost plecati la Campulung....de joia trecuta, de cand n-am mai intrat, pana azi.....am plecat pe fuga si nu am avut timp sa va anunt.
va dati seama ca-s cam in urma cu ce vb voi pe aci si slabe sanse de recuperare.
noi ne-am simtit bine, am facut baie in Bistrita, mai mult copii de fapt, am papat pastrav, am fost prin paduri si munti....si cam atat. o sa descarc foto si o sa pun. va pup si seara frumoasa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaa
ma asteptam sa gasesc cafele si tigari date,dar uite ce somnoroase sunteti..asa ca tot eu fac onorurile...avem ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

doar ce m-a trezit,da?Apeluri perdute de la fina pe telefon,copil treaz si mufat de tati.
Aseara mi-am pus aerul conditionat..e viata frateee

mady ce fain e ca ai ajutor din partea sotului..mai ales cu copiii.De ce e vacanta fata,nu ca sa se distreze si copilul?repede il ameninti tu cu teme de vacanta
getik daca vi acum de dimineata la barfa,o sa inchid ochii si nu te pun la cotizat
ninia imi dau seama ce inseamna ca tu sa fi in plina creatie si kinderii as misune pe langa in speranta ca nu esti atenta ca ei sa mai ia o framiturica din dulce
ema bine ai revenit cuscra,te asteptam la o cafea

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput