Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 5
madyrizi spune:
simina, dar daca vine un alt copil sa se joace cu el cum reactioneaza? se joaca sau ramane retras? sau daca il duci tu intr-un grup de copii, sa se joace cu jucariile lui, sta acolo? se joaca sau vine langa tine daca te indepartezi?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Simina1980 spune:
Mady-daca vine alt copil nu se joaca-sau daca se joaca ma urmareste tot timpul sa vada unde sunt-nu cumva sa plec.
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
madyrizi spune:
simina, eu cred ca nu se simte bine daca nu e cineva din familie langa el.
picky, noi am cazut in extrema cealalta . mihaita sta din placere pe olita, face si de cateva ori pe ora doar sa stea pe olita si sa mergem apoi la toaleta sa aruncam pishu . am crezut ca va fi mai simplu afara, dar e mai usor in casa. in casa il las la tzoaca goala si se aseaza singur la olita. afara mai face si prin pantaloni ca nu spune inca ce vrea...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
Picky_toto spune:
Intrebare: De unde pot sa cumpar cartile din colectia Disney? cele care s-au vandut cu ziarul Adevarul? Noi avem doar Clopotica si Pinochio, primite de la Ema, dar le-am dori pe toate, mai ales ca sunt pe coperta cartilor in spate si Stefi le vrea.
Stiu ca exista librari Adevarul, dar nu stiu daca au acolo cartile.
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
http://www.cartile-adevarul.com/colectia-completa-disney-classic-12-p-323.html
cum ti se pare?
NOUTATI IN ALBUM
Picky_toto spune:
Mady multam peste asta am dat si eu, dar cred ca doar ptr cei din Ro se poate comanda..clar pana in Be nu o sa le trimita. Pretul e ok..mai ales ca, cartile sunt ff frumoase si ff colorate..mie una imi plac iar Stefi e incantata de ele.
Gasisem o soluite sa ii rog pe nasi sa le cumpere din Sibiu, dar nu au librarie Adevarul acolo si clar nu isi vor da interesul sa le ia din alta parte... iar la maica mea nu aplelez...
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
daca vrei te pot ajuta eu sa le cumperi de acolo si le expediez la tine ... am si pe cineva care vine in beljica in august, dar nu cred ca se baga .
NOUTATI IN ALBUM
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Mady multam peste asta am dat si eu, dar cred ca doar ptr cei din Ro se poate comanda..clar pana in Be nu o sa le trimita. Pretul e ok..mai ales ca, cartile sunt ff frumoase si ff colorate..mie una imi plac iar Stefi e incantata de ele. Gasisem o soluite sa ii rog pe nasi sa le cumpere din Sibiu, dar nu au librarie Adevarul acolo si clar nu isi vor da interesul sa le ia din alta parte... iar la maica mea nu aplelez... Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011 Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
http://www.cartile-adevarul.com/informatii.php#plata uite aici scrie ca livreaza si in afara romaniei..
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
anna-mama spune:
Buna,
Fi-miu doarme lat. Azi, am inchiriat o barca si ne-am tot plimbat pe mare, am facut baie in mijlocul marii intr-o apa de un albastru de vis, l-am bagat si pe Vladut in apa cu noi sa se obisnuiasca cu adrenalina de mic, a fost f tare...Vladut nu mai voia sa mai venim acasa desi se facuse ora 15.00 si el nu mancase decat cativa biscuiti, marinar il face mama
Picky, asa se intampla si cu pielea lui Vladut, imediat ce de caldura se umple de bubite mici si rosii pe care daca nu le dau cu crema devin ca o piele fripta, rosu inchis si pielea scortoasa, in sezonul rece nu are nimic, si am observat ca se mai si scarpina pe unde ii apar mai multe
Crisule, nu mai bate teroriciul, ca asa fac toti la varsta asta si al meu....cate nu face si rade, fix la fel. Pup eu buculita ei sa treaca usturimea.
Simina, nici Vladut nu se baga in seama cu copiii, asteapta ca ei sa faca primul pas si eu sa-i dau ok-ul la joaca, dar si cand isi face cate un prieten nu s-ar mai dezlipi de el. Poate trebuie sa stai mai mult langa el in momentele in care se joaca cu copiii ca sa prinda gustul distractiei. Fi-miu e topit dupa un baiet
el nazdravan si se tot ia dupa el la prostii, ultima oara a cumulat cu buza si nasul spart, de atunci nu-l mai lasa taica-miu sa se joace cu el, il ocoleste fara sa se prinda Vladut...mi-e mila ca Vladut mereu ma intreaba de copilul ala Suuces cu job-ul sa fie asa cum iti doresti!
Alynta, sanatate multa si putere sa treceti cu bine peste toate
Mady, spoor cu renovarile, asteptam pozici apoi
Lavi, te asteptam cu vesti despre voi
Getik,
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Sa va povestesc, mai devreme Vladut se batea pe burta si-mi zice "Mama, bat pe bebe" si eu il intrebcare bebe, la care el imi zice ca are Vladut bebe in burtica Ii spun ca doar mami are bebe in burtica si el se uita mirat la el si ma intreaba "Vladut are doar bulic si tzitzi?"
SI ultima lui achizitie este care este stanga si care este dreapta, e asa de tare, merge cu motocicleta si doar ii zic "ia-o la stanga, sau ia-o la dreapta!" si el executa
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 14+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR