Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 13
emanouela spune:
neata
trecut cu brio prima zi de cand suntem doar noi 2
merci ano dar nu fac nic, doar sa vad de pitic, ceea ce oricum e o incercare majora pt mine
cris orice aflu nu ma mai afecteaza pt ca am ajuns la stadiul in care nu ma mai mira nimic. trece
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ninia spune:
Fetele cucuietele noi suntem bine,Elenei ia trecut varicela!!Asa ca in sfarsit am scapat si putem pleca in vacanta linistiti!! Nu prea am avut timp de forum ..incerc sa recuperez si intru mai pe seara.. A da am sa dau si datele ca tot bantui pe aici sa ma treceti la listuta! tot mai tarziu..
Chris uitai sa zic ca vazui si pozele tale de la destrabalre..moama ce slabuta si sexoasa esti! T esti cea cu rochita albastra nuu?
pup pe toate merg la bucatarit, revin!
emanouela spune:
ninia, cuscrela e cealalta nesuferita slabanoaga si sexoasa, cu rochitzohanoracul alb
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
buna seara fetele eu sunt bine cat de cat dar sunt ff ragusita, azi m-am certat cu cezar la cutite si sunt varza cauza este vechea poveste
ary este bine duracel mik copil pe langa ea, acu fug si eu la nani
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la [caefa],perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Doar ce m-a trezit si eu si sunt obositaaaaaa.Maimutica mea e in pat la noi la stiri si face fitze la bibele cu lapte,scoate ea noste cuvinte pe acolo,dar nu o bag in seama ca face si mai rau,o las sa-i treaca bazdacul de personalitate.
ninia ma bucur ca i-a trecut varicela Elenei,in sfarsit acum puuteti sa faceti planuri de iesit afara din casa.HAi cu datele ca le asteptam ca sa punem alaturi la restul listutei. Tipa in albastru e chiar sarbatorita,je sunt imbracata cu a zis cuscrela si am parul blond si prins in coada de cal,alaturi de una bucata soata extra-vesela in tricou cu "93 " pe el.Ce te-ai bucatarit?
ema asa e,am oleca de colaci dar deja am intrat la sport ca nu mai tine,ma vreau sexoasa rau
getik fetita,nu va mai certati,prinde-l dimineata la cafea in bucatarie cat doarme Ari si discutati cu calm..daca e greu asa,lasa-i pe un bilet scris ce te doare si apoi discutati
Trebuie azi sa mergem sa achitam moghilele ca e data scadenta,si poate si o tura de plimbareala cu mandra ca e innebunita dupa iesiri si copii.Vreau sa vad ce telefoane au pe acolo si pentru ca fac 2 ani de abonament la ei,sa vad si daca ceea ce-mi place mie pot sa-l iau la prelungirea contractului
Mirunel terorista
BAZAR
Serialbastre spune:
Neata! Cafeaua e gata ... bauta!
La Suceava nu ploua, asta da veste buna. Sper sa iesim azi la plimbareli.
Mai am in plan o chinezarie cu orez prajit si carne de vita sa vedem ce o iesi. A propos de bucatareli, am schimbat fata blogului culinar. Daca aruncati un ochi ziceti-mi cum se vede.
Mai am aproape o saptamana de activitate si apoi intru in concediu. Sper sa vina mama de la Galati in curand.
O zi frumoasa, fetelor!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
anna-mama spune:
Neata,
Am luat si eu rezultatele de la bitest, sunt bune
Ieri am fost la o petrecere de mot la curte, f frumos, Vladut s-a distrat si a dansat de nu mai putea, toata lumea se topea dupa el pt ca era cel mai implicat din copii in toate activitatile. Au avut si niste animatori si numai al meu voia sa joace jocurile propuse de el Apoi, seara, s-a bagat la hore Eu in schimb am obosit f tare, mai toata ziua in picioare dupa el (aveau o piscina fara protectie pt copii). Cadourile au fostcu succes
Andreea, hai ca mai e putin si te odihnesti si tu Blogul arata delicios F frumos, imi place
Cris, cand le da rezultatele la bac? hai ca va tin pumnii sa fie bine Vrei mobil nou? sa ne zici si noua ce gasesti
Ema, te descurci de minune
Ninia, ma bucur ca e bine Elena, te asteptem cu datele pt listuta
Getik, sanatate multa
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Salut, suntem ok, doar ca fara chef de pc..
Stefi acum urla si e ff maraita , nu stiu de ce..dar urla ...
Anna doarme..
Azi au ramas acasa cu tati, mai bine de 5 ore, mititica Anna a suspinat dupa tatzi si Stefi dupa masa(deh obisnuita cu mine)...
Eu am fost cu Virginia(multumesc mult inca o data) prin magazine la cumparaturi..mai exact la cautat rochie ptr botez si cununie...am gasit ceva dar inca nu-i completa..trebuie sa-i mai iau cate ceva..vreau sa le iau din timp pe toate ca sa nu le las pe ultima suta de metri ...
V-am pupacit
Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai