Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 14
getik1 spune:
bna fetele eu sunt tot cu raguseala nu mai trece si colac peste pupaza am febra musculara ca am fost la adunat de buretii in paure ca nu am mai scapat de cezar
piky sper ca ne arati si noua rochitele da
cris ar fi ideal sa vb asa cu cez dar este cam greu avem prea multe probleme
ana scumpic foc cretulinu tau
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa....
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
dau si de baute ..soata a luat bacul
andreea e mult mai ok pagina de pe blog,si retetele alea sunt
ana deci ieri la voi a fost rost de distractie la maxim.ma bucur ca au iesit bue rezultatele,de altfel,nici nu avea cum sa nu iasa ok.Aseara s-au afisat rezultatele la liceu ,dar si pe pagina ..suntem happy ca am scapat de un stres.in mai putin de 1 luna fac 2 ani de abonament,si am fost sa mi-l reinnoiesc si sa-mi iau la odferta samsung 3350,acela wifi..de fapt,ma puneau sa-l cumpar,le-am trantit-o si noi ca sunt hoti pe fata si nu-si respecta ofertele listate,si nu ma mai intereseaza serviciile lor.
picky de abea astept sa ne arati ce ai luat ca tinuta
getik fata,dar cu miceliul din pivnita ce ai rezolvat?ai reusit ceva?parca ziceai ca ne vrei de cliente.Multa sanatate si te astept la cafea
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Am venit la !
Cris-felicitari sotului ptr bac.Am vazut la tv ce rezultate au fost si m-am speriat!
Anna-acum ma bag sa vad pozicile-super v-ati distrat!Ma bucur ca au iesit bine rezultatele la analize.Cnad te mai duci la doctor?Poate iti spune si ce ascunde burtica.
Getik-imi pare tare rau sa aud de probleme cu sotul-daca cauza e tot bautura pune mana si ia masuri ptr ca cu cat amanati cu atat va fi mai rau.Cu asta e mai greu decat cu fumatul si afecetaza toata familia.
Picky-vrem sa vedem achizitiile!Ma bucur ca ai iesit ptr cateva ore asa te-ai mai deconectat.
Ema-lasa ca te descurci tu singura cu Darius ca doar esti invatata!
Andreea-super blogul.Eu nu am curaj sa ma apuc sa fa ce scrii tu pe acolo dar cine stie poate cand voi mai creste
toate fetele!
Noi ne pregatim de gradinita:am fost ieri la Zara si i-am luat ceva de imbracat baiatului(blugi,o bluzita si o camasuta-o groaza de bani )-se anuntau reduceri dar nu am gasit nimic frumos la reducere-dar daca tot m-am dus sa-i iau ceva ........Andutu e bine-i-a trecut raceala cu mancarea tot greu.....ne rugam de el sa manance dar are si cu cine semana.....
Va pup,revin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Buna! Noi am petrecut frumos ieri. David a cerut tort avion si m-am conformat! Am facut unul si pt noi 2: 7 ani de casnicie facem azi! Am vrut sa mergem la gratar, dar vremea rea ne-a tinut in casa. Pana la urma am facut mici si frigarui la un gratar electric pe balcon si la un grill pe aragaz
A primit o bicicleta de la nasi(urmeaza sa i-o cumparam noi din banii lor), o carte joc cu povesti- f faina, omuleti gem indieni, luptatori, microfon- de care e ff incantat, un compleu de vara, avion. A fost fericit de prezenta copiilor. L-a luat bunicasa la ea, asa ca mai respir un pic cu astia mici!
Torturi au iesit bune si faine. Am sa pun poze, chiar daca-mi trebuie 2 ore cu pc-ul meu.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madyrizi spune:
buna,
stiu ca sunt o puturoasa, dar n-am ce face ... n-am nici o scuza, doar lenea sau vremea urata si pisacioasa.
felicitari, cris! ati ridicat procentul in constanta .
felicitari, alynta! sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca si pana acum, dar cu protectie (glumesc, daca mai vreti un bebe nu folositi!).
picky, bune pauzele astea. parca te infloresc nitel.
cu nu m-am uitat pe pozele din cont, dar o sa ma uit. sunt convinsa ca buburuzele sunt cele mai frumoase...
mey, si am o leneeeeeee... nu-s in stare nici sa mananc .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Lali_mete spune:
Neatza la pranz!!!
Ne-am intors de la tara,s-a lasat cu jale mare cand a vazut ca ne urcam in maxi-taxi singui,fara mamaita . S-a calmat cand i-am pus centura de la scaunul din microbuz si i-am dat un batonas cu cereale si caise,sunt preferatele lui . A ciripit tot drumul,a tot tras-o de maneca pe o duduita sa o bage in seama,dar ea ciu-ciu,cred ca nu ii placeau copilasii prea mult ca dadea ochii peste cap cand Paul radea in hohote facandu-mi bau cu mainile la ochi si eu prefacandu-ma ca ma speriu rau de tot .Acum exploreaza fiecare coltisor al apartamentului, i-a iubit pe fiecare in parte : pe unchi,pe tati, mingiile,papagalul,scarile din bloc ,carucuiorul(inca e la parter ,desi s-a pus praful pe el de cand nu l-am mai folosit) ,si cam tot ce a intalnit in cale. Pana si pe un baietel intalnit pe strada . A dat noroc cu el si apoi l-a imbratisat .
Am si smiorcait nitel la intalnirea cu PAul ,pentru ca pentru prima data mi-a sarit in brate cand m-a vazut,a alergat inaintea mea si nu mai putea de fericire,m-a pupat intr-una vre-o juma de ora,si in tot timpul asta eu am stat cu un ranjet tamp pe fata si lacrimi in ochi. Mi-a crescut baiatul mai,si i-a fost dor de mine .
Parca sunt altfel,parca am nitel mai mult chef de viata.
O sa intru sa vad si eu pozele de pe mail,ca de cand amaaaan ,o sa uit naiba de tot! O sa intru sa vad si blogul Andreei,desi tare imi e ca iar ma apuc de bucatarit daca arata si mai bine ca inainte.
Ninia gata,acum ca a trecut varicela,puteti iesi din casa si iti limpezesti si tu creierasul.
Picky musai sa ne arati si noua tinuta!
Getika ,mamicule, pune mana si discuta,la cafea, in plapumioara la nani, oricans,dar discuta,si nu cu nervi ci cu explicatii clare ,ca nu mai tine. Ajungeti la chestii nasoale si e pacat. Nu mai lua repede ideea ca nu rezolvi nimic sau ca sunt prea multe probleme,ca asa pare ca deja ai renuntat la voi.
Cris eu astept tratatia reala ,ca asa pe forum nu simteste nica limbuta mea de la ce ai pus tu acolo. Pe cand le mai aranjam o intalnire lui Paul si mirunei? Ca acusi imi creste burta prea mare si nu ma mai primesc astia in maxi-taxi,din cauza bagaritului depasit.
Simina Andutu . Arata-i blogul Andreei poate ii face pofta de mancare.
Alynta astetam pozicilii ,ma bucur ca a fost frumoasa petrecerea.
La cat mai multi ani frumosi impreuna !
Mady parca tu erai aia care orntaia nush ce biscuiti in loc sa mearga la frigider sa isi puna sa manance acum cateva zile,nu? Am cateva zile de cand si eu sunt la fel,de lene mananc ce am pe langa mine.
Emaaa te pupic tare mamicule,si te imbratisez. Eee,de as avea drum in Iasi nu te-as rata . Inca mai sper sa ajung totusi pana nasc si pe la rudele mele de acolo,ca imi e tare dor de ei toti.
Anna ma bucur ca Vladut s-a distrat tare ieri. Cred ca asta e varsta la care fac deliciul celor din jur. Si Paul s-a dostrat tare la mot acum aproape o luna,si acum il pomenesc vecinii.
Au trecut doua ore de cand tot scriu. Intre timp Paul a umplut pampersul.... Pfuuuu ,ce miros . Si eu am prajit o tura babana de dovlecei. Sunt preferatii mei ,cu muult usturoi ( traiasca carbunele medicinal,ca ma salveaza de arsurile de dupa,). Ce tampita si eu,vb de pampersi apoi de mancare .
Va pupic pe toate,si pe cele pe care nu le-am mentionat. Nu fu cu intentie.
Revin....
Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009) si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani
ninia spune:
Buna dragelor,
mai am zis ca mai intru, da n-am mai reusit sambata seara, am avut de strans prin bucatarie si dupa copii .pfff , nu se mai termina, abia astept sa ma creasca olecuta mai mari sa nu mai faca atata mizerie..Si duminica am fo cu Picky prin magazine, fara copii..siPicky nu tre sa-mi multumesti placerea a fo si de partea mea!
Azi am fost la prima lectie de innot!! Am ajuns la timp ca amndoi copiii!!Gogoasa era tare obosita ca a trebuti s-o trezesc si cam morocanoasa ca Mathias avea voie in "baie", adeca in piscina si ea nu..Foarte fain acolo locul.Copii invata in grupe de cate 4 la un instructor din asta, ceea ce mi se pare f bine.Si f bine organizati astia.A venit cineva sa ne arate ce si cum..Mathias avea la emotii , insa i-a placut f mult, da spunea ca e si foarte greu!Parintii au voie primele 5 minute si ultimilie 5, sa vada ce fac , dupa aia ii lasi acolo cu instructorul.Intre timp am baut o cafea si fata s-a jucat ca aveau si cate jucarii pt copii la cafenea ( asa ii zice?!)..Data viitoare am sa iau aparatul sa fac poze.
Din urma n-am mai apucat sa citesc si imi cer scuze da timpul ma preseaza..acusi mergem in concediu si nu stiu cum boala am sa fac io bagajele cu 2 copii dupa mine..
A da facusi si rezervare o saptamana la club vila bran , sper sa ne placa!
Deci mai puteti trece pe listuta da va rog io frumos nu va suparati ca nu intru zilnic!!
Asa deci datele:
28 august ELENA (3.200Kg, 50cm, ora: 9.10, apgar:9, cezariana 39sapt)
si mami de Mathias(15.03.2006)
eu sunt nascuta pe: 19 septembrie 1978
Cre ca cam asta e, daca mai trebe ceva sa ziceti!
ninia spune:
Chris, aha bine ca m-ati lamurit , da, de dureaza pana va cunosc pe toate..da tot slabanoaga si sexoasa ramai! Ce visez si io la un amdomen plat! Facui un fel tocanita beuf stroganoff ii zice , am sa pun reteta odata pe mailu comun ca de cand zic ca i-o dau si Emei.. E f. buna noi am mancat-o cu paste! Imi pare rau de patania cu masina si te inteleg perfect , io cre ca as muri acuma fara masina cu 2 pici!Sper sa se rezolve cat mai repede si sa o poti recupera!
Andreea zi-mi si mie te rog cum faci ardeii umpluti! Stiu ca e sipmlu da eu cum nu am invatat sa gatesc romaneste ca eram tanara si inocenta cand am plecat , nu prea stiu retete romanesti! M-am uitat si pe blogul tau , f fain!
si pt toate!
alynta27 spune:
Poze cu noi!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Simina1980 spune:
Plec acasa,vad ca voi cam somati!
Alynta-am vazut pozele,superrrrr!Ce a crescut si Maria-si deja o pui pe olita .
Anna-am vazut pozele de la pescuit si de la tara!Un frumos Vladut!
Virginia-deci veniti in Romania in concediu?Doar la munte sau si la mare?
O seara placuta va urez!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)