Buburuze de 2009 in actiune **17**
Raspunsuri - Pagina 15
anna-mama spune:
Fetele, sunt la serviciu de aia nu mai apuc sa scriu.
Am vazut si eu pozele Alyntei, o familie superba ai, si tare fericiti, iar copiii s-au facut asa de mari si frumosi
Cris, felicitari sotului pt reusita, ma bucur tare mult pt voi
Siminelu, multumesc, de cand incepe Andutu gradinita? La doctor merg peste vreo 3 saptamani, mai am asa mult si deja imi e tare dor sa-l mai vad pe bebe
Ninia, vii in Romania? Cand?
Picky, ce ti-ai cumparat, spune tot ca mor de curiozitate
Lali, ce scump e Paul si pus pe joaca Deci, dovlecei zici? Ok, nu prea pot eu sa mananc multe chestii din cauza de greata, dar am multe pofte pana acum s-a strans asa: dovlecei prajiti cu usturoi, salata de vinete, bureti cu usturoi si prajitura cu visine! Cine da mai mult?
Mady, cum mai stati cu renovarile? Pup lenesa
Ema, cum mai sunteti?
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Kinderici doarme,soata mestereste de zor la un laptop,si eu o frec ..
Mi-a facut fii-mea azi figura..a facut pish in pat,fix pe partea lu' ta-su,am frecat cu vanish pana mi-a venit rau ca sa scot pata si mirosul de pishulica,dar acum e ok.Salteaua e uscata,asternuturile schimbate toate iar(doar ce le schimbasem ieri).
Am dost si la ITM azi si am depus o cerere si lunea care vine ma duc sa ridic copie dupa contractul de munca si dau la fortele de munca si restul contractelor.
simina multam,si nici nu a luat cu nota de trecere,ci a avut 7,44 ,deh,sa ma mandresc si eu cu el.CAnd incepeti gradinita,nu in toamna odata cu Miru?Momentan nu i-am luat pentru gradi. nimica,in august am timp ..sper
alynta La multi ani si sa fiti fericiti si sa va iubiti ca si pana acuma.Super cadourile.Am vazut si pozele..sunteti o familie tare frumoasa,cu bune si rele si imi place la voi ca stiti sa mergeti mai departe si sa zambiti mereu.mariuca s-a facut asa mareo adevarata domnisoara.David seamana pe zi ce trece mai bine cu tati,copia lui perfecta.Matei trage mai mult spre tine,si se vede ca e un nazdravan si jumatate.Mi-a placut ca ati aut casa plina in weekend si toata lumea s-a simtit excelent.Si tortul lui David a fost super,sa inteleg ca avionul ala mis era cel particular,de urgente,nu?
mady trebuia fata ,ca si eu m-am ingrozit de ce am vazut la TV.Vina e in mare parte a profilor,si stii de ce? Nu stiu sa-si faca elevi sa le soarba fiecare cuvant nou la ore si sa faca in asa fel incat copii sa asimileze informatia. Din pacate nu-i intereseaza decat crema clasei,compusa din 2-5 elevi cu care poate lucra fara cel mai mic efort si daca nu meditezi copilul,nu ai nici o sansa.Si asta se vede clar in rezultatele de la examene.Alex al tau e un baiat foarte istet si nu o sa aiba probleme de genul,pentru ca prinde din zbor informatiile,si sper sa fie asa mereu ca vad ca din ce in ce mai multa materie se baga in carti in fiecare an..multa si inutila.Hai ca am filozofat destul.ce fac baietii?si tu lasa lenea sa dea o tura si pe la mare ca nu am mai vazut-o la ochi de nici nu mai stiu cum arata
lali ce figura mare e Paulica ii fuse fata dor la baiat de locurile familiare.Se pare ca hormonii e graviduta isi spun cuvantul..da,eu vorbesc care imi vine sa o mananc pe fii-mea de fiecare data cana tipa "mama" . Sa sti ca daca intri pe blogul Andreei o sa lesini din cauza de deshiratarea baloasa..are niste bunatati acolo .Pai in cazul asta sa isi puna girofar de "gabarit depasit" ,e nasol ca nu am masina si trebuie sa vad cum prind soata pe acasa ca sa va aduca de la statie ca e drum lung mamicule..si eu vreau sa mai traga macar o tura de jumulela ai nostri kinderi pana aduci tititza mica acasa
ninia tu visezi la fel ca mine..sa creasac odata sa nu mai faca atata mizerie si sa ma pot intelege pe limba mae cu ea..sigur...vise taica..vise.Cred ca o sa fie si mai si,toate cele aruncate si ceva mai multa personalitate din partea lor cand or sa spuna un Nu mare cat noi atunci cand i-om ruga sa nu-si mai arunce macar sosetele sub masa de la bucatarie.Pozeeeee de abea astept.Eheeee,am mai pus ceva pe mine de cand am nascut,dar tot e mai bine decat inainte cand era scandura din gardul vecinului.De abea astept reteta aia a ta ca m-ai facut curioasa..Cand mergeti la munte?
simina am avut la treaba de ajunsesem sa ma uit la ceas cand se intuneca ca sa stiu si eu ca s-a terminat odata ziua ..foarte obositor a fost azi,iar maine sper sa fie o zi mai lejera.
ana ,Eu sunt tare curioasa ce ascunde burtica ta.Ce zici de prajitura in foi cu crema de ciocolata si nuca de cocos si cogniac?
Mirunel terorista
BAZAR
emanouela spune:
buna fetele
nu stiu cum sunt, is pierduta in spatiu, debusolata, ma simt abandonata, etc.....e foarte normal, zic eu, sa trec prin starile astea, o sa treaca
in rest....acum o saptamana m-am ars cu zahar ars....faceam crema, intindeam pe vas si mi-a cazut pa mana, in zona cotului dar pe partea sensibila....infiorator. partea proasta e ca zaharul penetreaza....si zilnic, cu cat trec zilele rana se adanceste, tesuturile se pierd, tesuturi distruse. m-am speriat cand am vz ca a ajuns la carne si s-a si infectat nitel si m-am dus la spital, acu am ritual in fiecare zi, de 4 ori....spala, curata, dezinfecteaza, da cu cicatrizant, ziua stau cu ea neacoperita, noaptea o acopar pt ca in somn se poate agrava....iaca asta imi lipsea
copilul se tine de nazbatii....Creanga era mic copillll....azi mi-a luat sticla mea de apa pe care o tin langa pat, a dus-o in balcon, a gasit un cazan in care mama a sterilizat niste sticle cu compot si care era gol, a golit sticla in cazan si s-a bagat inauntru imbracat si incaltat....in fund....distractie mare pe capul lui.
va pup si seara frumoasa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ninia spune:
Anna da venim pe 15 seara plecam, mergem cu masina , asa am fost mereu, pt ca acolo tre sa fim in mai multe locuri, si cum mama nu sta in oras mai mare , e imposibil sa luam avionul direct.. Cand afli ce ai in burtica?Eu la Elena muream de curiozitate sa afluuu, si cand mi-a zis ce o sa fie , tot nu am crezut pana cand am vazut-o!
Simina mergem la mama la Vaslui , apoi cateva zile la pretenii nostri din Dornesti( pe langa Radauti), apoi la intoarcere de pe 1 -8 august la club vila bran , si mai stam vro 2-3 zile la Timisoara, doar pt ca acolo e orasul unde ne-am indragostitsi ne place mult , normal! Am mai mentionat ca plecam..da cred ca suntem multe si nu se vede chiar tot.. La mare o sa mergem la anul , prin Italia sau Grecia , am inteles ca in Rom. nu prea se merita.
Alynta cu scuzele de rigoare , sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare , sanatos si fericit! , N-am apucat sa vad tortul , da sunt convinsa ca a fost frumos si delicios>
Chris , da ma si eu ma tem ca o sa fie mai grav, da macar am voie si io sa sper la vremuri mai bune , nu? Da bine ca nu a facut pishu pe partea ta,stie fata ce stie!! Poze da fac , imi iau scula maine dupa mine!
Emaaa ci fashi breee! Fata sa-mi lasi nr tau, ca io tot sper sa ne vedem cand vin, vezi sa nu pleci pe coclauri taman acu!
Laly da cee bine ca pot iesi din casa, ma cam ramolisem..tu ce putin mai ai, acusica tii minune mica in brate! Emotii n-ai?
Mady ce vreu si io sa-mi fie lene sa nu mai am chef sa mananc!
Lavi tu pe unde esti?
Va las ca maine dimineata iar tre sa ma trezesc devreme pt lectii de inot.
ninia spune:
Ooof Ema acu citii si mesajul tau , chiar ca asta iti mai lipsea! sa treaca cat mai repede!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa..haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructyat,trabuce si vougue
Ma uitam acum la tv si am vazut ce nebunie e cu rezultatele de la bac..e super mica promovabilitatea..exagerat de mica.. .E un adevarat scandal cu bacul asta..
ema offf,cum ai reusit fata performanta sa te arzi cu zahar?Sper sa se cicatrizeze ai repede rana si sa scapi de chin.Deci am un ginere foarte nazdravan si iubitor de apa,chiar daca e in ceaun .
Cred ca asa te simti cand esti tradat,dar speram sa nu treci prin asa ceva.De fapt nu doresc nimanui.Fi atenta..bunica-mea din partea mamei si-a gasit perechea vietii la 64 de ani,deci..uite ca sunt sanse mult mai multe pentru tine sa fi fericita alaturi de cineva care te merita pe tine si pe Darius.
P.S. asta cu bunica e total adevarata..inca isi traieste marea dragoste si are peste 80 de ani..se plimba amandoi de mana,pleaca in tara,si isi fac niste declaratii de dragoste mai ceva ca astia tineri,ca sa nu mai spun ce se mai si cadorisesc cu tente de romantism
ninia fata,voi mai aveti putin si cu planificarile de concediu faceti turul tarii.Nu stii ca speranta moare ultima?..si eu mai am momente cand sper ca odata cu cresterea ei o sa fie mai liniste,mai putina dezordine si ,ai multa cominicare pe limba mea.E a doua oara cand face pishu pe patea lu' ta-su..pardon,a treia oara odata a facut pipi din picioare cu foarte mare precizie pe tablia patului,perna si saltea,dar binenteles ca pe partea pe care doarme sotul
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Cris-f tare faza cu bunica!Adevarul e ca fiecare dintre noi meritam sa fim fericiti/fericite si cand poti fii mai fericit decat atunci cand esti indragostit-si oricum la varsta aia deja nu mai ai griji legate de copii,casa,serviciu ptr ca le cam ai deja facute pe toate.Mi-ar placea si mie ca la batranete se ne regasim eu cu sotul si sa ne facem cadouri si declaratii romantice ........Nasol cu pipi in pat,frecat salteaua,schimbat lenjeria dar cred ca e o parte inevitabila a despartirii de pampers-noi inca nu am inceput aceasta operatiune desi cred ca ar fi trebuit.
Andu va merge la gradi din toamna ca si Miru-ne pregatim incet incet sa ne fie mai usor atunci.
Virginia-aveti ceva de colindat prin tara!Nu am fost pana acum in Timisoara dar cred ca e un oras frumos potrivit ptr a te indragosti,nu?
Lali-m-a impresionat f tare ce ai povestit vis-a vis de reactia lui Paul cand te-a vazut.Si cred ca si tie ti-a fost greu fara el.Ce putin mai ai pana vine fetita...ce repede trece timpul!
Anna- ce de pofte......O zi usoara la serviciu!Ai anuntat ca esti insarcinata?Bine ca deja de-acum se vede....Vladut cum a reactionat ieri dupa ce a vazut ca nu esti?Nu i-a fost greu fara tine dupa ce probabil se obisnuise?Eu am stat cu Andutu sapt trecuta 3 zile si deja joi cand am plecat la servici incepuse "Nu,tai acasa cu mine!Nu peci!".
Ema-deci trebuie sa aduci baiatul la mare,da? sa treaca mana,te cred ca doare teribil!
Alynta-la multi ani cu intarziere!Sa fiti sanatosi si fericiti!
toate fetele!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Buna,
Off, mie nu-mi prieste mersul la serviciu , deja am reinceput sa vomit, se pare ca obosesc prea tare Sper totusi sa depasesc perioada asta mai repede ca e tare rau
Simina, la serviciu am anuntat de mult, de la inceput, fiindu-mi foarte rau ma vedeau colegele ca e ceva in neregula si era aiurea sa le mint, ca ma am f bine cu ele. Eu nu am inceput pregatiri pt gradi mai ales ca nu o sa-l las decat 4 ore, la activitati. Voi ati facut vaccinurile alea obtionale? Ma gandeam ca daca intra in colectivitate poate ar fi bine sa i le fac...Ieri a fost foarte incantat ca i-a vazut pe ai mei, nu-i mai vazuse de cand am luat concediu, iar taica-miu i-a zis ca il duce in parc si i-a fost mai usor sa se desparta de mine. Azi s-a trezit de dimineata si la 9 s-a culcat la loc, asa nu stie ca am plecat, oricum, e cam dubios somnul lui, sper sa fie doar obosit si sa nu aiba ceva..
Cris, dar a luat o nota f buna sotul tau, ai cu ce sa te mandresti, felicitari si ma bucur f mult! Offf, ti-a facut-o Miru cu pipilica in pat, bine ca s-a curatat, oricum ai fata mare si face la wc Sper ca azi nu mai ai asa multa treaba si te mai odihnesti si tu. Cu cautatul de job cum mai merge, ceva interviuri??? Iti tin pumnii
Ninia, ce frumos ca al treilea copil a fost fetita, iti doreai, nu? Si eu as vrea fetita pt mine (egoist vorbind) si la Vlad voiam tot fetita, dar daca ma gandesc la Vlad as vrea baietel pt el..in concluzie, sanatos sa fie ca e bine venit! Din pacate nu putem sa ne vedem, nu treci si prin Bucuresti Da, cam asa e, marea din Romania e cam periculoasa, mai ales ca iar a inceput valul de enterocolite la copiii care au ajuns la marea din Romania
Ema, offf, cred ca ti-e greu tare cu toate, si cu ghinionul cu mana, si singura acum (cand se intorc ai tai?) Trebuie sa-ti ridici moralul ca esti o persoana minunata, ai o minune de copil si meriti sa fii fericita!!! Te imbratisez cu drag!
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alynta27 spune:
Buna!
Ce fac fetele?! Multumesc frumos de vizionare, urari si aprecieri! Imi pare bine ca am reusit sa dscarc poze ca tare m-ati mai batut la cap- si bine ati facut!
Socrela e la noi de duminica. Vad ca are un alt "ton". Copii sunt topiti dupa ea. Aseara am fost la cimitir sa facem mormintele bunicilor sotului. Sunt mai multi nepotisi 2 copii, dar nu face nimeni gestul asta. Matei a batatorit mormintele, si-a bagat pamant dupa, gat, in cap, la gura- un veritabil!
Cris nu m-am gandit la utilizarea celui de-al 2-a avion, dar pot sa-ti zic ca l-a mancat Matei pe tooot! Am invitat persoanele cele mai apropiate. Ar mai fi fost, dar nu am vrut sa ne intindem prea mult.
Emanuela ce aiurea... Refacere rapida! Tu nu esti mai "deplasabila"?! Poate ne vedem. Daca nu poate iesim la un suc noi 2, intr-o seara(saptamana asta pana vineri, ca vreau sa plec la tara apoi) .
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
emanouela spune:
neata dupamiaza dar am fost 'harnicuta'.....spalat, insirat rufe, nitica ordine, jucat cu pitic....
cris gineritu e broasa rau, ma nauceste cu apa....si apa din sticla lui, care o are de baut, o varsa si apoi isi balaceste mainile in baltoaca facuta. =))))) deci pan la 64 sa investesc in mine, sa fiu 'tanara si frumoasa'
ninia o sa ti-l dau pe mess cand te vad
ana au venit ai mei, macar atat moralul meu e instabil, starile nu se definesc.... dar oi ajunge eu la echilibruuuu, merci mult
buba e buba mare si nasoala.....vad ca de dimineata nu mai supureaza, am lasat-o sa respire, am dat si cu tot arsenalul pe ea....o sa incerc si un cicatrizant pt muuuu, care cica face minuni....diseara intru in posesia lui. o sa ramana cicatice destul de urata, dar asta e....pana ma marit, trece
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail