anxietate dusa la extrem?
Raspunsuri - Pagina 6
alinas spune:
ok daca are pe alta,de ce ma mai cauta?nu e sigur de ea sau cum?de ce spune ca ma iubeste si ca ii e frica,ca nu stie ce sa faca,ca spera ca in 3 saptamani e aici.
A_Iulia spune:
Alina, te chinui aiurea cautand raspunsuri pe care nu le are nimeni de pe forum...cine poate sti ce e in mintea lui?
Oricare ar fi realitatea, el nu este o persoana potrivita sa va completeze familia. Pai ce importanta mai are de ce a zis, cand a zis, ce a facut, ce nu a facut?
Inteleg ca 3 ani sunt 3 ani si ca sentimente exista, insa nu ar strica mai multa ratiune in problema asta. Nu esti singura in ecuatia asta si responsabilitatea ta este enorma.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinas ok daca are pe alta,de ce ma mai cauta?nu e sigur de ea sau cum?de ce spune ca ma iubeste si ca ii e frica,ca nu stie ce sa faca,ca spera ca in 3 saptamani e aici. |
Pentru ca inca nu stie ce vrea, nu stie ce e mai bine pentru el - sa renunte la tine, sa continue cu cealalta ? - de aia nu poate sa-ti spuna, de aia se simte o leguma, de aia e nemultumit de vata lui, de aia este anxios, de aia trebuie sa se regaseasca ...etc.
Nu cred ca ai ce face - daca ai nervi, da-i spatiu, nu-l mai cauta si lasa-l sa se zbata ca pestele pe uscat - ca nici lui nu ii este usor. Daca insa incertitudinea te doboara, forteaza destainuirea si ia tu decizia care iti convine. Retine, nu am spus sa-l lasi, nu am spus sa va despartiti ... e mai important acum sa afli de ce se comporta asa.
alinas spune:
ce chestie interesanta.nehotaratii astia parca au antene speciale si simt cand te simti bine.am fost ieri doar la un masaj si m-am simtit super.ajung acasa si gasesc email de la domnul,nimic scris doar un cantec in care se vorbeste despre"nu am invatat cum sa iubesc...tu esti mai mult decat speciala"bla bla.raman tare si nu-i raspund,daca chiar vrea sa vorbeasca ca un barbat,stie cum sa ma gaseasca.eh,s-a intors roata,lasa-l sa se zbata el acum.
Bea_Special spune:
Au radar,ok. El consta in testarea cunoasterii. Poate vrea sa stie cum reactionezi in situatii de genul acesta. O fi prea cerebral ? O fi ceva nativ ?
Tu vezi ce vrei tu! Asta e cel mai important. Te simti bine singura cu puiutii tai,ok.Il mai suporti cu angoasele si frica lui de un nou inceput...ok.
Tanti Zavaidoc spune:
Alina, eu sunt de acord cu Buflea 110%. Iar chestia cu e-mailul care nu spune nimic e un mod de a te tine in sah. Exact cum a spus si Buflea.
violetan spune:
Alinas, daca ii arde omului de canticele de dor si jele, atunci io zic sa ii trimiti si tu nepierietoarele versuri ale poetului recunoscut international- Afroman, din care iti citez doar cele care se potrivesc situatiei (in opinia mea):
(...)now I'm jacking off and I know why
- cause I got high
I messed up my entire life because I got high
I lost my kids and wife because I got high
now I'm sleeping on the sidewalk and I know why
- cause I got high
Acum serios: stim cu toii, e un fapt dovedit stiintific cum ca barbatii se maturizeaza mai tarziu decat femeile (daca e sa ma intrebi pe mine, undeva in jurul frumoasei varste de 60 de ani ), dar mi se pare deplasat cum reactioneaza. Iar faptul ca-ti trimite doar versulete scanteietoare (ce pierdere de vreme!) in loc sa spuna sau sa gandeasca ce naiba vrea de la tine si de la viata mi se pare de-a dreptul jenant. Ignora-l, clar!!! Nu-i raspunde la asa ceva, asteapta sa-ti scrie ceva (cat de cat) normal.
Iti tin pumnii!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Iar faptul ca-ti trimite doar versulete scanteietoare (ce pierdere de vreme!) in loc sa spuna sau sa gandeasca ce naiba vrea de la tine si de la viata mi se pare de-a dreptul jenant. |
Total si complet de acord !!! Astea sunt texte care poate merg pe la liceu, cand ti-e rusine sa-i spui unei fete ce simti pt ea si te ascunzi in spatele unor poezii / cantece, dar nu cred ca isi au locul intre doi oameni maturi.
Cand ai de spus ceva, spui, nu o tot dai cotita ...
Am cunoscut si eu un specimen in genul asta la un moment dat, si pt ca eram indragostita lulea, interpretam in avantajul meu orice gest / atitudine care mi se parea mie ca ar spune ceva. Gresit ! Faptele pana la urma vorbesc, si o discutie clara face mai mult decat 100 de poezii si cantecele !
alinas spune:
violetan,m-ai facut sa rad.raman tare pe pozitii si nu ii raspund cu toate ca sunt foarte tentata,mi-e asa de dor de el dar nu pot sa fiu bataia lui de joc.si eu am avut o copilarie urata dar asta nu e o scuza sa ranesc oamenii pe care ii iubesc.l-am iubit si il iubesc cu toata fiinta mea,cum n-am mai iubit un barbat vreodata dar nu se poate sa fiu carpa lui.m-am inscris azi si la aerobic,sa mai scap de stres si durerea asta cu care ma culc si ma trezesc.il visez in fiecare noapte.cata durere,doamne!
roxy spune:
oare nu cumva vrea sa intelegi tu ceva din aceste versuri ?
Iarta-ma daca nu e ceea ce trebuie.Dar ce ai scris cam acolo duc...stii faza aia cand nu vrei sa mai ai de-a face cu cineva si ii spui cat de special e si cat de prost esti tu ca nu te ridici la nivelul lui.Asta o foloseam prin liceu cand cineva nu ne mai convenea.Sper sa nu fie cazul vostru aici...cu toate ca...