anxietate dusa la extrem?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Alinas,ascunsul asta se intampla prima data?Nu stiu de ce am avut asa un sentiment de deja vu,sotul meu facea la fel dar la el sunt probleme psihice.Te-ai gandit si la varianta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinas spune:

e prima data cand se panicheaza asa.parea tot timpul hotarat si nerabdator sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Eu nu cred decat ceea ce vad cu ochii mei.Ti-as sugera un drum la Iasi.As lasa la o parte toate rasfaturile pentru linistea mea sufleteasca. Punct! Chiar ma intreb ,de ce intr-o relatie de cuplu,bazata pe sinceritate ,de ce el trebuie sa cunoasca aproape tot despre tine si tu sa nu il vizitezi acolo.

Daca te framinta ,e mai important decat orice spa/masaj/gomaj...bani investiti in tine. E linistea ta,buna sau rea !

Mergi la inceput

chiar nu pot pleca acuma,ca nu am cu cine lasa copiii.primul meu gand a fost sa merg sa vad ce se intampla dar mi-am dat seama ca,daca ma evita de la distanta,va face la fel si la iasi.si nu cred ca trebuie eu sa alerg dupa el dupa ce s-a comportat asa.dragoste cu sila nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bea_Special spune:

Ok. Dragoste cu sila nu se poate. Dar, daca e dragoste (nu atractie...) ,nu se rezuma la orgolii.Dragostea inseamna si sacrificiu de sine. Daca e. Daca nu e /pas !

Oricum tu stii ceea ce este. Succes in decizie. Unii oameni mint frumos,altii sant lasi si se complac de teama cui(?),altii mint o viata pentru ca au mitomania in sange.Daca iti e teama de greseala ta,nu o vei experimenta altfel.Sant putine femeile care nimeresc ceea ce vor.Multe sant " adaptabile" genului masculin.E mai bun iaurtul rece decat ciorba fiarta :),dupa ce te-ai fript.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ma bag iar in seama , sper ca nu te superi, dar daca zici ca a inchis telefonul nu numai calculatorul, atunci a taiat orice punte de contact cu oricine , nu numai cu tine.Daca on-line poti sta pe invizibil si sa ignori pe cine nu vrei sa te deranjeze, la telefon inchis nu poate suna nimeni.Atunci poti lua in calcul si asta cu izolarea ca inca nu stie daca e bine ceea ce face , si anume sa plece din orasul lui (nu e usor pentru nimeni ) si sa o ia de la capat in alta parte alaturi de cineva cu doi copii (se stie ca a avea copii pentru o femeie de multe ori e un obstacol in a-si crea o noua relatie ...nu generaliz insa).
Nu poti lua legatura cu cineva din anturajul lui, dar destul de sincer ca sa stii ce se intampla cu el? Ii spui ca nu poti lua legatura si esti ingrijorata.

Iar in legatura cu mailul si accesul si eu am parola de la sot si el are a mea, intram cand vrem, asta pentru ca avem de cautat mailuri de rezolvat si am nevoie de detalii de la el , dar nu am stat niciodata sa-i citesc restul mailurilor, decat cele strict de care aveam nevoie .Si el la fel.Doar suntem in familie , nu e un strain sa nu pot sa ii umblu in buzunar .Eu nu consider ca ii atentez la intimitate .

Mergi la inceput

nu cred ca sunt orgolioasa,sincera sa fiu ma simt foarte ranita si confuza.daca nu era sigur,de ce tot o dadea inainte ca abia asteapta sa vina?ok ai nevoie de timp,dar in 3 ani nu ai reusit sa-ti dai seama ce vrei?

i-am contactat si prietenii,l-au sunat dar a disparut pur si simplu,nu vorbeste cu nimeni.locuinta ii era oferita de job,daca a ramas fara job,si-a inchiriat ceva pe 3 luni,ma rog 2 plus garantia.deci,el in loc sa vina aici,a preferat sa stea acolo.incep iar sa ma ambalez ca nu inteleg de ce.

edit ca am uitat ceva.m-am gandit asa intr-un moment de paranoia,ca poate el deja are alt nr,alt mesenger etc.,altfel nu imi explic cum naiba sa dispari asa deodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Alinas logodnicul tau este imatur d.p.d.v. emotional si responsabil pentru comportamentul lui fata de tine. Eu nu am vorbit despre el. Am vorbit doar despre tine si sustin ce am scris.

Ca sa-ti raspund la primele intrebari: da, este posibil sa se panicheze in halul asta, chiar foarte posibil. Asta nu inseamna ca sigur asta s-a inatmplat. Dar e posibil.
Din ceea ce scrii despre el, se pot identifica indicii in sensul asta.

Nu cred ca el este ceea ce ai tu nevoie in mica ta familie. Insa nu cred nici ca il iubesti. Mai degraba l-ai acceptat pentru ceea ce oferea el. Numai ca nu l-ai cunoscut suficient si de aici discrepanta dintre asteptarile tale si reactia lui. Te indemnam la reflectare, in speranta ca vei invata ceva din relatia asta. Ceva ce te va ajuta in viitor.

Saskia iubirea implica si grija. In special cand unul dintre cei doi se prabuseste. Desigur, iubirea e un concept pe care fiecare tinde sa-l interpreteze conform cu experienta personala, in special dupa o anumita varsta.

Mergi la inceput

rrox3,daca nu-l iubeam,de ce sufar atunci?de ce mi-am facut griji?de ce am sunat la prieteni?de ce am pazit naibii telefonul si calculatorul,doar doar o aparea.de ce inca sper ca il voi gasi la mine acasa cand ma intorc de la lucru,ca doar are cheia?de ce i-am trimis mesaje sa intreb daca e bine,sa-l incurajez etc?dar simt din partea lui un fel de nepasare,nu mai depune nici un efort,nu-l recunosc.nu inteleg cum spui ca ma iubesti,dar nu vrei sa vorbesti sau sa ma vezi?nu ii e dor?cum simte el iubirea?cum poti fi asa distant si detasat cand iubesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Simt nevoia sa pun eu punctul pe I ... are in mod sigur pe altcineva, poate un flirt, poate o relatie. Chestiile astea cu "sa ma regasesc", " sa imi dau seama ce vreau" ...etc, sunt atat de tipice unui barbat prins intre doua relatii, care nu are curajul sa rupa nici una incat aproape ca nu am nici un dubiu.

Doare, imi pare rau - dar decat sa te perpelesti atat, mai bine sa stii adevarul. Daca vrei sa auzi asta din gura lui, fa un drum la Iasi, priveste-l in ochi si intreaba-l direct cine este cealalta ?
In general, in aceste situatii, barbatii nu sunt in stare sa ia o decizie dar se comporta astfel incat sa te determine pe tine sa iei o decizie.

Mergi la inceput