Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Ce fel de Thuja tre pt vaccin?
Si cum tre dat?
Ca luni este ziua Z si se pare ca este totusi si in satul asta electrificat farmacie homeopata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Pup fetele!

MAYANE, a fost dar a sters cineva probabil din greseala. O sa trimit din nou!

MAIMUTZICA, panzele nu-s chiar asa sus..da le-am ridicat un picMI-am gasit ocupatie - ii caut maica-mii o scoala particulara, sa se mute dela scoala unde lucreaza; m-am saturat de statul asta pana peste cap!

(apropo, daca are cineva detalii despre vreo scoala privata care angajeaza invatatoare...)

Eu am comandat salteaua pe net (cocos-burete-cocos). E ok. A, comandat pe mititel.ro, sunt cele mai bune preturi din cate am cercetat eu. In magazine din Buc - habar n-am...

VASILASANITA, deci da, abia luna asta am comandat salteaua...a venit, e ok, ma declar multumita!

TUNDE, pupici multi! Esti tare, cu examene si toate cele pe capul tau...Eu de un an nu-s in stare nici sa ma duc la secretariatul facultatii sa-mi ridic diploma de master...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lansez un mare SZ;

FETELE CARE ALAPTATI;V-a venit ciclul?s-a schimbat ceva ?la laptic ma refer..a vrut bebe sa suga mai departe?
Cred ca de aici se trage starea mea de kko si durerile de mijloc..vine ceve ceva..o fi uratii??/ce bine mi-a fost fara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

hello fetele,

DA Tunde, mie mi-au venit uratii sambata trecuta. Nu s-a schimbat nimic in ale alaptatului sau ma rog nimic deosebit. Poate fata un pic mai agitata dar cred ca pur si simplu de la starea mea nasoala s-a tras si a ei
Nu am avut dureri, cantitate f mica insa stare proasta

Noi ieri am facut vaccinul de patru luni si o tinem intr-o febra
Imi vine sa mor de mila ei, maraie ca un om mare bolnav
La doua luni nu a avut nimic, acum nu stiu cum s-a intamplat

Alina, mamica super fericita de Anais Maria.

pozici
botez

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doamnele mele,rogu-va un sfat. Bubu e mai bine cu nasul dar a inceput sa tuseasca. E tuse productiva si se ineaca iar, chiar daca am scapat de nas.
Aveti idee ce as putea sa-i dau pt. tuse?
La medic n-are sens sa ma gandesc, daca nu tuseste 5 zile serios nici nu se uita aia la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ms Roxx. O sa iau si eu salteaua luna viitoare, cand ne intra banii.
Tunde, eu alaptez si nu mi a venit menstruatia.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Wudy nu ma speria ca nici noi nu am avut nimic la celalalt vaccin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

tunde, la mine inca nici un semn. si sper sa ramana asa caaat mai mult timp
anka, in sarcina am luat stodal pt tuse (un sirop homeopat), dar nu stiu daca e ok pt bebe
roxx, ms
wudy, sanatate multa si buna dispozitie cat cuprinde!

am si io 2 intrebari:

1.eu am ales sa stau un an acasa (motive financiare, normal); daca vreau, pot sa-mi iau 2 - 3 luni fara plata sau trebuie sa optez pentru anul al 2-lea integral fara plata?

2.bebelusii vostri se ineaca cu saliva? nu cred ca exista zi fara sa ni se intample macar o data; deci ma gandesc cu groaza la diversificare; ce ar tb sa fac daca se ineaca cu lichid? ca la solide e faimoasa manevra. intelesesem ca nu e bine sa-i batem pe spate ca mai rau ii incurcam..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neataaaaaaaa

Eu mi-s floscaita toata...azi noapte mi s-a trezit mandra din doua in doua ore si statea la tata cate o ora...azi dimineata eram rupta-n gura...a luat-o ta-su o ora si eu mi-am pus perna pe cap si am dormit lemn...daca mai sunt nopti din astea capitulez inainte de termen...unde mai pui ca tre sa ma intorc si la munci undeva in iulie/august. As fugi putin in lume inainte insa:))

Maimutica - eu salteaua de cocos am luat-o din magazinul obor, undeva spre iesirea din spate e un stand cu chestii de bebe...acolo are si saltele de cocos...am dat 170...pus mana pe ea, inca i-am pus sa-mi dea alta ca prima era rupta la ceolofan si era un pic murdara...

Tunde - a mea are 5 luni jumate, inca alaptez, dar nu exclusiv ca i-am bagat piure de fructe si supica, deci minus doua mese de lapte...nu mi-a venit nik pana acum...dar nici nu mi-e dor...ala mai imi lipsea dupa ce ca dorm din trei in patru.

Noi am papat azi o caisa, o mana de cirese, o piersica, Toate blenduite...ciresele cu tot cu coaja...a papat tot...

Aaaa sa va zic de cirese...aseara mancam cu al meu cirese dintr-un castron urias...cand l-a vazut mandra a inceput sa-si bage mainile in cirese si le ducea pe toate la gura...i-am dat sa suga din mai multe jumatati de cirese, tragea cu asa forta ca mi-era sa nu i le scap pe gat...nici nu apucam sa iau si io o cireasa ca ea mai vroia. A fost delicioasa, ce mai...

Cam atat...m-as culca si io langa ea dar cred ca ma simte si mai rau ma amagesc. Doarme de o ora maimuta...deh a avut treaba azi noapte.

Va pupez fetele!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, la mine nu sunt semne. da nici nu mi-e dor...

WUDY, pupam mititica! Ce i-ai dat? Panadol? supozitoare?

MAIMUTZICA, sorry, nu stiu cu concediul. Iar de inecat, nu se ineaca..asa ca nici aici nu stiu ce sa zic...te-am lamurit bustean

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput