Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)
Raspunsuri - Pagina 14
simis spune:
Ce fel de Thuja tre pt vaccin?
Si cum tre dat?
Ca luni este ziua Z si se pare ca este totusi si in satul asta electrificat farmacie homeopata
roxx26 spune:
Pup fetele!
MAYANE, a fost dar a sters cineva probabil din greseala. O sa trimit din nou!
MAIMUTZICA, panzele nu-s chiar asa sus..da le-am ridicat un picMI-am gasit ocupatie - ii caut maica-mii o scoala particulara, sa se mute dela scoala unde lucreaza; m-am saturat de statul asta pana peste cap!
(apropo, daca are cineva detalii despre vreo scoala privata care angajeaza invatatoare...)
Eu am comandat salteaua pe net (cocos-burete-cocos). E ok. A, comandat pe mititel.ro, sunt cele mai bune preturi din cate am cercetat eu. In magazine din Buc - habar n-am...
VASILASANITA, deci da, abia luna asta am comandat salteaua...a venit, e ok, ma declar multumita!
TUNDE, pupici multi! Esti tare, cu examene si toate cele pe capul tau...Eu de un an nu-s in stare nici sa ma duc la secretariatul facultatii sa-mi ridic diploma de master...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Lansez un mare SZ;
FETELE CARE ALAPTATI;V-a venit ciclul?s-a schimbat ceva ?la laptic ma refer..a vrut bebe sa suga mai departe?
Cred ca de aici se trage starea mea de kko si durerile de mijloc..vine ceve ceva..o fi uratii??/ce bine mi-a fost fara ei
Wudy spune:
hello fetele,
DA Tunde, mie mi-au venit uratii sambata trecuta. Nu s-a schimbat nimic in ale alaptatului sau ma rog nimic deosebit. Poate fata un pic mai agitata dar cred ca pur si simplu de la starea mea nasoala s-a tras si a ei
Nu am avut dureri, cantitate f mica insa stare proasta
Noi ieri am facut vaccinul de patru luni si o tinem intr-o febra
Imi vine sa mor de mila ei, maraie ca un om mare bolnav
La doua luni nu a avut nimic, acum nu stiu cum s-a intamplat
Alina, mamica super fericita de Anais Maria.
pozici
botez
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
anka-maria spune:
Doamnele mele,rogu-va un sfat. Bubu e mai bine cu nasul dar a inceput sa tuseasca. E tuse productiva si se ineaca iar, chiar daca am scapat de nas.
Aveti idee ce as putea sa-i dau pt. tuse?
La medic n-are sens sa ma gandesc, daca nu tuseste 5 zile serios nici nu se uita aia la mine.
vasilasanita spune:
Ms Roxx. O sa iau si eu salteaua luna viitoare, cand ne intra banii.
Tunde, eu alaptez si nu mi a venit menstruatia.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
maimutzica10 spune:
tunde, la mine inca nici un semn. si sper sa ramana asa caaat mai mult timp
anka, in sarcina am luat stodal pt tuse (un sirop homeopat), dar nu stiu daca e ok pt bebe
roxx, ms
wudy, sanatate multa si buna dispozitie cat cuprinde!
am si io 2 intrebari:
1.eu am ales sa stau un an acasa (motive financiare, normal); daca vreau, pot sa-mi iau 2 - 3 luni fara plata sau trebuie sa optez pentru anul al 2-lea integral fara plata?
2.bebelusii vostri se ineaca cu saliva? nu cred ca exista zi fara sa ni se intample macar o data; deci ma gandesc cu groaza la diversificare; ce ar tb sa fac daca se ineaca cu lichid? ca la solide e faimoasa manevra. intelesesem ca nu e bine sa-i batem pe spate ca mai rau ii incurcam..
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
piscotel2011 spune:
Neataaaaaaaa
Eu mi-s floscaita toata...azi noapte mi s-a trezit mandra din doua in doua ore si statea la tata cate o ora...azi dimineata eram rupta-n gura...a luat-o ta-su o ora si eu mi-am pus perna pe cap si am dormit lemn...daca mai sunt nopti din astea capitulez inainte de termen...unde mai pui ca tre sa ma intorc si la munci undeva in iulie/august. As fugi putin in lume inainte insa:))
Maimutica - eu salteaua de cocos am luat-o din magazinul obor, undeva spre iesirea din spate e un stand cu chestii de bebe...acolo are si saltele de cocos...am dat 170...pus mana pe ea, inca i-am pus sa-mi dea alta ca prima era rupta la ceolofan si era un pic murdara...
Tunde - a mea are 5 luni jumate, inca alaptez, dar nu exclusiv ca i-am bagat piure de fructe si supica, deci minus doua mese de lapte...nu mi-a venit nik pana acum...dar nici nu mi-e dor...ala mai imi lipsea dupa ce ca dorm din trei in patru.
Noi am papat azi o caisa, o mana de cirese, o piersica, Toate blenduite...ciresele cu tot cu coaja...a papat tot...
Aaaa sa va zic de cirese...aseara mancam cu al meu cirese dintr-un castron urias...cand l-a vazut mandra a inceput sa-si bage mainile in cirese si le ducea pe toate la gura...i-am dat sa suga din mai multe jumatati de cirese, tragea cu asa forta ca mi-era sa nu i le scap pe gat...nici nu apucam sa iau si io o cireasa ca ea mai vroia. A fost delicioasa, ce mai...
Cam atat...m-as culca si io langa ea dar cred ca ma simte si mai rau ma amagesc. Doarme de o ora maimuta...deh a avut treaba azi noapte.
Va pupez fetele!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
roxx26 spune:
TUNDE, la mine nu sunt semne. da nici nu mi-e dor...
WUDY, pupam mititica! Ce i-ai dat? Panadol? supozitoare?
MAIMUTZICA, sorry, nu stiu cu concediul. Iar de inecat, nu se ineaca..asa ca nici aici nu stiu ce sa zic...te-am lamurit bustean
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina