Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(53)
Raspunsuri - Pagina 13
Shines spune:
Neata!
Poftiti la
abia am reusit sa deschid ochii
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
mirela2 spune:
neata
simo sar na de cafea
se vede ca lumea e in concedii
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
simis spune:
Neata! Mersi de cafea!
Ce bine ar fi sa fie TOATA lumea in concedii
Lasa ca vine si ala...
maimutzica10 spune:
salutare fetele,
acu am reusit sa termin si eu de baut cafeaua, noroc cu voi ca o impartiti dis de dimineata
noi o sa ne luam bagajul la spinare si plecam sambata la victoria (langa fagaras) sa o vedem pe cealalta strabuni. vine si tati acolo si impreuna ne intoarcem in bucuresti. sper sa ne asteptati de luni cu racoare !!!! stationam 2 sapt si iar venim spre piatra neamt de la mijlocul lui iulie
va pupacesc, buburuze mancacioase si linistite!!
andutza, esti mai zen?
mirela, cum te mai descurci cu cei 3 crai de la rasarit?
roxx, esti cu toate panzele sus?
shines, mai baga un nani cot la cot cu edu!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
florintunde spune:
Neata
Noi nu am plecat in concediu..numai aici suntem.,.in butoi
Suntem racite amnadoua..deci nu scapam deloc
Ieri am fost la exudat amndoua..Soni nasuc,Io faringian.Sa vedem daca ne iese vre-un balaur.
Amanam vaccinul de 2 saptamani deja..oare cat se poate amana?Pe 10 trebuia sa -i dea.
Acum ne-a reprogramat pe 28 ..insa acum am aflat ca cel mai probabil pe 28 trebuie sa fiu la Bucurestinu ne iese nicicum.
Nu imi sta capul la invatat..sunt super obosita..mai ales psihic.
aaassa'
Andutza;si Eu am avut odata o criza de nervi de am scuturat-o pe Sonia..dupa aceea a tipat Ea o juma de ora..Eu plangeam cu ea cot la cot!nu mai fac ever!mai bine ma duc si ma dau cu bostanul de perete!
florintunde spune:
Simo;mersi de cafa
Scuze..am scris cam aiurea..mi-a iesit o postare de toata frumusetea
Roxx;pup fata suparata!cred ca oboseala isi spune cuvantul acum...Eu-s mai depresiva ca niciodata,m-as duce undeva departe departe sa fie liniste si buba cumintica langa mine.
Deja ma gandesc unde sa evadez cateva zile..fara baieti.
simis spune:
Deeeci am primit de la o colega un marsupiu hauck si ma tot uit la el ca rata la sudura ca nu stiu cum sa il pun, poate ma descalcesc acasa cu bb langa mine
Tunde si io vreau macar un we numai eu cu bb si cu tati la relaxare... si spor la invatat
Mayane spune:
Neatza
Sunt si eu pe aici, va citesc, dar nu prea am energie sa scriu. De doua zile cupilul meu maraie si schelalaie. E hranit, e schimbat, e mamilit, il tin de mana si il las sa planga. M-am uitat pe harta cu pusee cerebrale - e de negru.
Trebuie sa am incredere in el. Il gasesc intors singur pe burta, il gasesc cu picioarele in gura. Ia zdranganelele in mana si le agita... Deci trece prin schimbari mari.
Cand simt ca nu mai pot cu capul, ma duc la bucatarie si fumez o pipa. Ma calmez si o iau de la capat.
Gata, ca se tanguie de ma aude tot blocul Revin (poate) mai tarziu.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mayane spune:
Mi-am amintit In mail n-am gasit odiseea de la cap. 51 la 100...
Nici n-a fost sau a disparut?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
maimutzica10 spune:
tunde, nu mai stiu care decalase cu o luna vaccinul. oricum, nu cred ca i-l administreaza dc e racita. sanatate multa si spor la invatat!! io nush cum mai trageti de voi mai fetelor cu examene (tunde, mirela).unu ar mai merge de dragul vremurilor de demult, dar o sesiune intreaga...
simis, si io am un marsupiu dar n-am pus-o pe maimutzica inca, am zis sa stea bine in fundulet ca sa nu-i stric coloana (desi cica daca isi tine gatul o pot pune), ma rog, io-s mai dusa
stie cineva de unde pot cumpara in B o saltea de cocos (sau iarba de mare)? ca nu as vrea sa comand pe net, vreau 'sa o vaz in carne si oase' mai intai
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink